Şimdi Ara

100 % ORJİNAL DEXTER NAVİGATOR ( Kampanyada )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
13.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: dexterclup

DEXTER NAVİGATOR

ARAYIN GÖRÜŞELİM

0506 346 8309

75TL

TANITIM AMAÇLIDIR KAÇIRMAYIN BU FIRSATI ...
    YAZ AYLARININ EN KULLANIŞLI VE EN RAHAT AYAKKABILARINDAN DEXTER NAVİGATOR HEM ŞIK HEMDE RAHATLIK BAKIMINDAN EN ÇOK RABET GÖREN AYAKKABIDIR.
    TABANINDA İÇERİSİNDE VE TOPUK KISMINDA DEXTER YAZISI VARDIR
    -SERİ NUMARALIDIR.
    -100% NUBUK ..
    -100% ORJİNALDİR .
    -TABANINDA GEÇMEYEN VANİLYA KOKUSU VARDIR ..
    ÇOK UYGUN FİATA TANITIM AMAÇLI TEK SEFERLİK SATIŞA SUNULMUŞTUR
    ÜRÜNÜN
    :
    38-39-40-41-42-43-44-45
    numaralar mevcuttur bu ilan tüm satışlar için geçerlidir.
    almak istediginiz numarayı msj atmanız yeterlidir..

NUMARALAR VE KALIPLAR TAMDIR..

ANLAŞMALI KARGO İLE %35 İNDİRİMLİ GÖNDERİLECEKTİR

AKLINIZA TAKILAN BİR SORUN OLURSA MSJ ATINIZ AYNI GÜN İÇERİSİNDE GERİ DÖNÜLECEKTİR SİZLERE ..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterclup -- 12 Şubat 2011; 16:25:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kargosu ne kadar tutacak Ankara'ya? Renk seçenekleri mevcut mu? Ayrıca, önce kargo sonra ödeme olur mu?
    http://forum.donanimhaber.com/m_40385416/f_//tm.htm#40385416

KESİNLİKLE UZAK DURULMASI GEREKEN:
    1) vBuuren
    2) shanke
  • Bu fiyata orijinal olması mümkün gözükmüyor.

megaturk,midnight99,kaaaan,ufuks,karabulut03,cnylmaz,olgu,PyRRhiC,floast,Angelus,illusion,Salih,mkoyuncu
  • begendiğine sevindim kardeşim. tavsiyelerini bekliyorum:) hayırlı uğurlu olsun güle güle giymen dileği ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterclup -- 20 Ağustos 2010; 20:47:36 >

Bize heryer TRABZON...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güle güle kullan kardeşim.. tavsiyelerini bekliyorum:) kokulu kokulu giy:)

• Orjinal olması imkansız.İlanda orjinal yazıpda milleti kandırmayın. 1. kalite replika yaz millet bişe demez. orjinalin piyasası 200 TL olan ürünü nasıl 70 tl oluyor.. replikalar 35 den başlıyor. :))

ürün yorumları burada adanalı arkdasım

Orijinalden alıntı: dexterclup

http://profil.gittigidiyor.com/outomax

ürün yorumları burada adanalı arkdasım

Yorum yapanların orjinal ayakkabıyı bildiği ne malum ?

imkansızı yapmayın lütfen.Replika ürünlere %100 orjinal derseniz. patent davası açar satışlarını sonlandırırım..

Ayrıca ürünlerin %100 deri değil %100 suni deridir :). daha türkiyede suni deri ile gerçek deri ayrımını bilmeyen varken daha çok satarsınız

• ben alırken açıkçası orjinalmi degilmi hiç umrumda olmadı ,prensip olarakda ayagıma giyecegim bir ayakkabıya 250 tl vermem.

arkadaştan suet olanı aldım gerçekten kar kış yagmurda giydim içi su doldu ne alt taban açıldı nede başka bir şey.Sadece biraz vanilya kokusu kayboldu.

orjinallik konusuna gelince hiç dexter orjinal ayakkabı giymedim o yüzden orjinal veya degil şeklinde yorum yapamam ama kullanıcı olarak aldıgım fiyatı haketti ayakkabı.

mayıs başında tekrar bu sefer suet olmayan siyah renk alacam inş.

Bize heryer TRABZON...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

ben alırken açıkçası orjinalmi degilmi hiç umrumda olmadı ,prensip olarakda ayagıma giyecegim bir ayakkabıya 250 tl vermem.

arkadaştan suet olanı aldım gerçekten kar kış yagmurda giydim içi su doldu ne alt taban açıldı nede başka bir şey.Sadece biraz vanilya kokusu kayboldu.

orjinallik konusuna gelince hiç dexter orjinal ayakkabı giymedim o yüzden orjinal veya degil şeklinde yorum yapamam ama kullanıcı olarak aldıgım fiyatı haketti ayakkabı.

mayıs başında tekrar bu sefer suet olmayan siyah renk alacam inş.

Zaten orjinal dextere herkez o parayı verebilseydi dexter markasının ayrıcalığımı kalırdı.Ülkemizde kaliteli olan herşey pahalıdır.

Peşin Fiyatı 190 tl taksitli fiyatı 200 TL. 2 YIL DEXTER GARANTİSİ mevcut.ayrıca 6 ayda 1 bakımları ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Zaten taban açılması olayı değil.ürünün kalitesi,deri olması giydikçe tipi bozuluyor replikaların.Ama 75 tl değil 50 lira aldığınız o ayakkabılar.

bu fiyada göre verdiğin paranın hakkını alırsın nasıl olsa 50 70 lira verdim dersin.

Burda amacımız Replika üretimlere ,kaçak,vergisiz, ibaresini taşıyarak orjinal denmesi.

• Sizin burada dünya para verip aldiginiz ürünler ABD DE outlet ler de kaça satılıyor haberiniz varmı .Ürün ucuz ya hemen orjinal değil yaftası yapistirin ne güzel arkadaş yine sabırlı terbiyesini bozmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bana varsayımlarla gelme .almıs olsanda yorum yapsan haklısın. atarla tuatarla laf gemisi yürür ancak alıcı memnun satıcı memnun senı ne baglar gerisi.. çamur yapmanın ne anlamı var . ha sen orjınal diyip 230 tl 250 tl ye alırsın gider bakımınıda yaptırırsın kımseyı baglamaz sattıgım ürünlerınde seni bağlamadıgı gibi.. oke..

Orijinalden alıntı: zen

Sizin burada dünya para verip aldiginiz ürünler ABD DE outlet ler de kaça satılıyor haberiniz varmı .Ürün ucuz ya hemen orjinal değil yaftası yapistirin ne güzel arkadaş yine sabırlı terbiyesini bozmuyor

Sen daha orinal san giydiğini..

GG deki satışlarını sonlandıracam seninde.Madem halen orjinal diyorsun.Faturalarını kesip GG ye yollarsın o halde

• Amerikada 25 dolara dexter ayakkabı alınıyor arkadaşlar. arkadaşımızın uygun bir mağazadan 25 dolara alıp burda 75 tl ye satması ayakkabıları amerikadan getirtiyorsa çok iyi bir hizmet yapıyor aslında. ben amerikadan 8 tane aldım o şekilde dexter. hatta dexterin botunun 35 dolara aldım. çok uygun oluyor. onun için arkadaşın bu şekilde satması mümkün. ama düşük kar marjı. bence orjinal dexteri 100 tl den aşağı satmamalı.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.