Şimdi Ara

100 liraya kadar usb li divx player tavsiyesi acil !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 70 ekran tüplü televizyonum var , 19" te izlemekten iyidir gene diyerek filmleri artık tv de izlemek istiyorum pc deki bir avi filmi mesela usb e atıp tv de kaliteli bi şekilde izleyebileceğim bir dvd player arıyorum . lütfen yardım edin . 100 liraya kadar çıkabilirim ama f/p bişey olsun hb dan baktımda philips lg incanın modelleri var , sizlerin yorumlarınızı bekliyorum

• http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-idv-322-usb-girisli-51-dvddivx-oynatici-/ProductDetails.aspx?productId=evincaidv322&categoryId=157458#Gorseller

şu nasıl acaba bi sorun yaşar mıyım , kimi zaman usb bellekten kimi zaman dvd den genelde avi formatlı filmleri sorunsuz 70 ekran tüplü tv de izlesem işimi görecek
  • usb geç açıyor ve alt yazılar çok küçük diye şikayet var ama kullananız var mı yardımcı olur musunuz ?
  • yok mu yardım edecek
  • Benim kullandıgımı tavsiye edeyim, hemde bende 70 ekran tüplü tv'de kullanıyorum yazılar süper okunuyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-dv492h-divxdvd-oynatici-hdmi-kablo-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=evlgdv492h&categoryId=157458
  • teşekkür ederim ama merak ettiğim yarı yarıya fark var aralarında değer mi aralarındaki farka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: downloader_team

teşekkür ederim ama merak ettiğim yarı yarıya fark var aralarında değer mi aralarındaki farka ?

aralarında %500 kalite farkı var,

biri marka diğeri ne idügü belirsiz bizim uydurma çakma şeyimiz, ikisi mukayese bile edilemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler , başka önerileri olan var mı
  • Philips dvp3350. Fabrika çıkışlı haliylede gayet iyi istersen güncelleme yapıp altyazı boyutu büyür. Usb'den 480p avi filmleri çok rahat izleyebiliyorum. Açamadığı medya yok. Fiyatıda 100 lira civarındaydı.

Ama söyleyeyim biraz daha 19'' takıl media player al kendine. En fazla 2 sene sonra doğru düzgün avi filmler bulamayız. Devir mkv devri.

Arkadaşın önerdiği Lg'de gayet iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.