< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
100-102 TYT - 66,25 AYT - 98 OBP Sıralama Tahminen Kaç Olur? (2. sayfa)
-
-
Tahmin için teşekkür ederim. 7296 geldi. Tıp tercih edecek. Tercih listesi konusunda tavsiyeniz var mı? Bursa dayız.
-
abi sanıyorum ki kızınızın beklediğinden çok yanlışı geldi yoksa o netleri ilk 2k gelirdi
uludağ tıp genel olarak zor diye anılan bir tıp fakultesi ama ekonomik sebepler diyince diyecek çok bir şeyim de kalmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tahmin için tesekkür ederim. 7296. oldu. Tıp tercih edecek. Uludağ, gülhane, osmangazi, 18 mart. tercih konusunda yardımcı olabilir misiniz?
-
kızınızın daha rahat olmasını isterseniz fakülte kolaylığı olarak sakaryayı öneririm.
ekonomik sebepleri tabi düşünmeniz de fayda var.
ekstra olarak ben dahil buradaki kimseye tamamen güvenip araştırmadan iş yapmayın derim
Başka hangi TIP tavsiye edersiniz?
-
Nerde yaşıyorsunuz
Eski Gata hakkında bilginiz var mı? Siz ce sıralama nasıl olmalı?
-
bursa
-
Uludağ tutuyorsa öneririm hem de aynı şehir isabetli bi tercih olur ama kızınıza aynı şehir isteyip istemediğini sormak lazım tabii
bence de karışmamak lazım AMA malum ekonomi ve pandemi önemli... ( Pandemi öncesi 50 TL olan otobüs biletleri şu an 150 TL )
-
o yaşta olsam bende istemem ama ekonomik anlamda kimse önünü göremiyorki.
-
abi şimdi uludağ tıp zor yani zaten sıralamasının bu kadar düşmesinin sebebi zorluğu onu baştan diyeyim.
kocaeli vesaire gelir herhalde o sıralamaya.
kolay fakülte olarak önerim sakarya.galiba kolay 1-2 fakülte daha vardı ama inan ki aklımda kalmamış.
kızınız nispeten gezmeyi denizi falan seviyorsa muğla bir tercih olabilir genel olarak böyle yani
ekonomik şartlar için sağlık bilimleri galiba bursaya fakülte açtı benim çok bilgim yok da gidip bi bakın derim. uludağ'da 1. sınıflardan 100 kişi sınıfta kaldı diye biliyorum
yani göz göre göre zor tıpa vermek ekonomik açıdan daha çok da zorlayabilir en basitinden 1 yıl uzatsa ortalama 15k maaştan 180k'dan olabilir yani.
rica ederim. buradaki arkadaşlara da yaklaşık gelebilecek sonuçları söyledm ama kendilerini karamsarlığıa sürüklediler, tecrübe çok önemli biz bu yollardan geçtik dedik dinletemedik...
sorunuza gelirsek ben osmangazi tıpı tavsiye ederim effl mezunuyum ben oradan mezun arkadaşlarımda var tus uzmanlık sınavında göz cildiye gibi bölümlere yerleşenler oldu. hem şehir olarak hem eğitim olarak oldukça güzel bir tıp fak.
-
Tamam siz karışmayın siz okumayacaksınız o okuyacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X