Şimdi Ara

100 liraya sabwoofer alcam yalnız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 liraya sabwooferalmayı düşünüyorum yani oldu gibi ama bilgisayara olsun istiyorum bide 7 tane hoperlör girişi olmasını istiyorum(çok mu istiyorum acaba)sonra tok vursun adam gibi olsun istiyorum sonrada küçük kolonlarda danışırım size arkadaşlar şimdilik bu kdr bu dediklerim olabilirmi yada hayalmi olursa ne marka uygun ne önerirsiniz yada para yetersizmi işte yyaaa

ne önerirsiniz kısaca

• yokmu yardım edecek

• biraz daha az hayal kur ve daha iyi anlat derdini (o paraya dediğin şeyin kabinini alırsın o kadar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtelektro -- 3 Eylül 2007; 21:16:58 >

• kızmaya gerenk yok bende dedim ztn hayal kurmuş muyum die sölemiştim ben sadece fikir istiyorum bilmediğim içiin soruorum ztn ama paso kızıosunuz ne diim devam edin o zmn
  • arkadaş biraz sert çıkışmış ama doğruyu söylüyor.100 liraya o kadar iyi bir sistem alamazsın.ama 100 liraya bulabilirsen creative inspire t7900 amfisini alabilirsin hem multimedia hem amfi+sub hemde 7 tane hoparlör çıkışı var.
  • saol kardeşim tşk ederimde böle insana sanki onun malını alıyorum gbi muamale yapılmaz bugün benim ona işim düştü yarın onunda bana işi düşerse o zmn görüşürüz ama insanlık bende kalsın bide x530 a en fazla kaç para verilir 2 el temiz kutulu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnakeMannn

saol kardeşim tşk ederimde böle insana sanki onun malını alıyorum gbi muamale yapılmaz bugün benim ona işim düştü yarın onunda bana işi düşerse o zmn görüşürüz ama insanlık bende kalsın bide x530 a en fazla kaç para verilir 2 el temiz kutulu

kardeşim ne kızması yaa biraz sert çıkmışım ok ama yani sende dalga geçer gibi soru sorma imzada dendiği gibi pro sistemler kurarım ben ve bir adet 20 cm mid-bassın fiyatı 200 dolar ordan biraz sert çıktım alışmışız ya ama sende çok şey istemişsin o fiyata güzel bass alabilirsin ama sadece bas 7 kanal çıkış değil ama el yapımı bişeyler yapmak istersen bişeyler önerebilirim şema baskı devre filan imkanın varsa tabi ama biraz daha para koy git x-540 al derim hiç kasma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şuan Elimde 1000 Lira Var?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle dediğin gibi olacak gitcem alcam bi x540 ztn neyse problem yapmaya gerek yok
  • ok sorun yoksa varsa pm atabilirsin
  • abi x540 ın o veya 2. eli ne kdr
  • sıfırı 155 civarı yada 160 2. bilmiyorum sıfır al derim elektronik cihazın şakası olmaz
  • kardeş bence 2.el al okadar parayı verip alcağına 2.el alıp üstüne ses kartı alırsın daha iibir ses kalitesine kavuşursun bence 2.el ve ses kartı al ikisini alırsan hemen hemen 0 ı ile aynı fiyatlarda olucaktır...
  • bak ikinci elden 120-100 arası bulursun tertemiz kutu içeriği tam falan üstünede 40ytl civarı açık kalıo bu açığı ses kartıyla kapatabilirsin msla üstüne 30 ytl daha koyup film müzik oyun gibi şeylerde süper ses sağlamana yardımcı olacak creative audigy 2 zs ses kartını 2.elden alırsın ve süper bir ses kalitesine kavuşursun..
  • arkadaşım al bir logitech x540 alda yanına makul derecede creative ses kartı keyfine bak derim

saygılar.
  • ses kartım ztn ceratıve + yanında creatıve m2600 2+1 varda yetmio kardeşim şimdi bi de logitech x540 alırsam tam olurda ben bunları nasıl birbirine bağlayabilirim çünkü ikisi beraber 102 watt edio nasıl eder derseniz toplam creatıvenin 20 wattlık anfi var ..... ne dersiniz bağlanabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.