Şimdi Ara

10 yaşından büyük araçlara kasko?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
72.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • birde isteyene %40 hasardan kesinti olmayacak şekilde ayarlayabilirim .. bilginize.
  • doğan..
    bende 97 model hunday var, 1.5 motor bu şimdi kaça kasko yapılır abicim onu söylermisin..yani en ucuz yollu...
  • malesef böyle fiyat veremem. çünkü hyundai ama ne? kamyonet olabilir hususi olabilir bunlar fiyatı çok değiştirir. ya bana pm atın plaka yı yada tc numaranızı . fiyatı öyle verebilirm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: doganvolkan

    bana arabanın detayları geç ben hallederim. ankara sigorta en ucuz. hasar garantiside benden.


    dostum bildiğim kadarıyla bu muafiyetli kasko oluyor bunun hakkında ayrıntı bilgin varsa nerde yaparlar nasıl yaparlar herhangi bir farkı varmı normal kaskodan yani ilk 300 ytl hariç?
    bi de sadece hasardamı 300 ytl araba felan çalındığında yine 300 ytl felan oluyormu ?
  • kasko yaptırırsanız ya siz zararlı çıkarsınız ya da kasko şirketi
    mesela kaskoya 1milyar ödediniz diyelim o yıl
    arabanız çalınırsa veya 1 milyardan fazla hasarlı kazada kusurlu bulunur iseniz şayet siz kazançlı çıkmış olursunuz
    yok eger bi kaza yapmazsanız veya 1 milyardan az hasarlı kaza yapar iseniz sigorta şirketi karlı çıkar

    şimdi soruyorum,
    siz mi kazançlı çıkacaksınız yoksa sigorta şirketi mi?
    bidaha soruyorum
    küçük balık mı büyük balığı yer,yoksa tam tersi mi?
    tekrar soruyorum
    siz kazançlı çıkacagınıza inanıyo iseniz bu sigorta şirketleri neden süreli kar edip büyüyor?

    anlamayana sivrisinek az
  • multimind kardeş. muafiyetli kasko değil dediğim full kasko . hasardan kesinti felan yok .


    subaru kardeşim . sigortanın karı max. %10 dur . oda hizmet sektörü için normal bir kar. 15 senedir bu iş iyapıyorum tek kar eden müşteridir kasko sigortalarında.
  • dostum araba bilgilerini pm attım bi fiyat ayarlarsan sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meteg



    Merhaba,


    bende de 1996 model Volvo 850 var.. kasko şirketlerinin çoğu yapmıyor bu araçları kasko çünkü 10 yaşın üzerindekileri riski fazla olarak kabul ediyorlar.. istedikleri paraları duysan inanamazsın.. benim aracım için 3000 ytl ye yakın para istiyorlar.. aman yapmazlarsa da yapmasınlar çok umurumdu.. onlar kasko yapmıyor diye araçtan vazgeçecek değilim.. kasko şirketkleri otomobil firmaları ile sanırım anlaşmalalı.. eski araçları kasko yapmamak adına.. istiyorlar ki herkese sıfır araç alsın onlar da kasko yapsın, araçlar hırsızlığa,kazalara,kundaklamalara kurban gitsin ve aracın sahibine de 3 kuruş verip para kazansınlar.. ama ben yemem bunları.. biliyorsunuz aracınız kaskolu ise ve pert olursa ya da çalınırsa asla ve asla kasko bedelini alamıyorsunuz.. size piyasadaki 2.el üzerinden ödeme yapıyorlar ve bu da demek oluyor ki en az %40 kaybınız var. bu işin kaymağını kasko şirketleri yiyor.. düşünsene 10 yaşında aracın var veya daha yaşlı aracın kazası yok, sürücüsü vukuata karışmamış ve adamlar kasko yapmıyorlar.. olan gene dürüst vatandaşa oluyor.. ben aracı düzgün kullanıyorum alındığından beri iyi korumuşum kaza yok bela yok, aracı güvence altına almak istiyorum ama gel de şirketlere anlat bunu..


    ikinci el üzerinden ödeme diye bişey yok hocam.. bende sigortacılık okuyorum bu sene ilk yılım.. fiyatları sigorta şirketleri değil Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği belirliyor..

    http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko%20Deger%20Listesi

    burdan aracının modelini gir sana pert durumunda alacağın parayı göstersin.. örneğin 1 şirket 1.000 YTL ye yapıyosa diğeri 2.000YTL ye de yapabilir
    yaptırmadan önce iyi düşünün imzaladığınız poliçelerde birbirinden farklı mutlaka bazı maddeler vardır..

    bana sorarsanız zaten 10 yaşındaki bir araca kasko yaptırmanıza gerek yok.. kaskoya verceğiniz parayla dikkatli sürüş sayesinde hatasız olarak karşıyı suçlu çıkarırsanız cebinizden 1 kuruş çıkmıyor.. ama gelin görün ki 2007 model lüx bir aracınız var.. onun için bence 5-6 milyar çok yüksek bir rakam değil.. hem hasarsızlık indirimi de alabiliyorsunuz (hatırladığım kadarıyla) %60 a kadar indirim uygulayan şirketler var..




  • ayrıca hocam aklıma da gelmişken siz o aracı kasko yaptırmadınız ama oldu da ALLAH KORUSUN lüx bir araca çarptınız ve suçlusunuz.. peki bu durumda ne olcak?? aracın hasarı cebinizden çıkcak diğer durumda kasko şirketleri kendi aralarında anlaşsın sizi ilgilendirmez..

    ayrıca araç pert durumunda veya çalınmada %40 kaybınız oluyor ben bunları yemem diyorsunuz.. peki o araç pert halindeyken ne yapmayı düşünüyosunuz bi araba parası daha verip yeni bir araba almayı mı ?? %40 kaybınız değil, %60 kazancınız oluyo desek daha doğru olmazmı?

    en azından çalıntı veya pert araçta
    aracnınızın kaskodan alcağınız miktarı > 0YTL den


    kişisel bi soru sorabilirmiyim.. sizce benden sigortacı olurmu saygılar sevgiler


    özellikle sigortacı abilerimden öğrenmek istiyorum.. okuyoruz bakalım seneye inş. mezun olcam ve bende sizinle aynı çatı altında çalışcam.. ikna kabiliyetim nedir ordan bakılınca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Chinogolog!!! -- 4 Şubat 2008; 17:13:47 >




  • 95 corolla var bende..yapı kredi sigortada yaptırdım..970 ytl falan tuttu.kazadan değil şu terör olayları yüzünden yaptırdım aslında...napalım...olsun sorun değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TUNGAT

    95 corolla var bende..yapı kredi sigortada yaptırdım..970 ytl falan tuttu.kazadan değil şu terör olayları yüzünden yaptırdım aslında...napalım...olsun sorun değil


    dostum eğer istanbulda oturuyorsan şu yaptırdığın sigortanın adresini verirmisin bende yaptıracağım imzamdaki araca da çok istiyorlar seninkinin fiyatı gayet iyiymiş...
  • Multimind daha dün yaptım 2000 clio Symbol 1.4 rna bir araç forumada ekledim. Liberty Sigorta 850 ytl. Axess-Bonus-World karta peşin fiyatına 8 taksit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 15 Şubat 2008; 15:51:07 >
  • Yaşı büyük arabalarda kasko ücreti çok abartılıyor.
  • hayret yaw benim 91 model corollaya 397 ytl ye yaptırdım kaskoyu. ya sizin sigortacılar çok açık göz ya da benimki işi bilmiyor
  • Yaptırdığınız kaskoda,ciddi bir kaza sonucu oluşabilecek sağlık sorunları için de güvence var.

    Ciddi bir kazada ya kafayı gözü, kolu, bacağı dağıtırsanız ne olacak düşündünüz mü bunu?

    Kasko insanlar için de lazım.

    Plastik cerrahi, ortopedi, travmatoloji, nöroşuriji, yoğun bakım, pahalı işler bunlar, üzülürsünüz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: daywalker35

    hayret yaw benim 91 model corollaya 397 ytl ye yaptırdım kaskoyu. ya sizin sigortacılar çok açık göz ya da benimki işi bilmiyor


    Eskiden beri kasko yaptırıyor olabilirmisin. O şekildeyse sigortalar kasko yaparlar. Yok değil ise şirket ismini yazarsan 10 yaş üstü araç sahipleri faydalanacaktır diye düşünüyorum.
  • izmirde erol bey var anadolu sigorta acentası, ne sigortaydı hatırlayamadım ismini. 99 dan beri yaptırıyoruz tanıdık zaten erol bey.kaza maza da yapmadık ozamandan, sadece bi ön cam yenilemesi için kasko kullanıldı, okadar. hasarsızlık indirimi falan da var sanırım fiyat 397 ytl oluyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: daywalker35

    izmirde erol bey var anadolu sigorta acentası, ne sigortaydı hatırlayamadım ismini. 99 dan beri yaptırıyoruz tanıdık zaten erol bey.kaza maza da yapmadık ozamandan, sadece bi ön cam yenilemesi için kasko kullanıldı, okadar. hasarsızlık indirimi falan da var sanırım fiyat 397 ytl oluyor.


    Üsteki mesajımda dediğim gibi,eskiden beri yaptırdığın için yapılıyor. Yoksa kasko yaptıramazsın.Hele Anadolu Sigortadan hiç yaptıramazsın,bende acentesiyim.
  • Babamın 99 Toyota Corollası var 700 ytl verdik..Benim 95 Opel Astraya 1300 verdik gerisini düşünün artık.
  • Eyvallah

    Fiyat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.