resimde herkezde +8 yada +7 rebirthli item war maşallah
heralde yani millet +7ları +8 di yutturuor milelte bizdekilerde +7 oluyor ondan sonra :
quote:
Orjinalden alıntı: ya bayb
quote:
Orjinalden alıntı: AcHieLL
o stiletto +8 mdden iyi
yavas kocum
neye yavaş cahil kurbaga 100 poison damageyi nereye sıgdırıcaksın +8 md den iyi al silahı dene bakalım hangisi daha fazla atak veriyo
Gözünü seveyim ben bu Stiletto nun :=) +7 Mirage Dagger = +10 Stiletto eheh.
+10 stiletto pls şaka maka manyak guzel bi item basmak yurek ister
quote:
Orjinalden alıntı: JeRVaN
nabıcan stttielo yu salla para etmez en fazla 100 m
sen öyle san 600m den rahat gider bence
Güzel Resim Cypher da DLW ye girerken birisi dual +10 stiletto koymustu çok gülmüştük bir de dual hesap edin artık. Bu da benden
ya bende foruma danıscaktım dün pazarda bi belt gördüm +10 yazıyodu ?
Benim bildiğim kadarıyla da yazmaz ama ..
+10 Sb ye hayran kaldımServer ney?
quote:
Orjinalden alıntı: kibby_
Yazar artık +10 sınır değil Sınır artık +12 bu kanıya nasıl vardın derseniz rebirth itemlerde en son +21 var ve +1 rebirth=+7 normal item +5rebirth=+8 normal item normal itemin +1 artması demek 4 rebirth basılması demek yani.. +1R=+7 +5R=+8 +9R=+9 +13R=+10 +17R=+11 +21R=+12 R DEDİĞİM REBRTH HALDEKİ.
beyler onu bunu bilmemde geri git pencereyi kapa olayı nedir
İlginnç...Müfettiş kemalÇöz su olayı
quote:
Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk
Güzel Resim Cypher da DLW ye girerken birisi dual +10 stiletto koymustu çok gülmüştük bir de dual hesap edin artık. Bu da benden
Senden mi?Bu resmi ben daha gecen kıs koymustum.Bari alıntı yazsaydın
iyi attak yapar bu
quote:
quote:
Yazar artık +10 sınır değil Sınır artık +12 bu kanıya nasıl vardın derseniz rebirth itemlerde en son +21 var ve +1 rebirth=+7 normal item +5rebirth=+8 normal item normal itemin +1 artması demek 4 rebirth basılması demek yani.. +1R=+7 +5R=+8 +9R=+9 +13R=+10 +17R=+11 +21R=+12 R DEDİĞİM REBRTH HALDEKİ.
matematik 5 üzerinden 6 falan heralde ?
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
quote:
matematik 5 üzerinden 6 falan heralde ?
Nerden bildin kaldım ilk senemde üniversitede Uyuz oluyom şu matemetiğe bakma 4 işleme
quote:
Orjinalden alıntı: s_kartal_s
+7 md ile aynı atak ama ben olsam md alırım ama mdden ucuzz
bizim arkadaşta +10 stiletto var takas ile almış,+7 mirage + 450 milyon para vermiş enayilik bizede bulaşmasın diye çocukla selamı sabahı kestik:D
ahh ulan be dün bende basıyomdum yandı +9 um :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme