Şimdi Ara

1000 tl civarı ile güçlendirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten win7 orijinal kurulu win 8 yada 10 yaparım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 gb ramde win 10 belki zorlanabilir o nedenle win 7 dedim. Ama denersin bi kere.

• Hocam önerdiğin işlemciyle ilgili araştırma yaptım biraz uyumsuzluk sorunu filan olmaz değil mi, anakart la çalışırmı, işlemci voltu anakartın desteklediği voltu geçer mi5

• uYsfu U kullanıcısına yanıt

Araştırmayı tam yapmamışsın. 

Merak edilecek bi durum yok,anakrtın 95 watt TDP li işlemcilere kadar desteği var. Sadece 125 watta çıkan işlemcilere desteği yok .Onlar daha fazla watt çektiği için. Misal Phenom II X4 965 olmaz mesela .Bak, sana anakrtının işlemci destek listesini de atayım. Orada X4 945 i zaten görceksin.

Link açınca, önce support' a bas. Sonra cpu support list' e tıkla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 7 Nisan 2023; 14:21:3 >
  • Yalnız bu işlemci ve yeni e.kartıda alacağın için elindeki power zorlancak 2 el biraz güçlü bi power bakınabilsen,iyi olur.

• Sırasıyla yapıcam ram sipariş ettim 4gb 2 güne gelir toplam 6 ram olcak sonra bi 64 bit yaparım pc yi aynı şekil işlemcide bu akşam sıkıntı olmazsa 3 güne gelicek ekran kartı ve power kalıyor biraz para bulabilirsem önce ekran kartını sonrada ortalama bi power alırsam tamamdır bı ikisini 500 altında alabilirsem ne ala

• Bayağı düzelecek makinan ama 500 tl e.kart ve poweri karşılayamıyacak maalesef .Biraz daha biriktirmeye çalış.

• 350 ye hd6570 var konuşuyoruz şuan daha da indirmeye çalışıyorum power için de 150 fiyat çekti 350w

• Bu arada aklımdaki gibi tüm şeyleri yaptıktan sonra csgo valorant witcher until dawn gibi oyunları düşük ayarda oynatırmı

• Of of işlemci sahibi şimdi dedi pin hasar görmüş başka bak diyor kendine

• Hadi be,bu , tuz biber ekti operasyona .Dur ,hesaplı başka bi şey varmı bakınayım. Letgoyu kaullanamıyorum. Sende, oradan bi bak.

• Şunun bi tam modelini srabileceksen,sor. 945 mi,925 mi.

• Ürün sahibi yok artık diyor

• 955 olan 125 watt.Olmaz. B97 olan, oem işlemci. Uymayabilir. phenom II X4 925 ve Phenom II 945 bakılacak. 955 lerin 95 wat modelleride var ama çok nadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 7 Nisan 2023; 21:57:0 >
  • Projeyi genişlettim .Phenom buluncaya kadar sabah olacak,günler geçecek belki.Ona yakın performanstta ve yine 4 çekirdek.Pazarlık yap.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-athlon-ii-x4-640-3,00ghz-soket-am2-plus-am3-4-cekirdekli-islemci-1048316686/detay

• Acele işe şeytan karışır adam fiyatı düşürmezse almam bunu çok da iyi değil phenomlar için pusudayım olursa diye ram yakında gelicek seninde yardımınla bi 64 bit temiz format yapalım

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-phenom-ii-x4-955-islemci-95-watt-plus-2x4-gb-kingston-ddr2-800-1072977322/detay acil şuna bak rami iptal edip bunu direkt ram le almak mantıklı mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.