Şimdi Ara

1000 liraya kadar telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon ne sizce

• 150 ekleyip S3 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

150 ekleyip S3 al

Telefon kuzenim için aklımda s3,nexus4,xperia sp falan var ama kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

150 ekleyip S3 al

Telefon kuzenim için aklımda s3,nexus4,xperia sp falan var ama kararsız kaldım.

S3 al
  • BekleGeliyorum kullanıcısına yanıt
    Öncelikle telefondan ne istediğinize bağlı.

Galaxy S3'ün fotoğraf çekim kalitesi ve kullanılan ses çipi kalitesi Nexus 4'e göre daha iyidir, pili de gene Nexus 4'e göre biraz daha uzun gider, ayrıca artırılabilir hafıza da önemli bir avantajdır.

Nexus 4'ün avantajları ise daha hızlı ve stabil çalışan bir arayüz ve işletim sistemi, sık yazılım güncelleme, daha parlak ekran, daha yeni nesil işlemci, 2 gb ram gibi özelliklerdir.

Ben 1000 TL civarında telefon alacak olsam Nexus 4 alırdım.
  • Nexus 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 liraya kadar saat önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gm discovery.Geri kalan parayla 32 gb sd kart+kılıf al mis gibi
  • hiç düşünmeden nexus4 fiyat süper performans desen muazzam
    http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-e960-nexus-4-fiyati,862007.html

fiyatıda iyice düşmüş 2gb ram gm discovery kullanan olarak nexus 4 te real racing 3 oynamak ile discovery oynamak arasında 3 gömlek fark var discovery her ne kadar övülsede fps düşmeleri çok sık oluyor yani demem o ki performans diyosan nexus

tüm bu iyi özelliklerine karşın ben nexus almaktan vazgeçtim sonra dedimki 2 tane discovery almak daha mantıklı geldi
    eşime ve kendime gm discovery aldım

ama burda en büyük sorun discovery beklemek 1.si 40 günde geldi 2.si sipariş vereli 15gün oldu hala gelmedi hızlıal.com dan 500 liraya aldık

• Nexus 4 almanı öneririm
  • Öneriler için teşekkür ederim, kuzenim fiyat/performans açısından beğendiğinden GM Discovery aldık.
  • quote:

Öneriler için teşekkür ederim, kuzenim fiyat/performans açısından beğendiğinden GM Discovery aldık.

tmm f/p de çok iyi de herşey f/p mi 1000 liraya nexus 4 varken

• quote:

Orijinalden alıntı: kudretxxx

quote:

Öneriler için teşekkür ederim, kuzenim fiyat/performans açısından beğendiğinden GM Discovery aldık.

Benden yana bir sorun yok telefonu alan beğenerek aldı.Daha ilerisini gerisini konuşmaya gerek yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kudretxxx

quote:

Benden yana bir sorun yok telefonu alan beğenerek aldı.Daha ilerisini gerisini konuşmaya gerek yok.

okey

• nexus4 diyecektim geç kalmışım ama s3 alarak hayatının hatasını yapmamış ona sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Öncelikle telefondan ne istediğinize bağlı.

Galaxy S3'ün fotoğraf çekim kalitesi ve kullanılan ses çipi kalitesi Nexus 4'e göre daha iyidir, pili de gene Nexus 4'e göre biraz daha uzun gider, ayrıca artırılabilir hafıza da önemli bir avantajdır.

Nexus 4'ün avantajları ise daha hızlı ve stabil çalışan bir arayüz ve işletim sistemi, sık yazılım güncelleme, daha parlak ekran, daha yeni nesil işlemci, 2 gb ram gibi özelliklerdir.

Ben 1000 TL civarında telefon alacak olsam Nexus 4 alırdım.

Bu arkadasin sözünü dinleyin gerçekten çok iyi bilgiler veriyor.

• Lg optimus g kesinlikle tercihlerinin arasına koymalısın, piyasada nexus dışında en stabil telefonlardan biri, gerçi sen o paraya ne alsan kötü bir telefon olmıcak, ben de bu parayı verene kadar 2 tane gm discovery alanlardanım 1 kendime 1 kız arkadaşıma, geçen sene de htc one x kullanmıştım onun kamerası ve kulaklık sesi gm discoveryden daha iyiydi ama bunun da o kadar kötü değil, zaten geri kalan özellikleri ekranı hızı stabilitesi htc one x den kesinlikle geri değil hatta bazı noktalarda daha iyi, mesela benim için ısınma çok önemli o yüzden telefon bakarken nexus u direk elemiştim, daha önce kullandığım telefonlarda youtube dan video bile izlerken telefon gelirse kulağına dayayıp konuşmak çok büyük zulümdü, konuşmayı geçtim oyun oynarken elin yanıyor bi yerden sonra bırakıyorsun mecburen, o yüzden kendi kişisel ihtiyaçlarına hangisi cevap verecekse onu tercih etmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.