Şimdi Ara

100 ytl'ye kadar telefon... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1650,, şarjı 1 hafta gidiyor.. konuyu tekrar hortlatayım
  • hortlatan hortlatana
    evet 1650 iyi bi seçim olurmuş
  • 100 Ytl Bütceliysen 1650 Almanı Tavsiye Ederim Kullanıslı Bi Telefon Eminim Memlun Kalıcaksın
  • 1650 güzel olurdu.2310 da fena değil ama idare edecek bişey istersen 1100.tabi almadıysan hala
  • bide ben hortlatıyım ama ne hortlatmak :D:D

arkadaşlar kardeşime alcam. bana 90 TL yi geçmeden önerebiliceğiniz en güzel telefon hangisi? çoğunluk 1650 demiş ama bu telefonunda özelliği yok be arkadaşlar. genç kız nede olsa düzgün bişlerle dolaşsın istiyorum.

kısacası en fazla 90 TL ye alınabilicek en iyi telefon ?? şimdiden teşekkürler
  • valla gecen günlerde bimekste 96 küsür e lg km380 vardi, hepinize onu tavsiye ederdim :)
  • ohaaa :D dicem tam yeri olcak... bu telefon cidden 96 milyonmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder12 -- 19 Ocak 2009; 14:05:30 >
  • evet, ya resmen forumda davul calindi :D herkes kosturdu ,kavgalar etti, mutluluktan costu..vs :D suan önümde bu telefon ve cillop gibi valla.iyiki almişim..
  • Bende tavsiyede bulunayım :) Bence 100 tl ye kadar telefon alacaksan Philips in xenium serisinden birini almalısın. 1 aya kadar bekleme süresi(şarj etmeyi unutursun :) )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.