Şimdi Ara

100 den fazla f35 alınacaksa nasıl T-fx yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birim başı maliyeti şimdiden 161.1 milyar dolar,trump bile ilk işi bunu araştırtmak oldu,ki uçan tombul bir kuş deniyor f35 için,her fonksiyon eklenmeye çalışıldığı için bukadar tombul olan bu uçaga bukadar paraverirsek nasıl yerli uçak yapıp alınacak orduya,savunma sanayi böylesine devasa bir harcama ile tamamen bitirilmez mi,natonun nekadar güvenilmez olduğu ortada iken tüm parayı bu işe yaramaz olma ihtimali yüksek uçaklara vereceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 1 Şubat 2017; 3:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki bu obusler uzun namlulu tüfek balisik füzeler alçak irtifa hava savunma sistemleri insansız havaaraçları hepsi göz boyama mı,halka bişeler gösterelim demeleri mi? gerçek anlamda yeni ürerilen bişey yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım saçmalamışsın,kroniklere anlatır gibi anlatacam maddeler halinde.
    1-TFX avcı ucağıdır hava-hava üstünlüğü temel amaç alınarak üretilecektir.(tek motorlu halide üretilecek bombardıman için yüksek ihtimalle.)
    2-1.madde kapsamında da dogfight denilen yani it dalaşı olayı düşmüştür çünkü f35 bombardıman ucagıdır.2 bombardıman ucagını ele alıpta dogfight karşılaştırmasının bir anlamı olmaz hava hava avcı ucakları cıktıgından beridir.
    3-6 nesil savaş ucagı hikayesi denilen olay ihalardır yani ihaların üst versiyonu ve pilot olarak insan fazla g kuvvetlerine mahruz kalamadığı için insansız olarak geliştirilmektedir yani f35 veya 5.nesil savas ucakları son pilotlu savas ucakları gibi görünüyor.Bu yüzdendir ki f35 teki veriler 6 nesil ucaklarda çokta işe yaramamaktadır.Zaten aerodinamik olarak lock martin o bilgileri elde edeli cok oldu iş artık yazılımda.
    4-f35 3 serisi bulunuyor,deniz için üretilecek olan seri c dir.Yani sadece ucak gemileri için değildir.
    Yani f35 üretimin içinde bulunma sebebimiz çok cabuk seri sekilde yeni nesil bombardıman ucaklarına sahip olmak soru şu bize neden geç teslimat yapıldığını soracak olursanız biz son katılan ülkelerden biriyiz o yuzden.
    5-TFX Yeni nesil avcı ucağı olacaktır ve ingilterede şuan yeni nesil avcı ucağına ihtiyacı var ve biz onlar için süper bir müttefikiz şuan eski nesil ucaklarındaki temel prensibleri alıp kendimize uygulayıp,ders cıkarıp yeni nesil avcı ucagı üreteceğiz ki ingilterede aynı dertten müzdarip olduğundan ötürü onlarda yeni nesil avcı ucagı üretecekler.Ataktaki durum ile alakası yok bu konunun.
    6-Zaten üreteceğimiz tfx avcı ucagını benzer ozelliklerde ingilterede üretecektir.
    7-Para konusuna gelirsek zaten üsteki konuları okudugunuz zaman ingilterenin neden abd para versin ki dediği gayet ortaya cıkıyor zaten öyle bir durum olsa ef kullanmaz f15-f16 veya f35 kullanırlardı sadece.
    8-Son olarakta f35 bombardıman ucagı olarak f16 ezer,en basit olarak radar mevzusu bile başlı başına yeterli ki bütün teknik özellikleri f16 dan üstün.
    9-En önemli madde şuan hava hava en iyi ucak f22 raptor olsada çok kulanışlı gibi görünmüypr cunku bir cok muhendislik hatasını içerisinde barındırıyor,bakım maliyetleri çok yuksek.Ayrıca f22 satısı yasaklanıp,üretimide durdurulmuştur.İngiltere şuan avcı ucağı satın almak istesede alamaz alacağı maksimum f15 olur ki o da yeni nesil ucaklara meydan okuyamaz yani tek seçenek türkiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 1 Şubat 2017; 4:27:19 >

• cübbesiz gandalf kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bütün üretimlerde Türkiye nin kendi imzası bulunmaktadır.Göz boyama falan değildir.Arkadaşın verdiği bilgiler hatalıdır.
  • Haklısın f35 it dalaşı uzerinden kötüleyene ne cevap verilirdi ki?Sen bence soruyu okumamşsın gelmişin buraya "Iste guzide bir "ben bir seyler okuyorum ama ne okugumu bilmiyorum, oylesine laf yaziyorum" uyesi daha. " bunu yazıyorsun.Soruda 2 ucak hakkında bilgi istemiş sende yalan yanlış sallamışsın olay bu.Ayrıca f35 bombardıman ucagı olarak tasarlanmıştır yani wiki mi örnek vereceksin bana.Eğer ki 6 nesil savaş ucagı olayına girersen pilot olmadığınıda öğrenirsin.Her bir nesil savaş ucağının ne anlama geldiğini ve nasıl nesil olarak adlandırıldığını öğren sonra konusalım.
    Not:7 madde için sende anlayacak kapasite olmadıgından ötürü normal.Konuyu uzatmayacam.Dünyada herkes herkesten bişey yürütür teknoloji olarak ama nedense biz ürettik mi bir sıkıntı oluyor bu kroniklerde.Normal bunlar aşmayı öğreneceksiniz.

Alttaki msj için edit:Demediğim şeyleri demiş gibi gösteren siz kroniklere selam olsun."Ezer,döver baba" saçma sapan konuşmaya devam.Siz konuşun biz üretmeye devam edecez.Dedim ya wiki okuyacağına az ssm (tr,abd,ing.,rus fark etmez)nın projelerini oku daha gerçekci.Bu da sana abi tavsiyesi.Wikide her gördüğünü deden sanıp yanına koşma.Ayrıca f16 ile f35 kıyaslayıp f35 hantal diyip daha hala bombardıman ucagı değil diye zırlamanda takdire sayan.Ayrıca ingilizce seviyen ilk okul seviyesi sanırım.Kardes diyorum sonra kızma her gördün sakallıyı deden sanma cidden abi tavsiyesi.f35 multirole olduğunu duyunca hepsinde kazanması lazım demi.Begenmediğin ucaktan amerika 2500 adet alıyor nerdeyse.Tabi efendim herseyi kronikçiler bilir.Vazgecin su milleti aşalamaktan ben teknik özelliklere girip seni madara ederimde sen gene wiki koyarsın önumuze.Neme lazım.

Son olarakta daha gülmeye devam ettiğim şu madde:"5. Ingiltere senin ucagini almiyor, ingiltere 6ci nesil ucagi ABD ile birlikte yapiyor. "
    Zaten bizden savaş ucagı alacak demedim ki birlikte üretecez dedim.Çok ilginc ya!!2 cümleyi anlayamayan arkadaşla mühendislik tartısıyoruz.Kronikliği bırakınca birgun haber et muhendilik tartısalım.
    f22 bir çok kez talep etmesine karşılık vermeyen abd 6 nesili verecekmiş baksen!!!!

Gerçek kaynak isteyenler için(Tüm ucakların karsılastırması vs.):http://www.ausairpower.net/jsf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 1 Şubat 2017; 5:27:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.