Şimdi Ara

10. Sınıftayım Sınav için Fikir/Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim ve ablalarım ben 10. sınıf öğrencisiyim(lise 2) Ve bundan 2 yıl sonra bildiğiniz üzere üniversite sınavına gireceğim Amacım Tıp kazanmak bölüm ise genel cerrah/kardiyolog/estetik diye düşünüyorum.Temelim iyi denebilir yani 9. sınıfı 93 ortalama ile bitirdim 10. sınıfın 1. dönemini de 91 ortalamayla bitirdim.Sormak istediğim şey şu önümde 2 yıl var ve yavaş yavaş derslerimin düştüğünü hissediyorum,hafif hafif üşengeçlikler,ertelemeler başladı ama amacımı her hatırladığım da derse geçiyorum o ayrı mesele.Yani ne bileyim az da tatlı tatlı korkular başladı bilmiyorum bu stres ve korku çok mu erken veya ben mi çok abartıyorum.Önümde ki 2 yıl için Tıp'ı garanti kazanmak için neler yapalirim.Hazırım ve kararlıyımm...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlErhA -- 25 Şubat 2019; 3:21:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hiçbir şeye bu kadar bağlanma. elimden geleni yaparım olursa olur olmazsa olmaz diye düşün. seviyen ne bilmiyorum ama şu an erken. ki bence 11 bile erken. iyi bii temelin varsa son sene yeter ama illa çalışcam diyorsan bu yaz tatilinde ufaktan başlayabilirsin özelliikle sayısallara. sözelleri zaten unutacaksın.
  • Korku ve endişe için çok erken ama bunu 10. Sınıftan düşünmen senin için gayet iyi bir şey. Sen bu seneden başlayıp hergün düzenli 1-2 saat soru çözümü ve konu tekrarı yaparsan ve son senede çok eksiğin olmayacağı için konulardan, full time daha çok test çözümü daha çok soru analizi yaparsın ve emin ol rahat bi 2,5 senen var şimdiden başla derim birde hedefin tıp ise. Benim şuanki aklım olsa 10. Sınıftan ufak ufak başlardım ki şuan daha rahat olayım..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • her gün 1 saat falan çalışırsan erken de sıkılabilirsin onu da düşün tabii çalışmak da iyidr..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.