Şimdi Ara

100 tl ye oto teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar clio sedanım var orjinal teyp var cd çalar veya şu usblerden düşünüyorum ufak bi tesisatta yapcam fakat şimdilik teypten başlamam gerekıyo 100 tl ye alabilçem kullanışlı bişey istiyorum jameson usb çalarlar biraz bana yakın geldi ama sizlerin önerilerini bekliyorum tşkler

• şöyle söyleyım jameson navitech ve kamasonic arasında kararsız kaldım özellıkle navitech iyi gibi geliyo özellikle muzik ve klasör seçimi oldugu için ayrıca çıkma kafa olmasınıda istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullahartut34 -- 20 Şubat 2012; 22:43:18 >

Monster Energy Kasa Modu
    Gigabyte 990FXA-UD3 - AMD FX8350 - VTX HD5770 - Corsair Force GS 128 GB - Corsair Vengeance 2x4 GB 1866 mhz - Raidmax 550W Psu
  • 100 tl usb çalar dedık gittik 197 tl ye bugun kenwood 4047 cd çalar oda yetmezmiş gibi edison 604.4 2000 waat anfi aldım,
    şimdiki sorum ise jbl 1000 lık var ıkı tanede 85lık pıoner var bu anfi nasıldır iş görurmü :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.