Şimdi Ara

1000 PARÇA PUZZLE - F.SULTAN MEHMET - EL YAPIMI TAMAMLANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
5.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , hepsiburada.com'dan 2 ay önce 4 adet PUZZLE ALMIŞTIM. 2 TANE 1ooo Parça - 1 Tane 1500 ve 1 tane de 500'lük toplam 4 puzzle aldım.

Puzzle'lara 1000 PARÇALIK FATİH SULTAN MEHMET HAN İLE BAŞLADIM VE PAKETİ AÇTIĞIM GÜNDEN BU YANA YAKLAŞIK 2 AY GEÇTİ VE AZ ÖNCE TAMAMLADIM!

Üzerini az önce PUZZLE FİX ile kapladım.1-2 gün içinde çerçeve yaptıracağım.Sizde yorumlarınızı yazarsanız sevinirimi.Fotoğraflar aşşağıda.Bu arada 2 ay sürede tamamladım fakat bu süre zarfında düzenli olarak yapmadım.Bazı günler 1 saat , bazı günler 10 dakika , son zamanlarda +2,5 saat zaman harcadığım oldu ve bitirdim.PUZZLE YAPMAK HEM EĞLENCELİ HEMDE KEŞFETTİRİCİ.HERKESE ÖNERİMİM

SERVER92'ye photoshop olarak ismimi eklediği için sonsuz teşekkürler
    .

BAŞLAMADAN ÖNCEKİ PUZZLE'IN HALİ.

TAMAMLANDIKTAN SONRAKİ FOTOĞRAF

BUDA YENİ HEDEFİM ; KAPLUMBAĞA TERBİYECİSİ ; 1500x ; TAŞINIYORUZ O YÜZDEN ŞU ARALAR YAPMAMAYA KARAR VERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 8 Temmuz 2011; 15:32:32 >

• Tebrikler!
  • Fotoğraflarda sorun yok umarım değil mi ?
  • İyimiş. İstanbul Boğazının puzzle'ı varsa bende alırım. 10 senedir falan puzzle yapmıyorumdur. En fazla 100 parça yapmışımdır
    Çerçeveletip odama asarım. Senin puzzle'ın ölçüleri kaça kaç tamamlanmış hali ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

İyimiş. İstanbul Boğazının puzzle'ı varsa bende alırım. 10 senedir falan puzzle yapmıyorumdur. En fazla 100 parça yapmışımdır

68x58 olması lazımdı.

UZUNLUK ; 68 CM
    GENİŞLİK ; 58 CM

VE BENDE ÇERÇEVELETİP ODAMA ASACAĞIM FAKAT BU KÜLÜSTÜR EVDEN TAŞINACAĞIMIZDAN DOLAYI PEK ASMAK İSTEMİYORUM BU EVE AMA ÇERÇEVELETECEĞİM YİNEDE

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

İyimiş. İstanbul Boğazının puzzle'ı varsa bende alırım. 10 senedir falan puzzle yapmıyorumdur. En fazla 100 parça yapmışımdır

68x58 olması lazımdı.

UZUNLUK ; 68 CM
    GENİŞLİK ; 58 CM

VE BENDE ÇERÇEVELETİP ODAMA ASACAĞIM FAKAT BU KÜLÜSTÜR EVDEN TAŞINACAĞIMIZDAN DOLAYI PEK ASMAK İSTEMİYORUM BU EVE AMA ÇERÇEVELETECEĞİM YİNEDE

Markanın çok önemi var mı yoksa sadece baskı kalitesini mi etkiliyor ?

• 2 ay mı
    ben kaplumbağa terbiyecisi yapmıştım 1000lik 1 haftada bitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek bilgim yok fakat şöyle söyliyeyim.En iyi ''EDUCA'' diyorlar.Az önce F.S.Mehmet Puzzle'yla Kaplumbağa Terbiyecisini karşılaştırdım. K.Terbiyecisi daha kaliteli basılmış fakat Herşey yapıştırıcı da bitiyor.Ne kadar bol ve güzel sürersen o kadar iyi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

2 ay mı

Dediğim gibi sürekli ve düzenli bir şekilde yapmadım.Bazen 2 saat , bazen 10 dakika... Ve bu kadar uzun sürede tamamlamama rağmen eğlenceli geçti.Azar azar yapıp daha uzun süre üzerinde yoğunlaşmak beni eğlendirdi.Ayrıca aldığım zamanlar sınav zamanlarıydı bazen 1-2 hafta öyle gitti 1 haftada şehir dışındaydım .Yani açıklama yapmama gerek yok ama herkesin belli bir programı var , programlarıma uyacak şekilde ağır ağır , beni sıkmadan yaptım

• arkadasımm yazıyorum eren arslan diye 10 dk içinde koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERVER92 -- 8 Temmuz 2011; 15:14:26 >
  • Bayılırım puzzle yapmaya. En son 2000'lik bir manzara yaptık. Yeni eve geçtiğimde bir 5binlikte gözüm var. Onu da yaparız inşallah. Tebrikler.
  • quote:

quote:

2 ay mı

Dediğim gibi sürekli ve düzenli bir şekilde yapmadım.Bazen 2 saat , bazen 10 dakika... Ve bu kadar uzun sürede tamamlamama rağmen eğlenceli geçti.Azar azar yapıp daha uzun süre üzerinde yoğunlaşmak beni eğlendirdi.Ayrıca aldığım zamanlar sınav zamanlarıydı bazen 1-2 hafta öyle gitti 1 haftada şehir dışındaydım .Yani açıklama yapmama gerek yok ama herkesin belli bir programı var , programlarıma uyacak şekilde ağır ağır , beni sıkmadan yaptım

Normaldir o zaman ben 1 hafta boyunca günde 3saat+ harcadım

• http://i1107.hizliresim.com/2011/7/8/5379.jpg buyur eren kardeş. Ne zaman ihtiyacın olursa burdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERVER92 -- 8 Temmuz 2011; 15:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERVER92

arkadasımm yazıyorum eren arslan diye 10 dk içinde koyarım

Hocam teşekkür ederim fakat İsmim EREN ASLANHAN , Arslan değil. Birçok kişi hep Eren ARSLAN VEYA EREN ASLAN diyor.ASLIHAN diyen bile çıkıyor (Hastanede - kargoda - Sinema biletleri onaylatırken vs...)

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

quote:

quote:

2 ay mı

Normaldir o zaman ben 1 hafta boyunca günde 3saat+ harcadım

quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bayılırım puzzle yapmaya. En son 2000'lik bir manzara yaptık. Yeni eve geçtiğimde bir 5binlikte gözüm var. Onu da yaparız inşallah. Tebrikler.

@CayLak KraL
    Hocam , evet biraz geç oldu .Hiç 3 saat üzerinde durmadım.Hep parça parça yaptım

@dangerous

Hocam 2000'lik genelde kaç metre oluyor ? ayrıca 5000'lik puzzle'lar ne kadara mal olur ve kaç metra kare alan gerekir onu yapmak için

@SERVER92

Ellerine sağlık çok teşekkür ederim kardeş

• Bende bugün yaptığım puzzleyi çerçeveletmeye götürdüm, birkaç saatlik işi var gelirse fotograflarını paylaşacam

@TheMarjinaLs; 2000'lik puzzle genelde 96x68 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimox -- 8 Temmuz 2011; 15:38:52 >
  • Yaptığımız 2binlik 96 x 68 cm boyutlarındaydı. Çerçeveletince 1-2 santim daha genişledi haliyle. Genelde de bu boyutlardadır 2binlikler. 2binlik puzzle'ı bir çalışma masası + bir yemek masasına yayarak yapabildik. 5binlik için boş bir oda gerekir diye düşünüyorum. Ama bitince de tadından yenmez.

En son yaptığımız:

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Yaptığımız 2binlik 96 x 68 cm boyutlarındaydı. Çerçeveletince 1-2 santim daha genişledi haliyle. Genelde de bu boyutlardadır 2binlikler. 2binlik puzzle'ı bir çalışma masası + bir yemek masasına yayarak yapabildik. 5binlik için boş bir oda gerekir diye düşünüyorum. Ama bitince de tadından yenmez.

En son yaptığımız:

Bunu görmüştüm alamamıştım kolay mı güzel duruyor mu evde ?

Bende başlangılç için 500lük aldım ama başlamaya fısat bulamadım

• @blank42, kolay diyemem. Renkler çok benzer. 3-4 kişi yaptık. Bizim duvarda güzel durdu ama her yerde güzel duracak bir şey söz konusu değil. Evin konseptine uygun olup olmamasına bağlı.
  • GÜNCELL
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.