Bildirim
100-600 arası Telefon Tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Xperia U _____________________________ -
Ace 2 bide G.Mobile Discovery modeli var kağıt üstünde özellikleri iyi gibi duruyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: serhansss
SAMSUNG GALAXY ACE AMA 5830 BULURSAN AL
kardeş ace'ın işletim sistemi yok ama_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: CeoBurak
Ace 2 bide G.Mobile Discovery modeli var kağıt üstünde özellikleri iyi gibi duruyor.
g.mobile gerçekten çok iyi özellikleri ama internetten almak istemiyorum... teknosa da felan yok buda sanırsam_____________________________ -
xperia miro ve lg e612 l5 vardı benim aklımda bunları tavsiye etmez misiniz ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: serhansss
SAMSUNG GALAXY ACE AMA 5830 BULURSAN AL
GALAXY ACE Mİ? AHAHAHAH :D DÜNYANIN EN DANDİK VE GEREKSİZ TELEFONU ARKADAŞIM ZAMANINDA 700 TL YE ALMIŞTI O HURDAYI.
TAVSİYEM MOTOROLA ATRİX AL GERÇEKTEN FİYATININ ÜSTÜNDE BİR PERFORMANSI VAR HEMDE HDMI GİRİŞİ VAR_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: wolf389
quote:
Orijinalden alıntı: CeoBurak
Ace 2 bide G.Mobile Discovery modeli var kağıt üstünde özellikleri iyi gibi duruyor.
g.mobile gerçekten çok iyi özellikleri ama internetten almak istemiyorum... teknosa da felan yok buda sanırsam
Valla dediğim gibi G.Mobile kağıt üstünde iyi gibi duruyor onun haricinde ne dersem yalan olur ama Ace 2 tavsiye ederim._____________________________ -
lumia 520 _____________________________ -
teknosa'da felam atrix yada g.mobile yokmuş ondan lg l5 mi xperia miro mu _____________________________ -
lumia 520 _____________________________ -
xperia miro,xperia j yada xperia e alabilirsin.
ace çöp oldu artık sakin alma pişman olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Selam arkadaşlar. Ben de telefon almak istiyorum. Bütce 500-600 tl civarı. Aklımda Nokia 603, Motorola Atrix, Avea İntouch 2, LG Optimus L5, Sony Xperia E var. Hangisi daha iyidir? _____________________________ -
Lumia 520
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [simage]]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/55757/22abc57b-949e-47bb-b920-a2ed598f8e50.png[/simage]Samsung] Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Gri -
quote:
Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN
Selam arkadaşlar. Ben de telefon almak istiyorum. Bütce 500-600 tl civarı. Aklımda Nokia 603, Motorola Atrix, Avea İntouch 2, LG Optimus L5, Sony Xperia E var. Hangisi daha iyidir?
kardeş sony xperia e çözünürlüğü felan berbat bi telefon sen xperia miro al_____________________________ -
kesinlikle Lumia 520, işlemcisi Xperia L ile aynı sadece kamerası 5mp ve flaşı yok, işletim sistemi Android den daha hızlı ve düşük donanımlı Android telefon alma adama kan kusturur, 600tl fiyata Lumia 520 tek geçerim _____________________________ -
quote:
Selam arkadaşlar. Ben de telefon almak istiyorum. Bütce 500-600 tl civarı. Aklımda Nokia 603, Motorola Atrix, Avea İntouch 2, LG Optimus L5, Sony Xperia E var. Hangisi daha iyidir?
hocam aman diyim onlardan hiçbirini alma hepsi çöp, Xperia Sola falan tavsiye ederim ama düşük donanımlı Android telefon kan kusturur adama boşverin, 600tl ye fıstık gibi Lumia 520 varken o fiyata Android alınmaz, işlemcisi de Xperia L ile aynı, Lumia 520 şu anda en iyi f/p telefonlardan birisidir_____________________________ -
Ace2 çok iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Avorlair
quote:
hocam aman diyim onlardan hiçbirini alma hepsi çöp, Xperia Sola falan tavsiye ederim ama düşük donanımlı Android telefon kan kusturur adama boşverin, 600tl ye fıstık gibi Lumia 520 varken o fiyata Android alınmaz, işlemcisi de Xperia L ile aynı, Lumia 520 şu anda en iyi f/p telefonlardan birisidir
Hocam bu Lumia'da wi-fi var mı? GTA3 gibi oyunları açar mı?_____________________________ -
Lumia 520 _____________________________
Benzer içerikler
- s24 fe alınır mı
- global telefon ne demek
- kapalı kutu telefon satmak
- kamerasız internetli telefon
- küçük ekranlı telefonlar
- device health services nedir
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X