Şimdi Ara

100.000 TL Bütçe, 4x4 SUV Tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kadjar hem 4x2 hemde 1.5 dci bu sebeple uymuyor bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertacgungor53 kullanıcısına yanıt
    İlla 2 litre olmasına ne gerek var. Hem daha az mtv ödeyeceksin hem şehir içi 5-6litre ile gezeceksin. Bakımı ucuz, geniş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportage'ye bu konuda okuduğum kadar olumlu yorumu başka hiç bi yerde okumadım .
    Benim bildiğim hantal , gereksiz çok yakan bir araç .
  • arkadaşım piyasası iyi araç bakıyorum diyorsun 2.0 motor olacak diyorsun o zaman 2. ellere yönelmen lazım senin.şu anki suv modellerinde 2.0 motorlu olupta piyasası iyi olan araç bulamazsın.Ya garantisi devam eden 2.0 tiguanlara bakacaksın garanti bitmeden satacaksın,ya da 2.0 motorlu premium markalara yöneleceksin.
    Sportage ile ix35 aynı araçlar.ncapin iihs çıktıktan sonra yıldız dağıtmaktan başka bir esprisinin kalmadığını otomobil üreticileri de gördü ki yeni tucsonda bu hataya düşmeden arabayı iihs ye uygun şekilde tasarladılar.Bilmek istiyorsanız iki modelin farkını çok rahatlıkla size buraya videolarını eklerim,hangi arabanın kaportayla,hangisinin tenekeyle piyasaya sürüldüğünü anlarsınız:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Kasım 2015; 15:52:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Nasıl bir kaportaymış söyle bakalım bizde bilelim.Sportagenin ıhhs videosu yok sadece ix35in videosu var.Aynı oldukları için ordada a sütünü yamulmuş olarak Gözüküyor.

Kaportaları aynı değil kaporta değilde kullandıkları çelik miktarı aynı değil.öyle olsa bütün grup araçların kullandıkları çelik miktarı aynı olurdu.Örn;Vw ,Audi veya skoda.Pejo veya cıtroen vs. böyle uzar gider bu liste

Euro-Ncaptan 5 yıldız almış zaten Güvenlik önlemleri falan var.Herşeyi ile donatılmış yani.Güvenliksiz demek çok saçma olur.Premuım markalarında ıhhs videoları bazı araçlarında düşük oluyor ama onlara laf kondurulmuyor.
    Ama iş standart kitle arabalarına gelince bir sövmediğiniz kalıyor bırakın bu işleri .Kimse kaportaya göre ölmüyor veya yaşamıyor.Öyle olsa s80de 45 ile gidip kaza yaptıktan sonra vefat eden adam olmazdı
    Sizin anlayışınıza göre o zaman s80deki adamın ölmemesi gerekliydi.Eee ama noldu vefat etti.Bu kaza çarpışma testlerine zaten hiç mi hiç inanmıyorum.Haydi diyelim inandım gerçekte öyle kaza yapmak bile çok zor
    Hepsi çelik olsa hadi çeliği geçtim Bor olsun yine bir şey değiştirmez.Mesela Haber izliyorsanız bir kaç ay önce Bursada kuş serisinin içinde 7 kişi tır solluyorlar ve tır ezip geçiyor Kuş serisini.

Sonuç Allaha Şükür 7sininde burnu kanamadan arabadan çıkıyor ee o zaman bu mantığa göre 7sininde ölmesi gerekirdi Ama Öyle bir şey olmadı.Mesela sizin yerdiğiniz Sportageden örnek verebilirim.Takla attığı halde sadece Boyun fıtığı ile kurtulan bir abimizde var Forumda 2012 yılında okumuştum o yazıyı.
    Bilmiyorum yani ben böyle düşünüyorum bu testlere inanmıyorum kesinlikle buna göre araba almam
    Tucson güzel araba ama 2.0 Dizel otomatik 170 bin civarlarında yoksa gayet iyi bir otomobil ve çok güzel.Ama 170 çok fazla

bencede sportage ix35 den çok daha rijit ve stabil bir araç rafine falan diyorlar ya aynen öle viraja girişlerinden ani frenden gazı köklediğinizde farkı hissediyorsunuz.

• İyi tamam o zaman sen teneke demeye devam et .Altındaki aracın eğer varsa ıhhsden de tam puan aldıysa bi kaza oldumu ölmezsin bak senin için güzel bir haber bu .Teneke demek 0.50 sac ve altı .Dacia bile 0.50nin üzerinde kullanır yanlış bilgi vermek ve ön yargı çok kötü bir şey
    Evet Tucsonun zaten Sportageye göre a sütununda daha fazla çelik kullanmışlardır bunu kimse inkar etmiyor ama teneke demek tamamen cahillik başka bir şey değil
    İx35ten daha iyi zaten ix35 bir tek baş mesafesi daha iyi spodan.Spo daha rafine ve daha iyi yol tutuyor Spo nun yol tutuşuna hasta kaldım .
    Olumlu yorum derken gerçekleri söylüyorum Sportage sahibi değilim
    Daha önce Sportage sahibi olmadımda ama babama aldık yeni bir araba ve kendi testimden geçti çok rahat.Ben çok beğendim daha öncede kullanmıştım
    Beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ben onu bilemem ama ix35 ile kesinlikle aynı sürüşe sahip bir araba değil.Sportage çok daha dinamik ve Spor hissettiren bir araba

• Sizin arabanı forester. Donanım konusunda gayet dolu. Mercedes g veya land cruiser gibi arabaları saymazsak en 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip. Cvt çok keyifli olmasada boxer motorla birlikte gayet iyi ikili. Dizel ostemişsiniz ama 2 litre 240hplik motoru çok km yapmıyorsanız düşünebilirsiniz.

• Yeni nesil Tucson ve Sportage çıkmışken eski nesile o kadar para verilmez. 2.0 dizel motorlu olmaz belki ama sıfır Hyundai Tucson önerebilirim, 1.6 t-gdi+4x4 ile Performans olarak 2.0 dizelleri aratmaz ama yakıt olarak aratır.

Yok 2.0 dizel istiyorum derseniz freemont öneririm:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-2013-model-fiat-freemont-2%2C0-m.jet-170-hp-sifir-ayarinda-234106788/detay
  • Bence yeni hyundai tucsona bi bakın derim

• Kuganın da 2.0 dizeli var
  • O fiyatları verdikten sonra önce güvenlik sonra sorunsuzluk adına gerçek SUV istiyorsanız Subaru yada Volvo almaya bakın.

Subaru Forester 2.0 Dizel CVT mutlaka bir bayide inceleyin test edin.. (ikinci elde 135 e var)

Eğer 2.0 Benzinli Turbo da olur derseniz 240hp lik 2013 Forester XT bakın. (ikinci elde 110 a var)

Forester bahsettiğiniz modellerden tartışılmaz çok daha iyi bir araç Üst versiyonları güzel donanımlı.

100.000 TL Bütçe, 4x4 SUV Tercihi  100.000 TL Bütçe, 4x4 SUV Tercihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Kasım 2015; 8:55:47 >

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    1.5 ve 1.6 motorla 1500 kg ve üstü suvlara binilmez bundan daha hafifi de suv olmaz. 4x4 e bindin mi motor da az kuvvetli olacak

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Aslında volvoyu düşündüğümüzde O cx90 çıkıyor 2008 civarı. Ona gidene kadar bmw x3 de tercih grubuna giriyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.