Bildirim
%100 burslu olayı hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Öncelikle iyi geceler.
Arkadaşım ben de Senin gibi bilişim okuyorum ve bu yıl son sınıf oldum.
Sorulara gelince; %100 burslu kazanman için sınavda çok iyi bir sıralama yapman gerekiyor. Sınavsız geçiş yaparsan 2 yıllık okullarda okursun bu da vakıf ünisi olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
Öncelikle iyi geceler.
Sorulara gelince; %100 burslu kazanman için sınavda çok iyi bir sıralama yapman gerekiyor. Sınavsız geçiş yaparsan 2 yıllık okullarda okursun bu da vakıf ünisi olmaz.
mesela
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Meslek Yüksekokulu
Bilgisayar Programcılığı (Tam Burslu) 5 kişilik kontenjan var ben bunları yazamaz mıyım
yazdıgım takdirde ygs/lys deki puana mı bakıyor yoksa yatay geçişdeki önceliklere göre mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soran Adam -- 30 Temmuz 2012; 2:24:09 > -
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: furkan19o7
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
Öncelikle iyi geceler.
Sorulara gelince; %100 burslu kazanman için sınavda çok iyi bir sıralama yapman gerekiyor. Sınavsız geçiş yaparsan 2 yıllık okullarda okursun bu da vakıf ünisi olmaz.
mesela
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)
Meslek Yüksekokulu
Bilgisayar Programcılığı (Tam Burslu) 5 kişilik kontenjan var ben bunları yazamaz mıyım
yazdıgım takdirde ygs/lys deki puana mı bakıyor yoksa yatay geçişdeki önceliklere göre mi
Oralara gitmen için benim bildiğim (sen yine de hocalarına sor) diploma notuna bakılıyor.
-
Arkadaşım.Ygs kayıt yaptırırken içinde 10 tl sınavsız geçiş ücretide ödüyorsun.
Sen %100 üniye ygs,lys giremeyeceğinden zaten sınavsız geçiş istiyorsun.Yani sınavsız geçişi baz alıcak -
sınava girsende 2 senelık geciş hakkını kullanabiliyorsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X