Şimdi Ara

1000 devir 7kg ne alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
8.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evdeki 2100 Arçelik kazanın içindeki plastik takozların yıpranması nedeni ile çamaşırlara zarar veriyor.Sağolsun 15 sene tık demeden görevini tamamladı.

Şimdi 1000 devir 7 kg bir çamaşır makinası alacam. açılan topikler okudum.Ben Çamaşır makinalarına bir göz attım. durum şöyle. Fiyat 1.000 YTL civarı

ARÇELİK -Su jeti artısı var ama çok mu gerekli bilmiyorum.Yanlız kazanın içindeki çamaşır karıştırıcılar hala plastik gözlerime inanamadım.Bu konu ile illi teknik yorumunuz nedir.
    Bildik marka ,servis ağı yaygın,

BOSCH-Kazanı güzel,elektrik konusunda daha tasarruflu gibi,program çeşitleri var.
    itibarına paradan daha fazla önem verenlerin makinası

SİEMENS-Üstten duşlama,detaylı programları var .iyi gibi gözüküyor.

Teknik bilgisi olan arkadaşlar kendiniz alıyor olsaydınız ne alırdınız.
    Yorumlarınızla birlikte marka ve model tavsiye ederseniz memnun olurum.
    ANKARA

• Seçeneklerin arasında BOSCH u tercih edebilirsin. Ariston Aqualtis de gerçekten başarılı bir makine 1000 YTL civarı bir fiyatı var bunu da ciddi bir şekilde düşünebilirsin

Karıştırıcıların plastik olması ise düşünülenin aksine daha iyi çünkü eski tip yekpare olanlar yüksek devirlere çıkamıyor metal sacın burada çok ciddi form değiştirmesi sebebiyle. Plastik karıştırıcı hem daha ucuza mal oluyor hemde daha uzun ömürlü. Bu konuda çalıştığım için sözlerime güvenebilirsin.

1000 YTL hiç te kötü bir bütçe değil benim fikrim o kadar para veriyorsan biraz daha koyup ELECTROLUX EWF 12115 modelini alabilirsin saydığın makinelerin hepsinden daha üstün bir makinedir. Ancak 1300 civarı bir fiyatı var.
  • Bosch 1.000 ytl 100 deviir 7 kg karta 15 taksit
    siemens de öyle.
    Arçelik 100 ytl daha pahalı.
    Ancak bu kazandaki plastikler kalitesiz
    ise düğmelerin falan çarrpması ile oluşacak deformeler çamaşıra zarar veriyor diye düşünüyorum.
    elektrolüxü de araştıracağım.
    ama bana kalırsa 500 ytl ye en ucuz makinayı almak lazım ama hanıma söz geçiremiyoruz.

3 makina parası vereceğiz.
    bosch WAE20160
    arçelik 7104 sj üzerinde duruyorum ne dersiniz
  • biz 1 ay önce Bosch Maxx 7 aldık.şimdilik memnunuz.önceden 17 yıl kullandıgımız arçelik full otomatık 2100 vardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTILIM

Bosch 1.000 ytl 100 deviir 7 kg karta 15 taksit
    siemens de öyle.
    Arçelik 100 ytl daha pahalı.
    Ancak bu kazandaki plastikler kalitesiz
    ise düğmelerin falan çarrpması ile oluşacak deformeler çamaşıra zarar veriyor diye düşünüyorum.
    elektrolüxü de araştıracağım.
    ama bana kalırsa 500 ytl ye en ucuz makinayı almak lazım ama hanıma söz geçiremiyoruz.

3 makina parası vereceğiz.
    bosch WAE20160
    arçelik 7104 sj üzerinde duruyorum ne dersiniz

sayın arkadaşım 7 kilo almaktaki amacınızı anlamadım şöyleki eger evde 8-10 kişi iseniz alın ama 3-4 kişi iseniz almayın bu makinelerde eger 2-3 kilo çamaşır yıkamaya kalktıgınız zaman dengesiz yük kontrol sistemi sorun çıkarıyor burada bir arkadaşla ikimiz bütün makineleri denedik kulandık test etik inanın eski makineler daha saglam ve daha iyi bunu anca alınca anlayacaksınız benim sizie tavsiyem elektrolux,whirpool,sonra sıemens 6 kilo ama insan sayısı ve yıkayacagız çamaşır miktarı 5-7 kilodan aşagı düşmez bizim derseniz 7 kilolugu alın

birde mutlaka kore malı çamaşır makinelerinden uzak durun onlardada ses dengesiz yük kontrol sisteminden ötürü sıkmama programı uzatma sorunu var

aristona gelince sakın şikayet var sitesini gezin ve oradaki sayfalarca ş ariston şikayetlerini görün vaktiniz varsa tüketici mahkemelerini gidin görün oradaki katibe sorun en çok mahkemelik olan markayı sorun bakın ne diyecekler

AQUALTİS yeni ürün gibi görünsede bünyesinde eski teknoloji barındırıyor,örnek az çamaşır yıkayacagınız zaman mini yıkama tuşuna basın diyor (bu eski makinelerdeki 1/2 tuşudur) tamburu asla 2 kişilik kaliteli yorganı almaz küçük bu ülkede alınacak çamaşır makineleri

sıemens(ithalleri mümkünse)
    whirpool
    elektrolux
    miele
    iyi akşamlar

• Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkür ederim.

Biz üç kişilik aileyiz 2100 ler hatırladığım kadarı ile 4,5 kg kapasiteli bize 6 kg güle oynaya yeter ama ..

Kore malı üretimlerden uzak durun demişsiniz.Hangisi ki bunlar.

Tanıdık markalar değil bunlar herhalde.

Birde siemens ithal önermişsiniz.Siemens bayileri satıyormu ithal olduğunu nerden anlayacağız.veya ithal model hangisi

Eliot kardeş kazanın eklemesiz komple oluşunun dezevantaj olduğunu yazmışsın buna şaşırdım.

Ben arçelik maliyetten kaçtığı için plastik eklemeleri kazana yerleştirmiş diye düşünüyordum.
  • quote:

Arkadaşlar
    Evdeki 2100 Arçelik kazanın içindeki plastik takozların yıpranması nedeni ile çamaşırlara zarar veriyor.Sağolsun 15 sene tık demeden görevini tamamladı.

Şimdi 1000 devir 7 kg bir çamaşır makinası alacam. açılan topikler okudum.Ben Çamaşır makinalarına bir göz attım. durum şöyle. Fiyat 1.000 YTL civarı

ARÇELİK -Su jeti artısı var ama çok mu gerekli bilmiyorum.Yanlız kazanın içindeki çamaşır karıştırıcılar hala plastik gözlerime inanamadım.Bu konu ile illi teknik yorumunuz nedir.
    Bildik marka ,servis ağı yaygın,

BOSCH-Kazanı güzel,elektrik konusunda daha tasarruflu gibi,program çeşitleri var.
    itibarına paradan daha fazla önem verenlerin makinası

SİEMENS-Üstten duşlama,detaylı programları var .iyi gibi gözüküyor.

Teknik bilgisi olan arkadaşlar kendiniz alıyor olsaydınız ne alırdınız.
    Yorumlarınızla birlikte marka ve model tavsiye ederseniz memnun olurum.
    ANKARA

Arkadaşım Arçelik'i asla tavsiye etmem.Zaten kapak-lastük-sac kalitesine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.Kapak ilk sene aşağıya sarkmaya başlar kalitesiz menteşe yüzünden.Vestel de aynı.
    1 milyarlık bütçe ayırabildiğini söylemişsin.
    Bana kalırsa Bosch Siemens veya Profilo almalısın.Bu üç marka arasında kalite anlamında bir hiçbir fark yok.Profilo'nun artık sadece ismi kaldı.Bayilerini arka arkaya gezersen bi fark olmadığını göreceksin.
    Sana Bosch ve Siemens'in 1000 devir 7 kg modellerini.Profilo'nun ise 1000 devirli 6,5 kg. modelini tavsiye ederim.
    Zaten senin eski makinen Siemens lisanslı üretimdir.Arkasındaki plakette yazar.
    Bende 6 kg. Siemens var 6 senelik hiçbir problem yaşamadık.
    Ayrıca burada söylenen yük dengeleme problemini dikkate alma.B/S/P'da böyle problemler olmuyor.Benim makinem sadece tek parça yastık falan atarsam sorun çıkarıyor 2-3 dağıtmada da toparlıyor.Ben birçok tanıdığıma bahsettiğim modelleri aldırdım,hepsi memnun.
    Ariston'dan da kesinlikle uzak dur.Malzeme kalitesi felaket.Ayrıca Aqualtis'in deterjan çekmecesinin etrafı direkt sac,zamanla çürüme problemi yapar.
    Ayrıca Arçelik dediğin gibi maliyetten kaçındığı için plastük palet yapıyor.B/S/P'da bu paletler yukarı çıktığında çamaşırı suyla duşlayacak şekilde tasarlanmış.Ayrıca kazanın arkas yüzeyi de delikli.(Bu çoğunda yok)Çok delikli kazan olduğundan çamaşır hemen ıslanıyor ve iyi yıkama performansı oluyor.
    Aslında en kalitelisi Miele'dir ama bahsettiğim makinelerin 2-3 katı fiyatta.Bence Miele alıp 30 sene eski teknoloji ile kullanmaktansa Bosch Siemens veya Profilo alıp 15 sene civarı kullanmak daha mantıklı.Böylece teknolojiyi kaçırmassın hem de paran 15 sene daha cebinde kalır.
    Bir de birbiriyle aynı üretici olan markaları yazayım istersen marka kararsızlığı yaşamazsın.

Bosch-Siemens-Profilo

Arçelik-Beko-Altus

Ariston-İndesit-Hotpoint(Türkiye'de yok)

Vestel-Regal

Electrolux-Aeg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik Leydi 170 ne kadar yakar
    12 yıl önce açıldı
    3000 tl ye kadar klima tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı arkadaşlar koreden uzak durun diyor fakat siemensin ve boscuhn bir çok ürününde made in kore yazıyor olması garip bir tesadüf ayrıca arçelik ve ve vestelde lg ve samsung kullanıyor. birde fuzzy logic yıkama sisteminin sanırım patenti kore firması samsunga ait

neyse konuya gelirsek bir tek tavsiyem var 7 kg istiyorsan 1100 ytlye silver nano yıkama sistemiyle 30 gün boyunca ter kokmayan ve mikrop üretmeyen giysiler giyebileceğin 1200 devir samsung j1255a alabilirsin veya 1250 ytl verir yanında 1800 watt elek. süp. geris hediye alır krom kapaklı 1400 devir olanını alabilirsin. tabi bütün bunlar fazla diyorsan 950 ytl verir bunların 1000 devir 6 kglık olanını alabilirsin.

ayrıca fuzzy logic akıllı yıkama sistemiyle 1 corapda atsan yorganda yıkasan yıkama yaptığın ağırlığa veya ürüne göre deterjan su ve elektrik harcaması yaparak tasarruflu yıkama yaparken silver nano yıkama sistemiyle sağlıklı ve huzurlu bir ortamda hem yatar hemde giysilerini giyebilirsin. ayrıca yanında uyuyup geç başlatma bölmüyle istediğin saatlerde yıkayabilir, gününüzü heba etmeniz gerekmemektedir. ayrıca içinde bir şey unuttun veya çorabın teki kaldığında pause tuşuna bas makine durunca işini gör paraların cebinde gitmesin işlemin yarım kalmasın

• Saydığınız özelliklerin tümü(silver nano haricinde)zaten diğer makinelerin hepsinde var.(Ariston hariç)
  • electrolux yeni 10080 çam.mak incelemeden alma
  • Arçelikler fena değil ama eski kalitesi yok bence alacaksan Elektrolux un bahsettiğim modelini al yada Bosch al

Plastik karıştırıcılar için aklında soru işareti kalıyorsa tüm markaların 1600 devir ve 8-10 kg lık modellerini inceleyebilirsin hepsi de plastik karıştırıcı kullanılır çünkü bu devirlere ve kg lara saç karıştırıcı ile çıkmak mümkün değil. Bu üst sınıf makinelere bakınca birde alt segment modelleri ve eski modelleri incele hepsinde saç yekpare karıştırıcı var yani uzun lafın kısası yeni olan plastik karıştırıcılar

Markaları sıralamak gerekirse

Miele>Elektrolux>Whirlpool>Bosch>Siemens>Ariston>Arçelik>Vestel... şeklinde uzar gider.

Burada Whirlpooldan sonra gelen markalar arasında çok büyük farklar yok hemen hemen aynı kalite, Mesela türkiye de bilinenin aksine Ariston gayet kaliteli bir markadır. Ayrıca Arçelik ve Vestel fabrikalarında bu saydığımız markalardan Miele, Bosch&Siemens haricindeki tüm markalara üretim yapılmaktadır, bunuda unutmamak lazım.

son olarak bence 8 kg yerine 6 kg almak daha mantıklı, eğer çok kalabalık bir aile söz konusu değilse

quote:

Arkadaşlar yorumlarınıza teşekkür ederim.
    Biz üç kişilik aileyiz 2100 ler hatırladığım kadarı ile 4,5 kg kapasiteli bize 6 kg güle oynaya yeter ama ..
    Kore malı üretimlerden uzak durun demişsiniz.Hangisi ki bunlar.
    Tanıdık markalar değil bunlar herhalde.
    Birde siemens ithal önermişsiniz.Siemens bayileri satıyormu ithal olduğunu nerden anlayacağız.veya ithal model hangisi

Eliot kardeş kazanın eklemesiz komple oluşunun dezevantaj olduğunu yazmışsın buna şaşırdım.

Ben arçelik maliyetten kaçtığı için plastik eklemeleri kazana yerleştirmiş diye düşünüyordum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153211&productid=evelecewf12115#tablnk

• quote:

Orjinalden alıntı: reshad

bazı arkadaşlar koreden uzak durun diyor fakat siemensin ve boscuhn bir çok ürününde made in kore yazıyor olması garip bir tesadüf ayrıca arçelik ve ve vestelde lg ve samsung kullanıyor. birde fuzzy logic yıkama sisteminin sanırım patenti kore firması samsunga ait

neyse konuya gelirsek bir tek tavsiyem var 7 kg istiyorsan 1100 ytlye silver nano yıkama sistemiyle 30 gün boyunca ter kokmayan ve mikrop üretmeyen giysiler giyebileceğin 1200 devir samsung j1255a alabilirsin veya 1250 ytl verir yanında 1800 watt elek. süp. geris hediye alır krom kapaklı 1400 devir olanını alabilirsin. tabi bütün bunlar fazla diyorsan 950 ytl verir bunların 1000 devir 6 kglık olanını alabilirsin.

ayrıca fuzzy logic akıllı yıkama sistemiyle 1 corapda atsan yorganda yıkasan yıkama yaptığın ağırlığa veya ürüne göre deterjan su ve elektrik harcaması yaparak tasarruflu yıkama yaparken silver nano yıkama sistemiyle sağlıklı ve huzurlu bir ortamda hem yatar hemde giysilerini giyebilirsin. ayrıca yanında uyuyup geç başlatma bölmüyle istediğin saatlerde yıkayabilir, gününüzü heba etmeniz gerekmemektedir. ayrıca içinde bir şey unuttun veya çorabın teki kaldığında pause tuşuna bas makine durunca işini gör paraların cebinde gitmesin işlemin yarım kalmasın

kusura bakma ama arkadaşım kore mallarından çamaşır makinesi olarak herkes şikayetçi ben 8124 SJ arçelik aldım LG 2 günde geri verdim sonra burada yazan bir mühendislik okuyan bir arkadaşta neredeyse evinde çamaşır makinesi koleksiypnu var be oda samsunglardan şikayetçi,şikayet konusu ise sıkmada dengeleme sorunu yaşaması

ama sizin dediginiz modelde sıvı dengeleme var ama yinede 3 kişilik aileye 10 kilo çamaşır makinseini izmirde ne satıcı nede servis tavsiye ediyor ne gerek var diyorlar çamaşırhanemi işleticeksin yoksa otelinmi var haklılar siz bir çorapta atsanız yıkar diyorsunuz ben buna inanmıyorum o zaman üzerinde niye 1/2 tuşu var bunlar artık kakalı yani 1/2 tuşları arçelikte bile kalmadı o tuş

sonra yıkaması B
    enerji B
    sıkma B
    niye alsın milet bu elektrik ve su düşmanınıki

candogan bey dogru yazmış sizin bu yazdıklarınız SİLVER NANO hariç bütün makinelerde var benim tavsiyem

sıemens
    whirpool
    bosch
    elektrolux gibi

• öncelikle ben asla samsungun 4de 1 olan bir markayı önermem lg gibi fakat izmirde o markayı veya aleti önermeyen arkadaşlar o makinenin yok sattığını ve şikayet oranın 100 kişide 1 kişi olduğunu herhalde bilmeden sıkı sallayarak uydurmuş o makinenin bir emsali maalesef başka markalarda yoksa bu diğer markaların ayıbı herhalde samsungun değil

ayrıca o makineyi bende kullanıyorum ve size denemesinin bedava oldugunu söyleyebilirim tabiikide üzerinde bazı tuşlar var ve bunlar gerçekten de lazım olduğu zamanlarda kullanılmalı. bu arada B dediğiniz makinenin bence rakamsal değerlerini kontrol edin ve o değerleri başka markaların özellikle çok sevdiğiniz siemensin 10kg lık makinesiyle bir karşılaştırın derim ben
  • birde merak sorusu neden o kadar çok beğenilen bosch ve siemens halen bazı modellerini samsung veya lgden alıyor?
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler benimde çok işime yaradı teşekkürler
    arçelik i severdim ama yazılanları okuduktan sonra fikrim değişmeye başladı
  • Arkadaşlar

Dün saat 17 itibari ile hiç istememe rağmen Arçelik 7104 SJ aldım. 7 kg 1000 devir.Neden diyecek olursanız.Eşim ona kafayı takmış ta ondan.Bende de öyle şans varki gider daha iyisini alırım problemli çıkar.Dır dır dan kurtulamam.Kadın milleti işte...

Ama şunları sizinle paylaşmak istedim.Hani Kardeşim bunlar Direct Drive ın reklamını yapalı kaç sene oldu .ben bu sistemle çalışan makina alıyorum zannediyordum. öyle ya Arçelik bu tüm modellerini bu övündüğü sisteme uydurmuştur diyordum.Ama ne gezer bize kayışlı makinayı yitelediler.Bu zihniyet yıllarca Murat 131 i parasını 6 ay önceden alarak millete kakalayan ve yıllarca da üzerine teknik olarak bir şey koymayan zihniyetin kendisi Sömürmeye alışmışlar.

Bir birine yakın o kadar çeşit çıkarmışlar ki markaları birbiriyle hatta kendisi ile kıyaslamak imkansız.Karıştır kafayı kap parayı.
    Açıyorum interneti tüm marklalara bakıyorum.Adam bir özellik yazmış mesela active 40 .
    Kardeşim ben bu özelliğin ne olduğunu nasıl anlayacağim.işe yarar mı yaramaz mı.Makinanın kullanma klavuzunu okumam lazım. o anlı şanlı markaların hiç birinin sitesinde kullanma klavuzu yok.Arçelik te eksik. neden yok.İnsanlar ne olduğunu anlamasın .Kazıklamanın başka yolu.

Peki ben 16 yıl önce gümrükten Made in Germany Bosch bulaşık makinası almışım.Süper hala kullanıyorum..yine o yıllardaki çamaşır makinaları süper.Peki Bosch,Siemens, 15 yıllda niye daha
    ileriye gidememişler(Türkiyedeki üretimi kasdediyorum).

Çünki önlerinde 500.YTL lik makinayı 1.200 YTL ye bana yiteleyen ARÇELİK Abileri var da ondan.
    Pazar payı yüksek olan firma eski teknoloji yi bu fiyata satarsa Adamlar da ona ayak uydurur tabi..Yahu inanın 15 yıllık makinanı deterjan gözünün plastiği dier tarafları saç kalitesi daha kaliteli.

Neyse 7 yıllık garanti tek avuntum.

• geçmiş olsunmu yoksa güle güle kullan diyeyim bilemedim ama genede hayırlı olsun
  • quote:

Arkadaşlar

Dün saat 17 itibari ile hiç istememe rağmen Arçelik 7104 SJ aldım. 7 kg 1000 devir.Neden diyecek olursanız.Eşim ona kafayı takmış ta ondan.Bende de öyle şans varki gider daha iyisini alırım problemli çıkar.Dır dır dan kurtulamam.Kadın milleti işte...

Ama şunları sizinle paylaşmak istedim.Hani Kardeşim bunlar Direct Drive ın reklamını yapalı kaç sene oldu .ben bu sistemle çalışan makina alıyorum zannediyordum. öyle ya Arçelik bu tüm modellerini bu övündüğü sisteme uydurmuştur diyordum.Ama ne gezer bize kayışlı makinayı yitelediler.Bu zihniyet yıllarca Murat 131 i parasını 6 ay önceden alarak millete kakalayan ve yıllarca da üzerine teknik olarak bir şey koymayan zihniyetin kendisi Sömürmeye alışmışlar.

Bir birine yakın o kadar çeşit çıkarmışlar ki markaları birbiriyle hatta kendisi ile kıyaslamak imkansız.Karıştır kafayı kap parayı.
    Açıyorum interneti tüm marklalara bakıyorum.Adam bir özellik yazmış mesela active 40 .
    Kardeşim ben bu özelliğin ne olduğunu nasıl anlayacağim.işe yarar mı yaramaz mı.Makinanın kullanma klavuzunu okumam lazım. o anlı şanlı markaların hiç birinin sitesinde kullanma klavuzu yok.Arçelik te eksik. neden yok.İnsanlar ne olduğunu anlamasın .Kazıklamanın başka yolu.

Peki ben 16 yıl önce gümrükten Made in Germany Bosch bulaşık makinası almışım.Süper hala kullanıyorum..yine o yıllardaki çamaşır makinaları süper.Peki Bosch,Siemens, 15 yıllda niye daha
    ileriye gidememişler(Türkiyedeki üretimi kasdediyorum).

Çünki önlerinde 500.YTL lik makinayı 1.200 YTL ye bana yiteleyen ARÇELİK Abileri var da ondan.
    Pazar payı yüksek olan firma eski teknoloji yi bu fiyata satarsa Adamlar da ona ayak uydurur tabi..Yahu inanın 15 yıllık makinanı deterjan gözünün plastiği dier tarafları saç kalitesi daha kaliteli.

Neyse 7 yıllık garanti tek avuntum.
    Valla Arkadaşım çok kötü bir seçim yapmışsın dua et de bozulmasın 7 yıl sonra.Arçelik senin makineni yurt dışında 500 ytl'ye satıyor.Keşke eşini buradaki yazıları okutup ikna etseydin.Bir de keşke bilmediğin özellikleri buradan sorsaydın ben sana tek tek açıklardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 12 Aralık 2006; 18:09:54 >

• Bir gün önce makina kuruldu .

Hanım çamaşırları attı. o da ne. makina resmen ötüyor.banyonun kapısı açıkken ses salondan rahatsız edecek kadar duyuluyor. eyvah makina arızalı.

Servise mürecaat ettik cumartesi geleceklerdi ama olmadı neyse destek hattını aradık nöbetçi servis varmış gönderdiler bugün geldi.(Pazar).

Eyvah başıma gelenler bu sesin normal olduğınu söyledi.
    Sinir sistemim alt üst oldu.

Anlattığına göre Arçelik artık fırçasız motor kullanıyormuş ve yeni makine alan herkes arıza müracaatında bulunuyormuş.

Bir günlük makina ne yapacaz şimdi.
    1.250 para ver .Çamaşır makinasının çalıştığını bile fark edemeyenlerin yanında sen bu sese katlan.

Geri versek alırlarmı.
    Tüketici haklarında böyle bir şey varmı.
  • quote:

Bir gün önce makina kuruldu .

Hanım çamaşırları attı. o da ne. makina resmen ötüyor.banyonun kapısı açıkken ses salondan rahatsız edecek kadar duyuluyor. eyvah makina arızalı.

Servise mürecaat ettik cumartesi geleceklerdi ama olmadı neyse destek hattını aradık nöbetçi servis varmış gönderdiler bugün geldi.(Pazar).

Eyvah başıma gelenler bu sesin normal olduğınu söyledi.
    Sinir sistemim alt üst oldu.

Anlattığına göre Arçelik artık fırçasız motor kullanıyormuş ve yeni makine alan herkes arıza müracaatında bulunuyormuş.

Bir günlük makina ne yapacaz şimdi.
    1.250 para ver .Çamaşır makinasının çalıştığını bile fark edemeyenlerin yanında sen bu sese katlan.

Geri versek alırlarmı.
    Tüketici haklarında böyle bir şey varmı.

Tabiki Tuketıcının Korunması Hakkındaki Yasa geregince iade edebilrsın.ama her firma kendine göre iade alma suresi koymuş.benim bildıgım 30 gun.ama her firma ayrı ayrı gun tesbit etmiş.7- 14 gün gibi.biz 2 ay önce bosch maxx 7 çamaşir makınası aldık.makine ıyı.Bazen detarjan kırıntısı bırakabiliyor.o da 15 dak.lık kısa programda .zaten bunu kullanma klavuzunda yazmış.takdır sizin..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.