Şimdi Ara

10 yıl aradan sonra İstanbula gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o eski havayı alamadım.Taksimde turaladım biraz,beyoğlunda gezindim.Her dükkanda arapça tabela dolu.İngilizcesi bile yok arapça ve türkçe.Birde turistler az göründü gözüme...

eski tramvay kalkmış.her yer bitmemiş yol çalışması dolu ve meydanlarda 3-5 polis abiler vardı,ilk izlenimlerim bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cevaplar nedir dostlar?

• Yol yabtılar kardeş köbrü yabtılar

• Istanbul gibi mukemmele yakin olan bir sehir bitti gercekten bunda emegi gecen herkesin Allah belasini versin o feribotla gectigimde daha 2-3 sene oncesinde bile cok daha farkliydi diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerede oturuyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıpa 2 gün geç gitmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLorem_54

Hocam nerede oturuyorsunuz ?

kocaeli hocam

• Hocam bende Kocaeli'nde okuyorum . Okul bittikten sonra inşallah orada yaşamak istiyorum. Karamürsel , Değirmendere tarafı çok hoşuma gidiyor ? Siz neredesiniz ? Doktor musunuz?
  • quote:

Hocam bende Kocaeli'nde okuyorum . Okul bittikten sonra inşallah orada yaşamak istiyorum. Karamürsel , Değirmendere tarafı çok hoşuma gidiyor ? Siz neredesiniz ? Doktor musunuz?

dostum merkezde pek işin yoksa karamürsel,değirmendere,bahçecik tarzı yerler güzeldir.Fakat çarşıya işin düştüğü zaman ulaşımı sıkıntıya sokar.Doktor değilim

• medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    Her saat otobüs var. Sıkıntısı biraz uzak olması . Siz zamandır Kocaeli'nde misiniz ?
  • Ben 10 yıl önce vapura bindiğimde ben çok farklı tat alıyordum. Amcalar gazete okurdu. İnsanlar sohbet eder çay içerdi vapurda.

Şimdi bakıyorum. Türkçe konuşan kalmamış. Metrobüse bin vapura bin hep suriyeli falan. Bundan bunalan herkes artık arabasıyla seyahat etmeyi tercih ediyor. Cebindeki para az olan insanlar artık vapurda çay alıp keyif yapmaya gereksiz bir lüx olarak bakıyor. Buna mı para verecem diyor. İstanbul belki artık daha modern (belki) ama bir elitliği vardı. İstanbul demek yeterdi. Keşke avrupa bizi kıskanmasaydı da eski tadı kalsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 15 Mayıs 2017; 13:48:37 >
  • quote:

Her saat otobüs var. Sıkıntısı biraz uzak olması . Siz zamandır Kocaeli'nde misiniz ?

ben doğma büyüme kocaeliliyim dostum.Ulaşım anlamında evet haklısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.