Şimdi Ara

100 GB HDD için en hafif sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dizüstü bilgisayarımda virüsler var ve sistem çok yer kaplıyor bilgisayara bir şey yükleyemiyorum şuan windows 7 var. format atmayı düşünüyorum en az yer kaplayan sizce hangisi? hangisini kurmalıyım? XP - Vista - Windows7 - Windows8 - Windows 8.1 ?

• xp kurabilirsin ama son zamanlarda çok virüsleniyor xp bence windows 7 kur en iyisi.
  • zaten windows 7 mevcut ancak 7 kurulu iken 20 gb kadar boş yer kalıyo HDD içinde (hem C: hem D: toplamda)
  • Windows 7 64Bit ve programlarım toplamda 18 gb yer kaplıyor sende nasıl 80 oluyor anlamadım sen HDD biçimlendir format aşamasında komple ne varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 15 Ağustos 2014; 13:31:45 >
  • virüs dolu işte tarayıcıdayken bir sürü popup çıkıp duruyor virüsler o kadar yer kaplar mı bilmiyorum. işte 20 gb boş yer vardı pes13 kurdum nerdeyse hiç yer kalmadı pc 5 dk kullanımdan sonra kapanıyo format atıcam en hafif sistemi istiyorum ki pes13 ve medya dosyalarımı (yaklaşık 5-6 gb) bulundurabileyim
  • Sen ilk önce temiz kurulum dosyası bul onu kur, kurmadan önce HDD komple biçimlendir ve sil deyip tekrar oluştur format sonrası eset antivirüs kur en az kasan ve koruma sağlayan sana baya yer kalır sonrası için Oyunu da D ye kur
  • http://i.hizliresim.com/Pv16k6.png
    boytlar hakkında fikrin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickondor

dizüstü bilgisayarımda virüsler var ve sistem çok yer kaplıyor bilgisayara bir şey yükleyemiyorum şuan windows 7 var. format atmayı düşünüyorum en az yer kaplayan sizce hangisi? hangisini kurmalıyım? XP - Vista - Windows7 - Windows8 - Windows 8.1 ?

Eğer linux kullanabilirsen Fedora
    Windows istiyorsan XP Ve Windows 7 Basic
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.