Şimdi Ara

%100 burslu olayı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben vakıf ünilerinin %100 burslu bölümlerini yazmak istiyorum aklıma takılanlar şunlar

1)%100 burslu olunca nasıl oluyor devlet üni si gibi mi oluyor para falan alınmıyor mu ?
    2)bide neye göre belirlencek burslular sınavsız geçiş yapacagım için ygs/lys puanına bakmıyor demi

• Öncelikle iyi geceler.

Arkadaşım ben de Senin gibi bilişim okuyorum ve bu yıl son sınıf oldum.

Sorulara gelince; %100 burslu kazanman için sınavda çok iyi bir sıralama yapman gerekiyor. Sınavsız geçiş yaparsan 2 yıllık okullarda okursun bu da vakıf ünisi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Öncelikle iyi geceler.

Sorulara gelince; %100 burslu kazanman için sınavda çok iyi bir sıralama yapman gerekiyor. Sınavsız geçiş yaparsan 2 yıllık okullarda okursun bu da vakıf ünisi olmaz.

mesela

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
    Meslek Yüksekokulu
    Bilgisayar Programcılığı (Tam Burslu) 5 kişilik kontenjan var ben bunları yazamaz mıyım

yazdıgım takdirde ygs/lys deki puana mı bakıyor yoksa yatay geçişdeki önceliklere göre mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soran Adam -- 30 Temmuz 2012; 2:24:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

Öncelikle iyi geceler.

mesela

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
    Meslek Yüksekokulu
    Bilgisayar Programcılığı (Tam Burslu) 5 kişilik kontenjan var ben bunları yazamaz mıyım

yazdıgım takdirde ygs/lys deki puana mı bakıyor yoksa yatay geçişdeki önceliklere göre mi

Oralara gitmen için benim bildiğim (sen yine de hocalarına sor) diploma notuna bakılıyor.

• Arkadaşım.Ygs kayıt yaptırırken içinde 10 tl sınavsız geçiş ücretide ödüyorsun.

Sen %100 üniye ygs,lys giremeyeceğinden zaten sınavsız geçiş istiyorsun.Yani sınavsız geçişi baz alıcak
  • sınava girsende 2 senelık geciş hakkını kullanabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.