Bildirim
1000-1200 TL G2 ALIYORUM.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Güncellll
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye ederim iyi cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera kalitesi ve ses kalitesi nasıl bunlar önemli bol bol selfi müzik dinlerim çünkü hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: 131murat
Kamera kalitesi ve ses kalitesi nasıl bunlar önemli bol bol selfi müzik dinlerim çünkü hocam.
Kamera gun isiginda guzel ses kalitesi iyi denilir.
Siz kullandınızmı hocam discovery elite var o nasıldır?
quote:
Siz kullandınızmı hocam discovery elite var o nasıldır?
Elite kötü telefon ben g2 kullanıyorum eylulde aldım 2014 efsane cihaz
Hocam sarj süresi nasıl ?
sarj suresı en ıyı cıhazlardan bırısı ancak butcene 100 lıra daha ekleyıp z2 dusunebılırsen daha ıyı olur....
G2 dedıgın 32 gb olanı.
Sarj olarak en iyilerden biri 24bitbses cipi var bu acidanda memnun eder kutudan.cikan.kulaklik guzel facede lg g2 foto deneyimleri yaz bak cektigi resimlere,oneririm ama 32lik bu hafta guncellemede aldi g4 ciki9 die eskimez yani
quote:
Orijinalden alıntı: gkdnztfk22
sarj suresı en ıyı cıhazlardan bırısı ancak butcene 100 lıra daha ekleyıp z2 dusunebılırsen daha ıyı olur....
G2 dedıgın 32 gb olanı.
+1 idareten akrabanin G2si bende,gayet guzel telefon.
Kamerası iyi ses seviyeside iyi sarjida 1 gun gidiyor
G2 alıyorum arkadaslar sagolun bugun vatanda inceledim menü geçiş hızı harika takılma yok en yakın zamanda siyahını alıcağım
G2 32 gb kullanıyorum. Tavsiye ederim. Sorun varsa sorabilirsin.
z2 dusun ıstersen.
1200'e G3 de alırsın bence ona bak. Hatta 1300'e çıkarsan G3'ün 32 GB'lik versiyonunu da alabilirsin. -
Snapdragon800 çekiyor selfie'yi sanki Bro g2 alma.Tamam donanım güzel cihaz ama kamera acısından senin beklentilerini karşılamaz.Performans senin icin çok önemli degilse g2 almanın manası yok.Huawei Ascend G7,Galaxy E7 gibi güncel telefonlara bakabilirsin.
-
quote:
Arkadaşlar kararımı verdim g2 alıcağım burdaki arkadaşların bilgisine dayanarak eğer kullanan varsa ön ve arka kamerası ses kalitesi nasıl alıp 2,3 yıl kullanıcağım bi yandanda g4 çıkınca g2 çöpe dönermi lütfem yardım
Arka kamera düşük ışıkta kötü, geç odaklanıyor. Ön kamera günümüz beklentilerini karşılaşmıyor.
Ses kalitesi normal. Mono hoparlörün ses çıkış gücü ortalama.
G4 çıkınca çöpe dönmez.
1200TL bütçen varsa üzerine 100-150TL daha koyup Z2-S5-G3 almak çok daha mantıklı.
Kamera kötü, ses kalitesi kötü onun dışında cihaz fena değil o paraya alınabilir.G3 32 gb olanı da bi düşün bence, daha güncel bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 28 Nisan 2015; 10:48:57 > -
sakın alma daha guncel cıhazlar var onun yerıne.. Ha butce 1000 tl olsaydı g2 mantıklı derdım ama 1200 e daha ıyılerı alınabılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- doğubank senetle telefon
- samsung a55 alınır mı
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- asker telefonu internetli
- telegram video izleme
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X