Şimdi Ara

10. sınıfta dersaneye gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile baskısıyla üniversite sınavına hazırlık maksadıyla haftada 2 gün dersaneye gidiyorum fakat dersaneye verilen o kadar paranın boşa gittiğini düşünüyorum. Sınava hazırlık amacıyla 10. sınıfta dersaneye gitmek konusunda düşünceleriniz nedir?

Anadolu lisesinde okuyorum.

• Yüzyılın hatasını yapıyosun git 10.sınıfta doya doya gez toz 11 de başlarsın çalışmaya kaldı ki senin zamana kadar sistem 2 kez daha değişir bu ülkede.
  • Ben gittim değerini bilmedim faydalanmadım. Paranın boşa gideceği veya gitmeyeceği sana bağlı ben yerinde olsam giderdim.
  • Gidip çalış.
  • 10da da 11de de dershaneye gitmenin hiçbir manası yok çünkü ara sınıflarda dersaneye gidenlerin hepsi , okul sınavları için çalışır ; okul sınavları geçince bilgiler unutulup gider YGS ve LYS'ye hiçbir katkısı yok yani. Evde kendi düzenini kursan , evde çalışsan daha faydalı bence.
  • Evde ve okulda çalışıyorum, çalışma kısmı sorun değil, zaten okul sınavlarına yardımcı olması için çalışıyorum ama işin maddi boyutu canımı sıkıyor açıkcası. Gerçekten boşa gidiyormuş gibi geliyor. Dersaneye gitmek istemediğimden değil yani
  • hocam bence gereksiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.