Şimdi Ara

100 TL'ye MEDIA PLAYER TAVSİYESİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde salona mkv gösterecek, altyazıları sorunsuz ve sonradan donanımsal pek sorun çıkarmayan (ki elektronik aletler zamanla sorun çıkartırlar) ve servis olanağı iyi olan bir media player arıyorum. SAdece 42" LCD TV'de izlenecek, şimdilik ses sistemim yok.
    Zamanında piranha aqua XDivx player almıştım. altyazı ayarlanıyor diye tam bir fiyasko yaşamıştım. PC'deki Windows Media player'daki altyazılar gibi gibi altyazı konum,boyut vs. ayarlanan, harflerin etrafında siyah çerçevesi olan, sürekli bu ayarlar ile uğraştırmayacak bir Media player arıyorum. Mesela benim vestel Divx 7500 player var. HDMI bağlantılı. Altyazılarından memnunum, 500 GB Harici HDD'yi bile bağlıyorum ama mkv göstermiyor. Onu kendi odamdaki TV'ye bağladım. LCD Tv'yi pc'ye bağladım, pc üzerinden izliyorum ama bazen sadece film izlemek için pc'yi açık tutmak istemiyorum. Elektrik masrafı arttı bu aralar..

Ben 3 tane alternatif belirledim. Dark CineManiaXS ve Ezcool HD Box 1080p aynı ürünler. Dark'ı teknobiyotik yüzünden sevmiyorum. Müşteri hizmetleri ukala, küstah ve saygısız. Böyle terbiyesiz müşteri hizmetleri görmedim. 10 yıldır internetten alışveriş yaparım ama bir daha teknobiyotik ve onun distiribütör (Akortek) olduğu markalardan uzak duruyorum. Bir de Philips USB/HD Media player HMP3000 var. Ezcool HD Box'ın oynatamadığı formatı oynatmış. Ezcool HD Box'ı iade edip Philips HMP3000 alan biri yazmış. Bu da alternatif olur. Değişik özellikleri var ve Philips. Sağlamlık açısından. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler..

http://www.hizlial.com/u05.006.1245.0300/philips-usbhd-media-player-hmp3000-sinirli-stok
    http://www.hizlial.com/u30.031.5552.0002/ezcool-hd-box-1080p-full-hd-media-playerhdmi-kablo-hediyeli
    http://www.hizlial.com/u30.031.9352.0019/dark-cinemaniaxs-full-hd-1080p-mkvh264-dtsdolby-71-ses-destekli-medya-oynatici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 9 Eylül 2012; 1:33:28 >

• bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu bende almayı düşünüyorum ama şöyle sorun var bende 8gb kingstone marka flas bellek var tv ise 42lw4500 bunun flas disk yerinden oynatım yaptığımda 4 5 gb lik flimleri açmıyor yani medya player şart ama bana gom player gibi bişey olması lazım yani her türlü video rahat oynatmalı yani flas bellek attığım 7gb flim ler bile direk çaliştırılmalı bunları alsak sizce oynatırmı
  • Arkadaşlar elimde egreat r2a media player var satıyorum dukkanimdan bakabilirsiniz fiyatı 100 tl dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark al
  • blue ray filmleri oynatıyor mu bu cihaz??alt yazı desteği filme gömüşmüş mü olması gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye laptop önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.