Bildirim
100-150 lira arası Dijital Çerçeve yerine Çin malı tablet mi alsam??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bencede tablet alsan daha mantıklı çin malı yerine A-101 e mis gibi Vestel tablet geldi 169 tl ye al ondan slayta koy -
e oda üstüne Vestel yapıştırılmış çin malı değil mi -
O da çin malı. Sizin için görüntünün güzelliği önemli. Eğer karşılaştırma imkanınız varsa gidin karşılaştırın. Kuzenim aynı fiyata bir tablet almıştı küçük çoçuğuna ekran zar zor görünüyordu. Bir de az yana yatırınca renkler karışıyordu. O fiyata alacağınız tablete muhtemelen zaten tablet olarak fayda göremezsiniz. En azından alttaki tableti alın.
http://www.bimeks.com.tr/urun/143245/reeder-a7ic-7--tablet-pc.aspx
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısınız görüp almak lazım,zaten tablet olarak bir beklentim yok.dijital çerçevelerin çözünürlüklerini görünce bu fiyat aralığındaki tabletlerin daha iyi olabileceğini düşündüm.bir acelem de yok görüp, inceleyip alırım.bu arada sizlerin de görüşleri ve yönlendirmeleri elbette bana yardımcı olacaktır.teşekkürler -
Bence de vestel almak daha mantıklı çünkü sonuç da adı var yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu hortlatmak istedim tablet mi çerçevemi bende kararsızım 8 inc çerçeve fiyatı 300 tl 300 tl ye ne tabletler alınır ama tableti sürekli şarjda tutmak ne kadar ömür verebilir bilemiyorum birde tablet ekranlarında belli bir açıdan bakınca görüntü net görünüyor acaba çerçevelerde bu nasıl deneyecek bir yerde bulamadım açıkçası bilgisi olan varmı -
evet bu konuda ben de fikir almak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- tablet önerileri
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- yurtdışından ipad getirmek 2025
- xiaomi redmi pad se 8/256 gb tablet yorumları
- sms yönlendirme
- redmi k pad
- redmi pad 2
- en iyi tablet markaları
- red magic tablet 3 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X