Şimdi Ara

100 TYT -45 AYT MF KAÇ K ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam burada 30k hedefleyip 65 net yapanlar var , 15 k hedefleyip 60 net yapanlar var.Hepsi için demiyorum ama bunun sebebi farklı yayınlardan deneme çözmek.Yani biri örneğin 345 çözüp 60 yapıyor diğeri kolay bir yayın çözüyor 65 yapıyor.O yüzden tavsiyem buradaki şeylere çok takılmayın.

Sizin sıralamaya gelecek olursak 100 tyt ve 45 ayt muhtemelen 30-35k arasına denk geliyor.Ama ayt kolay olursa ve 45 yaparsanız o zaman bu dediğim sıralama 45k ya kadar düşebilir.

Eğer 45 neti 345 gibi kaynaklardan çözüyorsanız 30-35k gelecektir.Tytniz zaten iyi.Size tavsiyem sınava kadar 50 üzerine çıkarmaya bakın.
  • vikingr kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Gerçekten çok açıklayıcı oldu bu. Dediğiniz gibi 50 yi zorlamam lazım. Çok teşekkür ederim :)
  • misha_ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
    Hocam iyi akşamlar.Ben de benzer durumdayım aytyi çok boşladım ve şuan seri konu bitiriyorum.
    345 Tyt 1.ve 3. denemeyi çözdüm ikisinden de 103 doğru geldi.Birinde 3 birinde 4 coğrafya kaçırdım.Coğrafyaya abanıp 105e çekmeye çalışacağım.
    345 Ayt 1.denemesini attım ve 45 geldi.Fakat Konu eksiğim var hala seri bir şekilde onları kapatıyorum.50 yapabileceğime inancım tam hedefim 55i geçmek.
    OBP 93.6
    Ne gelir acaba var mı tahmininiz?
    100-105 tyt
    50-55 ayt bekliyorum yani.(MF)
  • Kose81 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 20-25k arası diyorum ama sınav kolaylığına zorluğuna bağlı 25-30k arasına düşme ihtimalin var
    Hocam umarım dediğiniz gibi olur.25k lazım en az.Günde 12 saat kütüphanedeyim.Son dakikaya kadar bırakmayacağım çalışmayı.345 Aytsi moralimi bozdu geçen 1 saat kala bıraktım günüm gitti zaten çıldırıyorum(Bırakmasam sınavı 50yi görürdüm muhtemelen).1 Gün 1 net demektir belki de (Konu eksiğim var diye).Sizin için de hayırlısı olsun hocam içimi rahatlattınız.Ah bi 110-58 falan yapsam da çıldırsam :D
  • Kose81 K kullanıcısına yanıt
    Son dediğinizi yaparsanız hocam 15k ya kadar iner o :D
  • 100/45/89obp aynı durumdayız sınav sonu burayı uplayıp beni etiketler misin hocam? Hedefim 25-30k içinde kalabilmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam olursa öyle bir şey uplayın konuyu baklava yollayacam adresinize :D
    İyi akşamlar çok saolun tekrar hafiften yatayım ben zaten uyunmuyor sınav yaklaştıkça...
  • 28k

Hedefiniz kaç ve en kötü kaç bine girmek istiyorsunuz ona göre tahmin yapayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençler 85 tyt ve 30 35 40 ayt ile sırası ile tahmini kaç k gelir? Obp 74. Kocaeli bilgisayar gelirse mezuna bırakmam veya hava harpa giderim.

• tamam unutmazsam etiketlerim
  • Mundoo kullanıcısına yanıt
    imkansız ötesi :)
  • hedef 25 bin ama en kötü 40k da olmam lazım
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    70-80k diyorum
    45k
  • Mundoo kullanıcısına yanıt
    şu an öyle bir moddayımki buna da razıyım
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Hedef aynı sadece obp 76. Kocaeli pc istiyorum netler aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.