Şimdi Ara

1000-1500tl arası akıllı telefon önerirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dediğim fiyat aralığında ekranı çok büyük olmayan ( xperia z3 compact a benzer) yani şarjı çok sömürmeyen kamerası güzel telefon önerirmisiniz?



  • Arkadaşım merhaba. Batarya konusunda hemen her telefon benzer performans sunuyor artık. Özellikle android cihazlar arka planda sürekli uygulama beklettiği için daha fazla bataryaya ihtiyaç duyuyor. z3 c ve xz c nin acantajları ise ekonomik işlemci çekirdekleri ve ekranlarının küçük olması.

    Ürün olarak marka tavsiye etmeden A53 çekirdek mimarisine sahip ürünleri inceleyin derim. Pil konusunda nispeten daha dayanıklı olurlar. Ekran sınırlaması olmasaydı eğer Samsung C7 önerebilirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvpeko -- 12 Ocak 2017; 0:25:44 >
  • Almaman gereken markalar:
    1-)Sony
    2-)Casper
    3-)Asus
    4-)LG
    Önerdiğim markalar:
    1-)Apple
    2-)Huawei
    3-)xiaomi
    4-)Lenovo
    5-)Samsung
    Almaman gereken markalardan o kadar çok şikayetçi var ki az bakınırsan sövmeye başlarsın o markalara. Apple hiçbir zaman pişman etmez. Lenovo kalitelidir xiaomi ve samsung diğerlerinin aksine çok daha az sorunlu telefon üretirler tavsiyemdir onlarda kaliteli...


    İstediğin kriterlere en uygun ve en kaliteli telefonu lenovo üretir net. Tavsiyemdir pişman etmez. Batarya konusunda çok iyidir, kameraya kalitesiz lens koymaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.