Şimdi Ara

100-150 tl arasi kafaustu kulaklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar ben gunde ortalama 2-3 saat muzik dinlerim ayiptir soylemesi birazda hor kullanirim kulakliklarimi. Cok extra bir model olursa 200 tl ye kadar cikabilirim ama normal sartlarda 100-150 tl arasi ipod touch ile iyi randiman verebilicek saglam ve ozellikle yuksek ses kalitesi iyi olan bi kulaklik modeli ariyorum. Muzik olaraksa genelde grunge alternative rock ve metal dinlerim. Simdiden tesekkurler

• 2. el grado sr80i iyi bir seçim olabilir fakat dışarıda kullanmaya uygun değil. Açık bir model olduğu için sesi dışarı çok veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axcea11

2. el grado sr80i iyi bir seçim olabilir fakat dışarıda kullanmaya uygun değil. Açık bir model olduğu için sesi dışarı çok veriyor.

Tesekkurler incelicem ama yalitimda onemli benim icin asiriya gerek yok ama bunun gibi açik modellerde insan kulaklik kulagindayken bile rahatsiz oluyo. Arkadaslar bekliyorum yorumlarinizi
  • Up
  • Urbanerars lara bakabilirsin cok saglam caliyor onlarda
  • sennheiser hd 202-ii ye bi bak istersen çok güzel alıpta pişman olan göemedim 120 tl fln
  • sahibinden.com'a veya gittigidiyor'a bak porta pro vardır 60 liraya filan. Çok da memnun kalırsın eminim. igrado var ama yalıtım sıfır ve hiç mi hiç rahat değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 10 Şubat 2012; 16:15:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satilik n11 400/77 30 tl
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sennheiser px100-ii modelini de bi araştır derim.ben px100 kullanıyorum ii li olanı çelik takviyeliymiş %70 daha sağlammış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.