Şimdi Ara

10 TL notebook cantasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artik kilif mi demek lazim bilmiyorum, bakin iste...

quote:

MobileJuice MacSling 15.4-inç MacBook Pro Çantası (Gri)

MobileJuice kalitesi ile

8,93 TL + KDV (KDV Dahil: 10,54 TL)
    Havaleli ödemelerde 8,04 TL + KDV!

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6325

• süper kampanya diğer sitelerde baktımda 100 liradan aşağı yok valla, ancak kargo ücretlerin inanılmaz ups 23 lire yurtiçi 29 lira aras 12 lira nasıl olur bu ben anlamadım...
  • ankaradan almayı düşünen varsa bi adette benim için sipariş ederse sevinirim :)
  • Arkadaşlar bu macbook için tasarlanmış. Normal 15,4 " laptop lara küçük geliyor.Bilginiz olsun.
  • açıklamada uyar yazıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: calipsodarkgreen

Arkadaşlar bu macbook için tasarlanmış. Normal 15,4 " laptop lara küçük geliyor.Bilginiz olsun.
  • Sapı veya omza asma yeri war mıdır?
  • bu üründen kullanan varmı acaba?kullanan varsa kullan birisi bilgi verebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ölçüler: Çanta= 36cm x 26cm x 5cm diye belirtilmiş . LG 15.4 laptopu şimdi ölçtüm. 35.8x25.8x4.4 cm geldi. Birkaç milim oynayabilir. Sığar gibi geldi geldi. Sınır ölçülerde. Kullanan deneyen var ise yazarsa iyi olur...
  • kargo ne öle yaaa...ankara 9 lira :S

acaba elden verirlermiki...çanta hoş çantaya benzio
  • beyler bence ürünün fiyatını yanlış yazmışlar..bu fiyata yollayacaklarını sanmıyorum...çünkü en ucuz 98 lira..oda havale ile ödemede...bir yanlışlık var gibi geldi bana....bir sıfır eklemeyi unutmuşlar sanırım
  • mail olarak da geldi "10YTL'ye MacSling LapTop Çantası!" başlığı altında onun için yanlış olma ihtimali yok ben bi tane sipariş veriyorum LG laptopum için gri renk bakalım çarşamba günü görürürz nasıl olduğunu...
  • ozaman kaçmaz bir fırsat...laptobuma olur inş

acer 5920 ye olurmuki yaaa ???bizim acer grubundan kişiler varsa ölçülerini yazabilirlermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkdostun -- 12 Ocak 2009; 22:34:10 >
  • Evet bende denemek için baktım:Yurtiçi Kargo 29.59
    UPS Kargo 23.60
    Aras Kargo 12,98 YTL Konya' ya 2 ürün için
    Ekleme: Ups kargo ile kapıda ödeme seçeneğide var ama 2 ürün+ kargo+ masraf 50 tl i buluyor..
    2 ürün BONUS karta kargo dahil 6x5,68=34,05 TL
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

kargo ne öle yaaa...ankara 9 lira :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 12 Ocak 2009; 22:40:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Config

Evet bende denemek için baktım:Yurtiçi Kargo 29.59
    UPS Kargo 23.60
    Aras Kargo 12,98 YTL Konya' ya 2 ürün için
    Ekleme: Ups kargo ile kapıda ödeme seçeneğide var ama 2 ürün+ kargo+ masraf 50 tl i buluyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

kargo ne öle yaaa...ankara 9 lira :S

O fiyatlarda ya bi hata var ya da firma kargo ücretinden kazanacak...
  • bende 2 adet sipraiş verdim bi arkadaşımada almayua karar verdim o arada mail attım ve bu nasıl bi karg oücreti dedim. sipraişimi iptal etti tekrar 3 adet almak için girdim 12 liralık kargo 17ye çıktı parça başı arasta 5 lira akıyo çok ben ikide kaldım ama ürünün fiyatı gayet uygun arkadaşlar havale ile 100de 10 indirim var. saygılar. teşekkürler
  • 20 gün önce elma sepetinden tek bir ürün siparişi vermiştim Kargo 5,36 ödemiştim bugün bir çanta + 2 adet kablo siparişi verdim Kargo 11,21 ödedim yani fazladan 5,85 ödedim 10 liraya çanta almışken 6 lira kargo fiyat farkıda feda olsun açıkcası
  • bende grisini aldım fakat sanırım sonuncusu idi şimdi bakıyorum stokta yok yazıyor.acaba olmayan ürünümü satın aldımki.
    bu arada kargo 9,44 tuttu aras ile
  • Ben de sipariş verdim şimdi, grisi kalmamıştı, mecbur açık mavi aldım.. Dell 6400 ün boyutları çok yakın, umarım sığar..

Yanındaki zamazingo da çok güzelmiş, başka şeyler için de kullanılır.

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 12 Ocak 2009; 23:07:09 >
  • ben de gri aldım bi tane , bi tane daha aldım sonra ödemeyi yapamadan uçtu sepetten

haber veren arkadaşa teşekkürler bu arada , kılıf arayışındaydım ben de
  • son anda almışız valla bu sefer şanslıyız
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.