Bildirim
100 FPS ve Üzeri HD Kamera
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu arada yanlış anlaşılmasın, 100 FPS veya üzeri hızda, herhangi bir çözünürlükte çekebilir. Kameranın HD olması yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastSipahi -- 15 Mayıs 2012; 13:39:25 > -
Yeni nesil el kameralarının hemen hemen hepsinde ağır çekim var zaten, ama düşük çözünürlükte çekiyor. Mesela benim kameram Hitachi marka, full hd, 240 fps video çekebiliyor ama 400*240 gibi bir çözünürlükte çekiyor. Sen gene de Sanyo'nun diğer modellerine de bak abi. -
-
ama düşük çözünürlükte çekiyor. Mesela benim kameram Hitachi marka, full hd, 240 fps video çekebiliyor ama 400*240 gibi bir çözünürlükte çekiyor. -
Sony düşük çözünürlükte çekmiyor. HD çözünürlükte 1280x720. -
Merhaba, Casio Exilim FC 100 aldım. 420 FPS'ye kadar izlenebilir kayıt yapıyor. Cevaplar için teşekkürler. -
Sanyo Hd 2000 bende bu kamerayı arıyorum 600 fps ye kadar çekim yapa biliyor sanırım 2. El 400-600 Dolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultimetrana -- 12 Temmuz 2012; 18:50:08 > -
600 fps çekim yapıyor ama çözünürlüğü düşük.bende sanyo fh1 (ki sanyo nun çıkardığı en iyi kamera)var. Buradan inceleyebilirsin eğer görüntüler hala silinmedi ise.Ben oraya örnek görüntü koymuştum. http://forum.donanimhaber.com/m_45588420/tm.htm .Çok memnunum ama bana 3D çeken kamera lazım o yüzden satmayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomusga -- 13 Temmuz 2012; 0:16:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X