Şimdi Ara

100 TL Altındaki Kasalı Uydu Alıcı Tavsiyeleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
6.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat çok uygun ama biraz şüpheli. Cihazın yurt dışı fiyatlarına baktım birebir aynı model 35-40 euro seviyesinde. Toptan bayi fiyatına baktırdım 28 dolar bayilere çıkış fiyatı var. 28 dolarda 80 TL ediyor. Verdiğiniz sitede kargo da bedava ve Adana'dan gönderiliyor. Kutulu gönderiyorsa 4-5 desi tutacaktır kargoya anlaşması olsa da en az 5 lira ödeyecektir. 68'e satıyor 5 lira kargo ödese 63. Kısaca bu satıştan ne kazanacak?

Sayfadaki yorum sayısı 9 olarak görünüyor ama yorumlara tıklayınca 2 yorum çıkıyor. Belli ki 7 yorum bir şekilde silinmiş. Soru sor kısmı da var oraya bakarsanız daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Alanlar hep değişimden bahsetmiş.

Amstrad fena kaliteli cihazlar üretmezdi ama eski kalitesinde değiller. Eğer donanım bilgisi doğruysa bu cihaz bu fiyata alınabilir fakat satıcı soru sor kısmı şüphe uyandırıyor. Açık kutu göndermesi sizin için sıkıntı olmayacaksa satın alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Bende gördüm bu ve diğer konularda teknofone özellikle plus yazanı alın demiş.

Aslında bu bir dava konusu. Satış başlığında plus yazıyor ama mega modeli geliyor. Sorunca net bilgi vermiyorlar aynıdır diyorlar ama bunu da yazılı olarak veremiyorlar.

Bende sorunsuz bir cihaz ararken bazı garipliklere de denk geliyorum. Next'in Megasat Dragon HD modelini (Next Minix HD punto plus ile de aynı anakarta sahip olan model) Rovell denen bir firma Rovell Openbox Combo ismiyle ithal etmiş ve çok ucuz bir fiyata satıyor. Tanıtım videosunu seyrettim yazılım olarak da Next minix hd punto plus yazılımı ile birlikte geliyor. Tanıtım videosunda Star HD ve diğer HD kanallarda takılmıyordu. (Tabi bir hile yoksa)

Kargo dahil 49 liraya satıyorlar. Tanıtım kampanyasıymış. Nasıl bu kadar ucuza satılabiliyor anlamak güç.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/openbox-combo-full-hd-uydu-alicisi-tkgs-biss-usb-218639468

Firması:http://www.rowell.com.tr

Hocam Openbox Combo bu cihazın teknik özelliklerini bulamadım,işlemcisi ram miktarını biliyormusunuz.Benim aklımda punto plus var aynı anakart diyorsanız bu modeli alalım,iki katı fiyatfarkı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: knslgmr
    Hocam Openbox Combo bu cihazın teknik özelliklerini bulamadım,işlemcisi ram miktarını biliyormusunuz.Benim aklımda punto plus var aynı anakart diyorsanız bu modeli alalım,iki katı fiyatfarkı var.

Openbox combonun özelliklerini bulamazsınız çünkü firması ilgisiz ve bilgileri paylaşmıyor, diğerleri gibi satın alıp üzerine sadece marka basmış. Cihaz punto plus ile aynı ama birebir aynısı Next'in Megasat Dragon HD modeli. Ben olsam Dragon HD modelini alırdım. Openbox combo'da aynı fakat biraz araştırdım teknik servis diye bir olay yokmuş, arızalanırsa çöpe atmak zorunda kalacaksınız veya çok uğraşacaksınız.

Ben alayım, kullanayım bozulursa atarım derseniz zaten kargo dahil 49 lira. Miniler fazla ömürlü olmuyor bunu da aklınızda tutun, servise işiniz düşebilir. Servis konusunun sıkıntı olduğunu öğrendiğim için önermiyorum. Görüntü kalitesi için video var izleyip karar verebilirsiniz, fena görüntü kalitesi olmayan bir cihaz.

Dragon:http://www.hepsiburada.com/megasat-dragon-full-hd-mini-uydu-alicisi-p-EVTOPMAMGDRAGONTR

Aynı modeli Mersat firması da ithal etmiş. Kargo dahil 59 liradan satıyorlar, onların servisi daha iyidir. Alacaksanız en azından servisi daha iyi olanı tercih edin.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/mersat-marginal-full-hd-mini-uydu-alicisi-turksa-216275540

• Hocam Redline'ın üst modeli olan TS 5000 CI modeline ne diyorsunuz? Filbox modül ve 1 yıl filbox ile paket yapmışlar uygun oluyor, discovery'ler izlenebiliyormuş.
    256mb ram var, mantıken 140 Mega'da yaşanan sorunlar olmaması lazım gibi. Araştırdınız mı bu modeli?

quote:

Openbox combonun özelliklerini bulamazsınız çünkü firması ilgisiz ve bilgileri paylaşmıyor, diğerleri gibi satın alıp üzerine sadece marka basmış. Cihaz punto plus ile aynı ama birebir aynısı Next'in Megasat Dragon HD modeli. Ben olsam Dragon HD modelini alırdım. Openbox combo'da aynı fakat biraz araştırdım teknik servis diye bir olay yokmuş, arızalanırsa çöpe atmak zorunda kalacaksınız veya çok uğraşacaksınız.

Ben alayım, kullanayım bozulursa atarım derseniz zaten kargo dahil 49 lira. Miniler fazla ömürlü olmuyor bunu da aklınızda tutun, servise işiniz düşebilir. Servis konusunun sıkıntı olduğunu öğrendiğim için önermiyorum. Görüntü kalitesi için video var izleyip karar verebilirsiniz, fena görüntü kalitesi olmayan bir cihaz.

Dragon:http://www.hepsiburada.com/megasat-dragon-full-hd-mini-uydu-alicisi-p-EVTOPMAMGDRAGONTR

Aynı modeli Mersat firması da ithal etmiş. Kargo dahil 59 liradan satıyorlar, onların servisi daha iyidir. Alacaksanız en azından servisi daha iyi olanı tercih edin.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/mersat-marginal-full-hd-mini-uydu-alicisi-turksa-216275540

Openbox combonun arayüzünü beğendim,bu cihaz punto plusin veya herangi bir next modelinin güncellemesini alabilirmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Hocam Redline'ın üst modeli olan TS 5000 CI modeline ne diyorsunuz? Filbox modül ve 1 yıl filbox ile paket yapmışlar uygun oluyor, discovery'ler izlenebiliyormuş.
    256mb ram var, mantıken 140 Mega'da yaşanan sorunlar olmaması lazım gibi. Araştırdınız mı bu modeli?

Araştırmadım. Tavsiye edilen bir uydu alıcı fakat HD yayının iyi olmadığını söyleyenlerde var. Forumda incelemesi var onu okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_110702114/tm.htm#msglink_114048386

Ben denemediğim için yorum yapmam doğru olmaz.

• quote:

Openbox combonun arayüzünü beğendim,bu cihaz punto plusin veya herangi bir next modelinin güncellemesini alabilirmi.

Büyük ihtimalle elle yazılım yüklenir ama cihaz garanti dışı kalır. Openbox Combo zaten Punto Plus'un yazılımı yüklü geliyor sadece açılışa kendi logolarını koymuşlar. Next'in yazılım güncellemesini görür mü buna bir engel koymuşlar mı bilemiyorum. Combo'nun arayüzünü beğenmeniz doğal Punto Plus arayüzü ile geliyor ve Punto Plus arayüzünü çoğu kişi çok beğeniyor.

quote:

Büyük ihtimalle elle yazılım yüklenir ama cihaz garanti dışı kalır. Openbox Combo zaten Punto Plus'un yazılımı yüklü geliyor sadece açılışa kendi logolarını koymuşlar. Next'in yazılım güncellemesini görür mü buna bir engel koymuşlar mı bilemiyorum. Combo'nun arayüzünü beğenmeniz doğal Punto Plus arayüzü ile geliyor ve Punto Plus arayüzünü çoğu kişi çok beğeniyor.

Hocam ben openbox combo alıcam sizce bu cihazın işlemcisi ram miktarı nedir,next punto plus ayarında bir cihazsa bu fiyata nasıl satabiliyorlar 5 tl kargo düş 45 lira daha ne kadar ucuz olabilir.redline ts 140 megada arayüz kalitesi çok düşütüktü openbox 32 bit sanırım çok daha net görünüyor,140 megayı iade ettim hemen onayladilar.Hepsiburada bize plus modelini göndermedi ama kargo ücretiyle birlikte geri iade aldı,openbox sadece gg n11 de var sanırım bu sitelerden iadesi çok zor olur.Hocam bu model dışında başka hangi cihazları önerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Hocam Redline'ın üst modeli olan TS 5000 CI modeline ne diyorsunuz? Filbox modül ve 1 yıl filbox ile paket yapmışlar uygun oluyor, discovery'ler izlenebiliyormuş.

Hocam openbox tanıtım videosunu izledizmi Megasat Dragon ile aynı ana kartı kullanıyormuş megasat modelinde 512 ram Sunplus Sphe1506G Cpu işlemci var,openboxın arayüzü megasattan çok daha iyi ben bu cihazı almayı düşünüyorum.ts 40 megadan daha kötü olamaz menülerdeki tepki suresi bile çok daha iyi.

TS 140 Mega'dan kötü olmaz dediğiniz gibi, ama çok uzun ömürlü görünmedi miniler bana. Nedense piyasayı da mini doldurmuşlar kasalı cihaz az.

quote:

quote:

Hocam ben openbox combo alıcam sizce bu cihazın işlemcisi ram miktarı nedir,next punto plus ayarında bir cihazsa bu fiyata nasıl satabiliyorlar 5 tl kargo düş 45 lira daha ne kadar ucuz olabilir.redline ts 140 megada arayüz kalitesi çok düşütüktü openbox 32 bit sanırım çok daha net görünüyor,140 megayı iade ettim hemen onayladilar.Hepsiburada bize plus modelini göndermedi ama kargo ücretiyle birlikte geri iade aldı,openbox sadece gg n11 de var sanırım bu sitelerden iadesi çok zor olur.Hocam bu model dışında başka hangi cihazları önerirsiniz.

Hepsi aynı kartı kullandığı için işlemci ve ram miktarı fark etmez. Bu kadar ucuza firmalar nasıl satıyor bende bilmiyorum fakat yine forum içindeki bazı yetkin üyeler bu cihazların Çin'den toptan 5-6 dolar civarına alındığını ve vergisi ile birlikte 7-8 doları geçmediğini söylüyor. Üstüne de istediğiniz markayı bastırabiliyormuşsunuz.

Megasat Dragon'u ucuza yakalarsanız Next garantili olduğu için daha mantıklı olur. Şu an kargo dahil 79 lira ancak geçen ay kargo dahil 69 liradan satılmış. Belki tekrar düşer. Openbox combonun daha ucuza satma sebebi doğal olarak servis konusudur, servis maliyetleri cihaz maliyetlerinin üstüne eklenir. Next servis veriyor, bayilik veriyor, ekip yetiştiriyor doğal olarak bunu cihazların üstüne koyuyor. Openbox combo modeline garanti veren firmadan memnun olanı bulamadım. Cihaz arızalanırsa büyük ihtimalle çöpe atmanız gerekeceği için fiyatı bu. Bunu bilerek alacaksanız satın alabilirsiniz.

Firmasını arayıp Openbox Combo'yu sorarsanız bu modelden haberleri bile yok. Büyük ihtimalle punto plus tutuyor diye aynısından biri ithal etti ve garanti konusunda bu firmayla anlaştı. Mersat'da da aynı cihaz var ve onunda fiyatı çok uygun. Onlarında garanti merih video ve eski köklü bir firmadır fazla sorun yaşatmaz.

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/megasat-dragon-full-hd-mini-uydu-alicisi-tkgs-biss-next-garantili-P70996069

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsi aynı kartı kullandığı için işlemci ve ram miktarı fark etmez. Bu kadar ucuza firmalar nasıl satıyor bende bilmiyorum fakat yine forum içindeki bazı yetkin üyeler bu cihazların Çin'den toptan 5-6 dolar civarına alındığını ve vergisi ile birlikte 7-8 doları geçmediğini söylüyor. Üstüne de istediğiniz markayı bastırabiliyormuşsunuz.

Megasat Dragon'u ucuza yakalarsanız Next garantili olduğu için daha mantıklı olur. Şu an kargo dahil 79 lira ancak geçen ay kargo dahil 69 liradan satılmış. Belki tekrar düşer. Openbox combonun daha ucuza satma sebebi doğal olarak servis konusudur, servis maliyetleri cihaz maliyetlerinin üstüne eklenir. Next servis veriyor, bayilik veriyor, ekip yetiştiriyor doğal olarak bunu cihazların üstüne koyuyor. Openbox combo modeline garanti veren firmadan memnun olanı bulamadım. Cihaz arızalanırsa büyük ihtimalle çöpe atmanız gerekeceği için fiyatı bu. Bunu bilerek alacaksanız satın alabilirsiniz.

Firmasını arayıp Openbox Combo'yu sorarsanız bu modelden haberleri bile yok. Büyük ihtimalle punto plus tutuyor diye aynısından biri ithal etti ve garanti konusunda bu firmayla anlaştı. Mersat'da da aynı cihaz var ve onunda fiyatı çok uygun. Onlarında garanti merih video ve eski köklü bir firmadır fazla sorun yaşatmaz.

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/megasat-dragon-full-hd-mini-uydu-alicisi-tkgs-biss-next-garantili-P70996069

Merhaba hocam openbox combadan vazgeçip punto plus aldım tam bir hayal kırıklığı oldu.dediğiniz gibi aynı anankartı kullanıyorlar galiba. görüntü kalitesi fena değil fakat titree sorunu var cihaz çalışırken bir saniyeliğine kararıp düzeliyor ayrıca anlık kaaramada var son yazılımı yükledim birşey değişmedi,hepsiburadadan aldım iade etmeyi düşüünüyorum.Cihazı toptancımağazam isimli satıcıdan aldım ürünü kargonun geldiği adresimi hepsiburaya mı göndericem yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Merhaba hocam openbox combadan vazgeçip punto plus aldım tam bir hayal kırıklığı oldu.dediğiniz gibi aynı anankartı kullanıyorlar galiba. görüntü kalitesi fena değil fakat titree sorunu var cihaz çalışırken bir saniyeliğine kararıp düzeliyor ayrıca anlık kaaramada var son yazılımı yükledim birşey değişmedi,hepsiburadadan aldım iade etmeyi düşüünüyorum.Cihazı toptancımağazam isimli satıcıdan aldım ürünü kargonun geldiği adresimi hepsiburaya mı göndericem yardımcı olursanız sevinirim.

Hepsi burada'da adres sistemi yok. İade kaydı açıyorsunuz ve size verilen iade kargo kodu ile yurt içi kargoya gidiyorsunuz. Görevliye sadece o kodu veriyorsunuz ve ücret ödemiyorsunuz. İadelerde satıcı farklı olsa da adres verme gibi bir durum söz konusu değil. Siteden iade kaydı açın ve size verilen iade kargo kodu ile yurt içi kargoya gidin. Hepsi burada iade kargo demeniz yeterli.

Size punto plusun hangi serisi geldi? 2016 serisinde ben takılma görmedim, eğer akıllı kumanda ve numaratör gözlü model geldiyse bu 2016 serisi ve bunda bir sorun yok. Klasik kumanda geldiyse ve numaratörlü göz yoksa o zaman sorunlu olan 2015 serisi gelmiştir. 2015 serisi geldiyse onu hemen iade edin.

2016 serisi tanıtım videosunu ekliyorum. Forumda daha öncede paylaşılmış. Kumandaya ve göze dikkat edin.

• Next, Mersat içinde yeni Punto Plus'ı temel alarak üretim yapmış. Muhtemelen bunda da aynı kart kullanılmıştır. Mersat markalı, Next garantili ve fiyatı kargo dahil 59 TL.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/mersat-best-full-hd-mini-uydu-alicisi-tkgs-li-220245722

quote:

Hepsi burada'da adres sistemi yok. İade kaydı açıyorsunuz ve size verilen iade kargo kodu ile yurt içi kargoya gidiyorsunuz. Görevliye sadece o kodu veriyorsunuz ve ücret ödemiyorsunuz. İadelerde satıcı farklı olsa da adres verme gibi bir durum söz konusu değil. Siteden iade kaydı açın ve size verilen iade kargo kodu ile yurt içi kargoya gidin. Hepsi burada iade kargo demeniz yeterli.

Size punto plusun hangi serisi geldi? 2016 serisinde ben takılma görmedim, eğer akıllı kumanda ve numaratör gözlü model geldiyse bu 2016 serisi ve bunda bir sorun yok. Klasik kumanda geldiyse ve numaratörlü göz yoksa o zaman sorunlu olan 2015 serisi gelmiştir. 2015 serisi geldiyse onu hemen iade edin.

2016 serisi tanıtım videosunu ekliyorum. Forumda daha öncede paylaşılmış. Kumandaya ve göze dikkat edin.

Hocam punto plus yeni seri geldi benim gördüğüm sorunları görüntüde titreme var,cihaz bekleme modunda çalışmaya devam ediyor ve ısınıyor bu numarötör gözden kaynaklı olabilir.Kanal geçişleri gayet iyi ,punto plus benim beklediğim kalitede çıkmadı ts 140 megadaki titreme sorunu bu cihazdada var,punto plusın neredeyse yarı fiyatına satılan modellerden hiç bir fazlasını göremedim,spark hd 1200 almayı düşünüyorum sanırım mnilerin hepsi aşağı yukarı aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knslgmr -- 2 Mayıs 2016; 20:18:56 >

• quote:

Hocam punto plus yeni seri geldi benim gördüğüm sorunları görüntüde titreme var,cihaz bekleme modunda çalışmaya devam ediyor ve ısınıyor bu numarötör gözden kaynaklı olabilir.Kanal geçişleri gayet iyi ,punto plus benim beklediğim kalitede çıkmadı ts 140 megadaki titreme sorunu bu cihazdada var,punto plusın neredeyse yarı fiyatına satılan modellerden hiç bir fazlasını göremedim,spark hd 1200 almayı düşünüyorum sanırım mnilerin hepsi aşağı yukarı aynı.

Punto plus olabilecek en iyi mini cihaz. O zaman mini seçeneğini elemeniz gerekiyor.

Spark HD 1200 içinde geleceği dönük yetersiz cihaz diyen bazı hocalarımız var. Yoksa bende çoktan onu almıştım.

quote:

Punto plus olabilecek en iyi mini cihaz. O zaman mini seçeneğini elemeniz gerekiyor.

Spark HD 1200 içinde geleceği dönük yetersiz cihaz diyen bazı hocalarımız var. Yoksa bende çoktan onu almıştım.

Sanırım şu an f/p anlamında alınabilecek en mantıklı cihaz şu:
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/amstrad-19700-full-hd-pvr-uydu-alici-P70969645

• quote:

Orijinalden alıntı: _fırtına_

quote:

quote:

Sanırım şu an f/p anlamında alınabilecek en mantıklı cihaz şu:
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/amstrad-19700-full-hd-pvr-uydu-alici-P70969645

Fiyat / performans açısından iyi gibi görünüyor ama denemediğim için doğal olarak öneremiyorum.

n11.com daki satıcısı direk yurt dışından ithal eden firmaymış. İsmi Ak Lider elektrik-elektronik ve ithalat. Yurt dışından gelen malları mersin limanından alıp Adana - Seyhan'daki depolarına getiriyorlarmış. Eğer garantiyi kendi firmaları adına veriyorlarsa biraz sıkıntı, Amstrad Türkiye garantili satıyorlarsa görünen teknik özelliklerine göre fiyat / performans ürünü denebilir.

• Evimde 2 tane farklı model Philips uydu alıcılı led tv var. İkisinin de uydu alıcısından memnun değilim. Bir tanesinde atlanta g4 mini var. Cihazdan son dere ve memnunum. Diğer tv içinse misafir geldiğinde falan ara sıra izlemek için n11 deki amstradın yukarıdaki modelini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _fırtına_

Evimde 2 tane farklı model Philips uydu alıcılı led tv var. İkisinin de uydu alıcısından memnun değilim. Bir tanesinde atlanta g4 mini var. Cihazdan son dere ve memnunum. Diğer tv içinse misafir geldiğinde falan ara sıra izlemek için n11 deki amstradın yukarıdaki modelini düşünüyorum.

Alınabilir ancak satın almadan önce n11 üzerinden satıcıya ulaşın ve garantisinin hangi firma tarafından sağlandığını sorun. Ondan sonra sorun olduğu taktirde firmanın geri iade politikasını öğrenin. Cihazın kutusu Amstrad Türkiye'de satılan modelin kutusu ama içinden farklı tipte bir cihaz çıktığı iddia ediliyor. Bu sebeple durumunu sorup öğrenin, yoksa fiyat piyasaya göre oldukça uygun ve satın alınabilir. Ayrıca n11.com daki soru sor kısmında pek iç açıcı yorumlar yok bunları da göze alıp satın almak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.