Şimdi Ara

1000 liranın altında notebook alacağım tavsiyeleriniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar başlıkta belirttim zaten ne istediğimi.
    Bilgisayarı kullanma amacım oyun vs. olmayacak,
    İşletim sistemi olmasın (Freedos) mümkünse çünkü linux kullanacağım boşu boşuna windowsa 200-300 tl ödemek istemiyorum,
    Sağlam bir pil istiyorum, baya gitse iyi olur,
    Bunun dışında pek afilli olmasına da ihtiyacım yok, stabil çalışsın yeterli
    Lenovo ve Acer tercihimdir. Lenovo daha çok freedos sattığı için daha iyi olur.

Edit:http://goo.gl/2w6eai bunu alacağım büyük ihtimalle ama yine de fikrinizi almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtamta -- 18 Haziran 2014; 18:41:14 >

• mtamta kullanıcısına yanıt
    Bu tarz bısey dusunebılırsın.Bence 800 tl ye celeron ıslemcılı modeller almak yerıne 1000 tl ye i3 ıslemcılı modellere bakmak daha mantıklı.Ayrıca onerdıgım modelde harıcı bır gpu var.Yanı ıntel 4000 e kalmıyorsunuz.Oyun oynamıyorum nıye harıcı gpulu notebook lara bakıyım dıye sorarsanız zaten gt710m oyun ıcın zayıf bır gpudur ama dahılı gpudan ıyıdır.Cuda destegı olan yazılımlarda extra performans verır.

Celeron ıslemcılı notebooklar genelde sadece ınternette gezmek ıcın ıyı bılgısayarlardır.Ama onerdıgım bılgısayarda Cok agır olmayan programlarıda calıstırabılırsınız.Photshop vs.Chazı daha uygun fıyatlarada bulabılırsınız.İlerde ssd takarakda sıstem performasnsını yukseltebılırsınız.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-g580-59-405685-notebook-fiyati,107350.html#ProductTechnicalProperties

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 18 Haziran 2014; 19:43:29 >
    INTEL I7 3630QM(2,4-3,4 GHZ) - NVIDIA GTX670M(3GB DDR5-192BIT) - KINGSTON 8GB 1600MHZ DDR3 - CORSAIR NEUTRON GTX 120GB - SEAGATE 750 GB 7200RPM 16MB CACHE - SAMSUNG FULL HD 120HZ - PANASONIC BLU-RAY DISC - HARMAN/KARDON
    (LÜTFEN BANA YORUM YAPARKEN ALINTI YAPMAYI UNUTMAYIN!)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.