Şimdi Ara

%100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
8
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Protein acisindan iyi bna gore sporculara cok cok yardimci olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün çiğ badem bulamadım bir türlü en sonunda kavrulmuş aldım bu şekilde denesek çok fark edermi. Zaten son bir haftadır saldım gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61

    Bugün çiğ badem bulamadım bir türlü en sonunda kavrulmuş aldım bu şekilde denesek çok fark edermi. Zaten son bir haftadır saldım gitti.

    Tad açısından daha lezzetli olur Ben çok tuzlu kavurdukları için çiğ tercih ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61

    Bugün çiğ badem bulamadım bir türlü en sonunda kavrulmuş aldım bu şekilde denesek çok fark edermi. Zaten son bir haftadır saldım gitti.

    Tad açısından daha lezzetli olur Ben çok tuzlu kavurdukları için çiğ tercih ediyorum.

    Yarın nasipse denemeyi düşünüyorum badem ve çörekotunu çok severim. Lifalifi hiç sevememiştim en son paketi sokakta kuşlara yem verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61


    quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61

    Bugün çiğ badem bulamadım bir türlü en sonunda kavrulmuş aldım bu şekilde denesek çok fark edermi. Zaten son bir haftadır saldım gitti.

    Tad açısından daha lezzetli olur Ben çok tuzlu kavurdukları için çiğ tercih ediyorum.

    Yarın nasipse denemeyi düşünüyorum badem ve çörekotunu çok severim. Lifalifi hiç sevememiştim en son paketi sokakta kuşlara yem verdim.

    dediğim gibi pişirmeye çok dikkat et ağır ağır pişsin fırında acele etme, ve biraz piştikten sonra alıp kesmeyi unutma bu sayede tık tık elinle kestiğin yerden kırıyorsun.

    Hamur haline getirirken borcama yayma kısmında sabırlı ol, kaşıkla sürte sürte incecik yapabilirsin.

    Birde fırından aldıktan sonra 15 dakka falan dinlendir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61


    quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61

    Bugün çiğ badem bulamadım bir türlü en sonunda kavrulmuş aldım bu şekilde denesek çok fark edermi. Zaten son bir haftadır saldım gitti.

    Tad açısından daha lezzetli olur Ben çok tuzlu kavurdukları için çiğ tercih ediyorum.

    Yarın nasipse denemeyi düşünüyorum badem ve çörekotunu çok severim. Lifalifi hiç sevememiştim en son paketi sokakta kuşlara yem verdim.

    dediğim gibi pişirmeye çok dikkat et ağır ağır pişsin fırında acele etme, ve biraz piştikten sonra alıp kesmeyi unutma bu sayede tık tık elinle kestiğin yerden kırıyorsun.

    Hamur haline getirirken borcama yayma kısmında sabırlı ol, kaşıkla sürte sürte incecik yapabilirsin.

    Birde fırından aldıktan sonra 15 dakka falan dinlendir.

    Eyvallah kardeşim yazdıklarını harfiyen uygulayacağım. Sonucu burada paylaşırım.

    Başka tarifler olursa seve seve okuyup uygularız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61


    quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61


    quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61

    Bugün çiğ badem bulamadım bir türlü en sonunda kavrulmuş aldım bu şekilde denesek çok fark edermi. Zaten son bir haftadır saldım gitti.

    Tad açısından daha lezzetli olur Ben çok tuzlu kavurdukları için çiğ tercih ediyorum.

    Yarın nasipse denemeyi düşünüyorum badem ve çörekotunu çok severim. Lifalifi hiç sevememiştim en son paketi sokakta kuşlara yem verdim.

    dediğim gibi pişirmeye çok dikkat et ağır ağır pişsin fırında acele etme, ve biraz piştikten sonra alıp kesmeyi unutma bu sayede tık tık elinle kestiğin yerden kırıyorsun.

    Hamur haline getirirken borcama yayma kısmında sabırlı ol, kaşıkla sürte sürte incecik yapabilirsin.

    Birde fırından aldıktan sonra 15 dakka falan dinlendir.

    Eyvallah kardeşim yazdıklarını harfiyen uygulayacağım. Sonucu burada paylaşırım.

    Başka tarifler olursa seve seve okuyup uygularız.

    Şimdiden afiyet olsun hocam inşallah beğenirsiniz , yeni tarifler ayarlıyorum öncelik bu tarifin tatlı versiyonunda ve bundan sonra videolu yapmayı planlıyorum




  • Bugün ilk acemiliğimle tarifi uyguladım. Acemilikten ve ölçü için bir kap vs. olmadığından yulafı biraz fazla kaçırdım ayrıca suyunuda birazcık az koymuşum.

    Tadı çok güzel oldu kavrulmuş badem kullandım ve çörekotunu rondoda çekmedim.

    Resimler


     %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 9 Haziran 2013; 14:13:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61

    Bugün ilk acemiliğimle tarifi uyguladım. Acemilikten ve ölçü için bir kap vs. olmadığından yulafı biraz fazla kaçırdım ayrıca suyunuda birazcık az koymuşum.

    Tadı çok güzel oldu kavrulmuş badem kullandım ve çörekotunu rondoda çekmedim.

    Resimler


     %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li

    aynen bahsettiğim gibi yapmışsınız hocam, bende çekmiyorum çörek otunu zaten.

    Afiyet olsun resimler için teşekkür ederim.

    Yalnız biraz ince dilmişsiniz o yüzden dağılmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 9 Haziran 2013; 14:25:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlfredBorden

    quote:

    Orijinalden alıntı: karantina61

    Bugün ilk acemiliğimle tarifi uyguladım. Acemilikten ve ölçü için bir kap vs. olmadığından yulafı biraz fazla kaçırdım ayrıca suyunuda birazcık az koymuşum.

    Tadı çok güzel oldu kavrulmuş badem kullandım ve çörekotunu rondoda çekmedim.

    Resimler


     %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li %100 düşük gi , %100 sağlıklı Bisküvi Tarifim / ss li

    aynen bahsettiğim gibi yapmışsınız hocam, bende çekmiyorum çörek otunu zaten.

    Afiyet olsun resimler için teşekkür ederim.

    Yalnız biraz ince dilmişsiniz o yüzden dağılmış

    Teşekkür ederim aynı şekilde yaptım ve sonuç süper.

    Dilimleme konusunda acemilik oldu biraz çubuk krakere benzesin diye düşündüm. Birazda suyunu artırmam gerekiyor sonraki seferde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şimdi aklıma geldi bunun içine azıcık karabiber ve keten tohumu nasıl olur acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karantina61 kullanıcısına yanıt
    ss lerde eti lifalif'in viral reklamı var resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Executor06

    ss lerde eti lifalif'in viral reklamı var resmen

    Evet sonradan farkettim ama iş işten geçmişti çoktan mideye inmişti çıtırlar

    Mobilden gönderdiğim için resimleri kesemedim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    Güzelt arif ve görüntü de güzel.

    Su yerine süt kullanabiliyor muyuz, denemek istiyorum bu tarifi. İçine kuru meyve de atabilir miyiz kayısı vs. gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    Güzelt arif ve görüntü de güzel.

    Su yerine süt kullanabiliyor muyuz, denemek istiyorum bu tarifi. İçine kuru meyve de atabilir miyiz kayısı vs. gibi.

    denemek lazım , süt aldığım an tatlı versiyonunu da yapacağım, Tabiki atılabilir ama dilimlemekte sorun olacaktır çok çok ince hale getirirsen kuru kayısıyı hatta mümkünse robotta çek onu da daha iyi olur.
  • AlfredBorden kullanıcısına yanıt
    Sizin yaptığınız tarifi su ile değil de süt ile yapsak olur herhalde.
  • Fırın yoksa, nerede ısıtmalı? Mikrodalga da aynı işi görür mü aynı derecede?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Narthyard

    Fırın yoksa, nerede ısıtmalı? Mikrodalga da aynı işi görür mü aynı derecede?

    denemek lazım mikrodalgada son ayara alıp 5 dk da ince patatesten cips yapmışlığım var

    Mikrodalga maddenin içindeki hidrojenleri ısıtarak pişiriyor bizim karışımımızda da su olacağı için tahminimce olacaktır hatta daha güzel bile olabilir suyu uçurduğu için.
  • Bugün tatlı versiyonunu deniyeceğim ayrıntıları yazarım buradan.
  • Biraz tuz makbuldur kraker şeklinden çok bunu protein bar gibi yapsak gramajını yükseltsek güzel olur araöğün olarak içinide bi 1-2 yumurta beyazı koysak nasıl olur acaba benim gibi yumurta yiyemeyenler için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.