Şimdi Ara

100$'a alınabilecek en iyi dijital kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Amerika'ya giden bir akrabamdan dijital kamera isteyeceğim fakat pek bir bilgim yok piyasadan ama Sony CyberShot ürünlerini kaliteli bulurum o yüzden linkteki dijital kamerayı uygun gördüm kendime. Sorum şu, bu fiyata bu kamera daha iyidir dediğiniz bir ürün var mı (Sony olması şart değil) ? Linkteki kamera hakkında görüşleriniz neler.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Sony DSC-W620 (110$)
    http://www.amazon.com/Sony-Cyber-shot-DSC-W620-Digital-2-7-Inch/dp/B006K555BI/ref=dp_ob_title_ce

• 100$ lık makineden ne bekliyorsun ki! gir alış veriş sitelerine al bir tane. fazla düşünme yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekin1923

100$ lık makineden ne bekliyorsun ki! gir alış veriş sitelerine al bir tane. fazla düşünme yani.

Çok bir şey beklemiyorum tabi ki sadece bu fiyata daha iyisi var mı diye soruyorum. Sanırım forumda sadece 3000TL'lik makina veya 1000TL'lik objektif alanlara yardımcı olunuyor....

Başka önerisi olan var mı ?
  • yardımcı oldum ama sen anlamadın. O fiyat aralığındaki makinelerin birbirinden çok farkı olmaz, araştırdıkça kafan karışır. megapiksel büyüklüğüne aldanmadan optik kalitesine bakmalısın, gerçi onda da çok birşey fark etmez.
  • Tekin haklı 100 $ lık makinede çok birşey oynamaz. Megapixel e aldanma. Optik önemli. ilk kriterin optk olsun. 2 kriter megapxel. eğer programlı bir makina olursada Çok programlı makinalara yönel

ama yinede söyleyeyim tüm makinalar 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Tekin haklı 100 $ lık makinede çok birşey oynamaz. Megapixel e aldanma. Optik önemli. ilk kriterin optk olsun. 2 kriter megapxel. eğer programlı bir makina olursada Çok programlı makinalara yönel

ama yinede söyleyeyim tüm makinalar 3 aşağı 5 yukarı aynıdır.

Optik'ten kastın optik zoom oranı değil mi ?
  • Sensör büyüklüğü optik mercek. Kimi makina Carl zeisis kullanır kimisi farklı. MediaMarkt a gidip tüm modelleri elinize alıp aynı resmi çekip kıyaslayabilirsiniz.

Ben 10 yıla yakın süredir fotograf çekiyorum. Profesyonel 3 makinam var. 3 üde analog. Digital olarakta 2 makinam var. Optik,Digital zoom u kullandıgım fotograf sayısı 50 yi geçmez.

Örneğin siz spor musabkasına gideceksinizdir. Zoom gerekir. İhtiyacınızı belirlemelisiniz önce.

Anladıgım kadarıyla anıları ölümsüzleştirmek için bir makina alacaksınız. Zoom kullanacaksanız yuksek olanı alın derim. Ama zoom kullanmayacaksınızda bunda 5 x zoom var diğeri 3x diye gidip kötü mercekli bir makinada almayın.

Dediğim gibi ihtiyacı ön planda tutun. 100 dolarınız bugun 200 TL ye yakın para eder. Ben şuan Amerikadayım Emin olun buradaki 100 dolarlık makinayla Türkiye deki 200TL lik kamera arasında 30 Tl falan oynuyor. bazı modellerde daha çoktur net konuşmayım. Elektronik birazda şans işidir. 30 Tl için garantidende olmamak lazım. Bunuda belirtmek istedim.

Profesyonel makinelerde fark buyur. 1000 TL ye varan fark var. Nikon d7000 de mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Sensör büyüklüğü optik mercek. Kimi makina Carl zeisis kullanır kimisi farklı. MediaMarkt a gidip tüm modelleri elinize alıp aynı resmi çekip kıyaslayabilirsiniz.

Ben 10 yıla yakın süredir fotograf çekiyorum. Profesyonel 3 makinam var. 3 üde analog. Digital olarakta 2 makinam var. Optik,Digital zoom u kullandıgım fotograf sayısı 50 yi geçmez.

Örneğin siz spor musabkasına gideceksinizdir. Zoom gerekir. İhtiyacınızı belirlemelisiniz önce.

Anladıgım kadarıyla anıları ölümsüzleştirmek için bir makina alacaksınız. Zoom kullanacaksanız yuksek olanı alın derim. Ama zoom kullanmayacaksınızda bunda 5 x zoom var diğeri 3x diye gidip kötü mercekli bir makinada almayın.

Dediğim gibi ihtiyacı ön planda tutun. 100 dolarınız bugun 200 TL ye yakın para eder. Ben şuan Amerikadayım Emin olun buradaki 100 dolarlık makinayla Türkiye deki 200TL lik kamera arasında 30 Tl falan oynuyor. bazı modellerde daha çoktur net konuşmayım. Elektronik birazda şans işidir. 30 Tl için garantidende olmamak lazım. Bunuda belirtmek istedim.

Profesyonel makinelerde fark buyur. 1000 TL ye varan fark var. Nikon d7000 de mesela.

Cevabın için teşekkür ederim, Türkiye'den alamam çünkü oldukça pahalıya geliyor ayrıca bu hediye olacak zaten bir akrabam şuan orada yaz sonu geldiğinde verecek bana kamerayı.
    Ben DSC-W650 modelinde karar kıldım bu alet burada henüz yok fakat bir alt modeli olan W630 Vatanda 480TL, Teknosada 500TL, W650 ise Amazonda 121$ bence kaçırılmaz bu fiyat, eğer zahmet olmaz ise bir inceler misiniz ?
    W650
    http://www.amazon.com/Sony-Cyber-shot-DSC-W650-Digital-3-0-Inch/dp/B006K554Z0/ref=sr_du_1_map?s=electronics&ie=UTF8&qid=1342180425&sr=1-1

W630
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/sony-dscw630scee8-dscw630s-gumus-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58739
    http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/dijital_fotograf_makinesi/873/135175723/sony_cybershot_w630_siyah_dijital_fotograf_makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedo Mazo -- 13 Temmuz 2012; 20:41:55 >

• w650

16 gb kart ve hard case seçeneğiyle çok dha iyi. Gecikme için kusra bakmayın foruma fazla giremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.