Şimdi Ara

1000-1500 TL arası ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 1000-1500 arası f/p için bir ekran kartı önerirmisiniz çok lüks lazım değil gündelik işlerimi görsün oyunları orta ayar oynasın yeter
    Gönlüm nvdia dan yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GTX 1650 Süper alabilirsin 1500-1600 TL bandında bulunabilir.
  • Net rx 5500 xt uzun vade de performans artışı garanti.

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Hocam marka olarak Asus a baktığım da Asus rog strix gtx1650 super 4gb modeli n 11 de 1990 a var normalde bu fiyatlara hiç çıkmayı düşünmüyordum ma n11 de 80 TL cek var ve kredi kartımda 120 tl lik puan kampanyam var toplam da -200 yapmış olacam yani sizce 1790 a yani 1800 e bu ürün alınırmı fiyat olarak iyimi birde şuan kurdan dolayı yeni ürünler de baya fark var bu ürün kurdan etkilendimi satıcının raporun da 50 TL fiyat çıkısı olmuş bu ay eğer sadece 50 tl ise gayet iyi gibi geldi bana

• Patren kullanıcısına yanıt
    Hocam +15 derece sıcaklık farkı var gördüğüm kadarıyla YouTube de gtx1650 s ile aralarında amd de bu tarz sorunlar olduğu için ve gtx ile aynı fiyat da olduğu için daha çok elim gtx e gidiyor sizce 1800 e Asus rog 1650 s alınırmı benim reel kazancımı düştüğümde yani normal de 2000 e Satıyor satıcı

• arkadaslar biraz aceleci davranmış olabilirim ama kısa bi arastırma yaptım nette bu fiyata suanda en iadeal en stabil kart gözüküyor bu
    Asus ROG Strix GeForce GTX 1650 Super Gaming piyasada şuan min. 2000 tl e satılıyor n11 de oda sanırım
    farklı sitelerde super olmayan normal modeli gtx 1650 si 1850-2000 civarı

onun için n11 i tercih ettim birde kuponum vardı bana kredi kartından kazancım olacak puan ile düşünürsem 1800 civarına geldi

çok araştırma yaptıgım zaman çok seçenek olunca kafam cok karısıyor

amd ekran kartı kullandım sıkıntılar yasadım 3 kez basına geldi nvidia herkes sorunsuz olarak görüyor bakalım inş sorunsuz sıkıntısız olur :)

benim gibi araştırma yapacak olan arkadaslara duyuru :)
  • NewLiFe61 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun pişman olmazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4500 TL civarı laptop tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acele etmeni tavsiye etmiyorum. Bir sürü satış sitesi var. İncehesap , inventus , hepsiburada vb... İyice araştır derim. 1650 süper gayet mantıklı bir seçim..

Mesela hepsiburada Asus tek fanlı modeli 1590 'a thuf çift fanlı modelini 1750 TL ye kadar alabiliyorsun kaldıki söylediğin model 1842 TL ye hiç puan harcamadan alabiliyorsun. O kadar oyun hastası biri değilken pekala 1590 TL olan modeli sana yeterde artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo41 -- 12 Mayıs 2020; 18:20:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam siparişi verdim 1910 tl den geldi bana 120 tl de puan kazancım oldu
    bana gelişi 1790 oldu yani,
    ama o dediğiniz fiyata bu urun yok suan
    hiç bir sitede yok baktım bulamadım bu saatten sonrada daha avantajlı bir alışveriş karsıma cıkacagını pek dusunmedıgım için aldım
    zaten kur artısta daha da yukselecek gibi fiyatlar

baya baktım sitelere daha uygunu yoktu suan hepsiburada da %15 indirim olmasına ragmen 1926 a gelmiş puan kampanyası da yok :D
    butun avantajlar içinde suan 1800 den asagı bulacagımı pek dusunmuyorum dogrusu olası 1750 e de düşse cok sorun deil cıkma riski varken :)

ne bilim kendimce en iyisi böyledir diye dusundum aldık gelsin bakalım hayırlısı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.