Şimdi Ara

1000 lira'ya laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 liraya laptop tavsiyesi lazım arkadaşlar.

• Migrosa git şu an kampanyası bitmek üzere DELL İnspiron 5030 45 S 22 B modeli 799 Lira.. İstersen KK çek 66,58 X 12 taksit vade farkı yok...Bu fiyata gerçek ucuz....Haramidere TORYUM AVM MİGROS ta gördüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 29 Kasım 2010; 11:09:54 >

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • Sitede 899 tl yazıyor.

Fiyattan eminmisiniz acaba?

• Eminim...Haramidere TORYUM da MİGROS ta gördüm...799 Lira....İndirim süresi bitmiş olabilir.. Açılışa özel fiyat olabilir...Toryum Miigrosa telefon açıp sorun....Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Eminim...Haramidere TORYUM da MİGROS ta gördüm...799 Lira....İndirim süresi bitmiş olabilir.. Açılışa özel fiyat olabilir...Toryum Miigrosa telefon açıp sorun....Kolay gelsin..

migrosun haramidere semtine ait telefon numarasını bulamadım kendi internet sitesinde ,zira haramidere acayip biryer :D

Şayet elinizde tel. numarası bulunuyorsa vermeniz mümkünmü,telefon açıp soracağım.İndirim süresi bitmiş mi bakalım.(Pm de olur.)

Teşekkürler...

• Telefonunu buldum ve aradım ama malesef ki 2 gün önce fiyat değişikliği olduğu ve

899 tl olduğunu teyit ettim...

• Bu ay içerisinde bütün teknomarketlerde güzel indirimler var..Önce kesin ne alacağınıza karar verip sonra fiyatları mukayese yapıp en uygun bulduğunuz yerden işi bitirin...Migros için üzüldüm...Sağlık olsun...O makina 899 Lirayada ucuz. DELL olarak .Emsalleri en mütevazi modelleri marketlerde 1030 lira....Başka yerlerde bakın....Karar ve para sizin...Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Aralık 2010; 0:17:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu ay içerisinde bütün teknomarketlerde güzel indirimler var..Önce kesin ne alacağınıza karar verip sonra fiyatları mukayese yapıp en uygun bulduğunuz yerden işi bitirin...Migros için üzüldüm...Sağlık olsun...O makina 899 Lirayada ucuz. DELL olarak .Emsalleri en mütevazi modelleri marketlerde 1030 lira....Başka yerlerde bakın....Karar ve para sizin...Kolay gelsin...

Seçtiğim 2 model var ekonomi klasmanında:

http://www.pcdepo.com/asp/product/77937/HP-PAVILION-XF272EA-G62-b23et-P6100-2GB-250GB-15-6-NOTEBOOK

http://www.pcdepo.com/asp/product/76405/DELL-INSPIRON-4020-45F22B-T4500-2GB-250GB-14-NOTEBOOK

Bir de acerın bu modeli var fiayatı diğerlerine göre daha yüksek;(ekran 15,6)

http://www.pcdepo.com/asp/product/77901/Notebook-Acer-TM5740G-372G32MNSS-I3-370-2GB-320GB-15-6-

Araştırmaya devam ediyorum tabi ama karar vermeme yardımcı olursanız sewinirim.

Şimdiden çok çok teşekkür ederim.

• Burada HP ve ACER Linux yüklü oldukları için ucuz görünüyorlar.. Böyle kullanırsanız tamam...Ancak WİN. 7 isterim derseniz en az 100 lira ödeyeceksiniz...Fiyatlarına 100 lira koyunca ucuzluk kalmıyor...Teknomarketler yüzlerce model lap lap dolu...Aramaya devam edin...Dell ise ekran olarak diğerlerinden küçük 14 inç...Burada mukayese şartları farklı...Kolay gelsin.. BURADA üç makina içinde işlemci olarak en iyisi ACER ALIP WİN 7 HOME BASİC satın alıp yüklerseniz çok güzel olur...Fiyatı emsallerinden ucuzmu, pahalımı olur ? Karar sizin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 8 Aralık 2010; 19:49:55 >

• quote:

Burada HP ve ACER Linux yüklü oldukları için ucuz görünüyorlar.. Böyle kullanırsanız tamam...Ancak WİN. 7 isterim derseniz en az 100 lira ödeyeceksiniz...Fiyatlarına 100 lira koyunca ucuzluk kalmıyor...Teknomarketler yüzlerce model lap lap dolu...Aramaya devam edin...Dell ise ekran olarak diğerlerinden küçük 14 inç...Burada mukayese şartları farklı...Kolay gelsin.. BURADA üç makina içinde işlemci olarak en iyisi ACER ALIP WİN 7 HOME BASİC satın alıp yüklerseniz çok güzel olur...Fiyatı emsallerinden ucuzmu, pahalımı olur ? Karar sizin....

Hatay da pek teknomarket yok ,buyuzden internetten araştırıyorum, sistemim var win7pro lisanslı. buyuzden freedos bakıyorum.

Forumda Acerle ilgili ısınma sorunları yaşayanlar olmuş, buzyüzden Hp veya Dell istiyorum.

Pm de gönderdiğim Hp nasıl sizce ?

Söylediklerinizi dikkate alıcam, yardımlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.