Bildirim
1000 TL CİVARI ANDROİDLİ TELEFON TAVSİYESİ????
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Optimus black veya arc tavsiye ederim, incelemeye al -
LG konusunda soru işaretlerim var, Ne kadar da olsa cep telefonunda çok iyi bi marka değil diye düşünüyorum. Arc ise çok büyük bi telefon gibi geliyo bana. 4" sınırını geçmese daha iyi olur sanırım -
Xperia Neo ( Temmuzda gelecek ) - Desire S - Galaxy S
Biraz daha çıkarsanız Xperia Arc olabilir şarjı en uzun giden android modellerinden biri -
Xperia Arc süper bir telefon arkadasim kullanıyor cok memnun -
peki sizce bu isteklerimi samsung galaxy ace karşılar mı? htc desire s ekran anlamında daha iyi ama 1200 tl vermeye değer mi? -
Biraz daha cıkıp arc alin hocam -
bugün baya bi elektronik market gezdim fakat sadece vodafonelarda htc desire s'i bulabildim. öneriler genelde Arc yönünde ama htc desire s için güzel bişey söyleyecek kimse yok mu acaba? -
Ön kamera sorun değilse Arc alabilirsiniz. -
Ön kamera kesinlikle sorun değil, fakat arc bana büyük geliyo. 4" i geçmemeli diye düşünüyorum. hatta htc desire s in 3.7" olması da tercih sebebim oluyo. 1250 tlye htc desire mı yoksa 750-800 tlye samsung ace mi mantıklı olur sizce? -
ace ın ekran çözünürlüğü arc a göre çok düşük ve flash player destegi yok internetten video izleyemezsin , ayrıca kamera olarakta düşük kalır , arc ın ekranı bence ideal kesinlikle tavsiye ederimmm
olmadı neo al -
quote:
Orijinalden alıntı: soner.md
Ön kamera kesinlikle sorun değil, fakat arc bana büyük geliyo. 4" i geçmemeli diye düşünüyorum. hatta htc desire s in 3.7" olması da tercih sebebim oluyo. 1250 tlye htc desire mı yoksa 750-800 tlye samsung ace mi mantıklı olur sizce?
Galaxy ace parasini haketmiyor.Herkes gibi ben de Arc oneriyorum htc desire s de iyi ama oncelik Arc -
Arc de Desire S e ek olarak BE,Exmor R sensör 8 MP kamera,daha geniş ekran,daha şık tasarım var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X