Bildirim
+1000 Apyi Nasıl Yapıyorlar ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Veigar mı gördün ? -
Eskiden di o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eskiden 5 archagel+rabadonla yapılıyordu şimdi muhtemelen mejai+rabadon+archangel+ 3 ap itemi iledir -
Eskiden Veigar'a 2132132132 tane archangel staff alıp yanına da bir rabadon atıyordun. 5000 falan da oluyordu -
Veigar da yapiliyo q ile 150- 200 ap geliyo zaten
Sadece veigarda yapabilirsin. Q skili ile çok lh alcaksın tabi.
Dün can sıkıntısı botlara karşı vei oynayım dedim 2bin ap olunca oyunu bitirdim -
artık yapma ihtimalin yok ama eskiden 4 5 tane cehhenem asası alıp veigara yapılıyodu -
Veigar'da yapılıyordu cok da güzel oluyodu -
Şimdide yapılıyor Full Stack Mejai + Deathfire Grasp + Zhonya's +Archangel + Rylai + Rabadon + Bide Mavi Elixir =1000AP
Denendi -
quote:
Orijinalden alıntı: esestarkan
Sadece veigarda yapabilirsin. Q skili ile çok lh alcaksın tabi.
threshlede yapabilirsin ama çok daha uzun sürer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunun sonlarına doğru farketmetmemişim hiç bi baktım 940 ap bi rabadan daha çaktım +1000 oldu ama yinede nidalenin q suna erişemedi skillerim
not: nasıl oldu bende bilmiyordum free ydi o hafta oyuna girdim bayağı aktım karthusla biri varsa anlatsın banada :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocMVK -- 26 Temmuz 2013; 23:03:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X