Şimdi Ara

100 ytl param var napiim ( euro veya dolar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence altın alma.Her yıl eskiyor.Sende zor günlerde kullancam.Öle hemen harcamıycam diyon.Euro'dan başkası kesmez bence.Altını şimdi alcan 52 ytl vs vs den 2007 tarihli bir kaç ay sonra 2007 tarihli altın eski tarih olcak 2008 çıkcak
  • bence git sterlin al

en mantıklısı şu anda 2.4 ytl diye biliyorum ve yükselicek
  • bence bankaya vadesiz mecduat olarak yatır hatta işbank hesabuna yatır, lazım olur vs.. güvende hissedersin kendini. bankamatikle dilediğinde çekersin ayrıca çalınma riski de olmaz en güvenlisi...
  • Yatık kasa al
  • kardeşim lütfen mantıklı olun yav ytl kalsın o at bi türk bankasına mesela akbank çatı hesabı aç 2 yıl sonra tam sistem fon alıp satmaya başlıyo banka senin yerine (tabi her ay 100 ytl koydugunu düşünüyorum)ve bu arada bundan öncede fon deerlerin yükseliyo ve 2 yıl sonra ana paradan %20 kazanç saglıyosun ve bunun %10 unu banka alıyo kar ortaklıgı olarak ama sana zaara yansıtmıyo ve sen kazanıyosun

beyler 52 ay yane 4.5 yılda ayda 150 ytl atarak bu hesap sayesinde yaklaşık 183.000 ytl kazana bilirsiniz test edilmiştir (eniştem tarafından adam evini aldı be)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dtsman

kardeşim lütfen mantıklı olun yav ytl kalsın o at bi türk bankasına mesela akbank çatı hesabı aç 2 yıl sonra tam sistem fon alıp satmaya başlıyo banka senin yerine (tabi her ay 100 ytl koydugunu düşünüyorum)ve bu arada bundan öncede fon deerlerin yükseliyo ve 2 yıl sonra ana paradan %20 kazanç saglıyosun ve bunun %10 unu banka alıyo kar ortaklıgı olarak ama sana zaara yansıtmıyo ve sen kazanıyosun

beyler 52 ay yane 4.5 yılda ayda 150 ytl atarak bu hesap sayesinde yaklaşık 183.000 ytl kazana bilirsiniz test edilmiştir (eniştem tarafından adam evini aldı be)

Daha ayrıntılı şekilde pm atabilirmisin bana lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 8 Kasım 2007; 0:30:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz

Bence altın alma.Her yıl eskiyor.Sende zor günlerde kullancam.Öle hemen harcamıycam diyon.Euro'dan başkası kesmez bence.Altını şimdi alcan 52 ytl vs vs den 2007 tarihli bir kaç ay sonra 2007 tarihli altın eski tarih olcak 2008 çıkcak

ama eski ve yeni tarih arasında bi fark yok demişlerdi bana. bi sorun olmaz demişlerdi sadece şuan alırken yeni tarih olanı 1 ytl ye alıyosun bozdururkende öyle sanırım bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

kardeşim lütfen mantıklı olun yav ytl kalsın o at bi türk bankasına mesela akbank çatı hesabı aç 2 yıl sonra tam sistem fon alıp satmaya başlıyo banka senin yerine (tabi her ay 100 ytl koydugunu düşünüyorum)ve bu arada bundan öncede fon deerlerin yükseliyo ve 2 yıl sonra ana paradan %20 kazanç saglıyosun ve bunun %10 unu banka alıyo kar ortaklıgı olarak ama sana zaara yansıtmıyo ve sen kazanıyosun

ben de merak ettim...

• İddaa oyna ama beşiktaşa sakın oynama.
  • bana ver pspye memory kart alırım ama bi 100daha koy öle ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

bu imkansız
    52 x150ytl = 7,800 ytl yapar banka bu parayı 183,000 yapmış yani parayı23 ekatlamış
    buna ancak

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

tezgah vardır orda kesin
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

100 ytl ye mi

Bir arkadaşa 1000 ytl demişler ama sıkı pazarlıkla 200 ytl'ye ps3 almış. Çenen çalışıyorsa neden olmasın?

100 ytl ye ps3 olınabiliyorsa çenenin değil başka biyerin çalışması gerekir

E tabi. Paran yoksa gençliğin var hesabı bir alışveriş tercih edilmiş olması kuvvetle muhtemel.

• yılbaşı için hepsine piyango bileti al,çıkarsa bişeyler işe yara ama böyle pek işe yaramaz sanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: layfor

play station 3 al

100YTL ye ps3'ün joystickini bile alamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

100 ytl ye mi

Bir arkadaşa 1000 ytl demişler ama sıkı pazarlıkla 200 ytl'ye ps3 almış. Çenen çalışıyorsa neden olmasın?

100 ytl ye ps3 olınabiliyorsa çenenin değil başka biyerin çalışması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 8 Kasım 2007; 5:14:05 >

• omo al omo omo
  • paraşütle atlama eğitimi al
  • Borkit al
  • koptum sabah sabah yaaa

2 top 8 cm. camyünü şilte al. yakında acaip fiyat artışı olacak
  • POWERBALL al
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.