Şimdi Ara

10.Sınıfım Tavsiyeleriniz!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sabancı Yönetim Bilimleri veya ODTÜ İktisat.
    Bu yaz ne yapmamı önerirsiniz? Ya da siz bugünlere dönseniz napardini? Kesinlikle yapma dediginiz neler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam çalışmazdım.12.sınıfa geçtim bu yaz mecbur çalışacağım.Çalışmayacağın son yaz tatili gibi birşey.Çalışma bence tadını çıkar.Eğerki çok çalışmak istersen 1adet ygs mat kitabı bitirmeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihReiz

Ben olsam çalışmazdım.12.sınıfa geçtim bu yaz mecbur çalışacağım.Çalışmayacağın son yaz tatili gibi birşey.Çalışma bence tadını çıkar.Eğerki çok çalışmak istersen 1adet ygs mat kitabı bitirmeni öneririm

Hocam zaten sabahtan aksama telefonla ugraşiyorum okula gitmiyorum yoklama falan yok çok gezen bir insan da değilim.Boş duracağima ygs-lys calisim diyorum.Ama geri unuturum diye korkuyorum.YGS matematik unutulur mu?

• ygs biyoloji sakın çalışma unutursun.Ygs fizik ve matematiği unutman diğerlerine göre çok daha zor :D
  • Tm den seçim yapacaksın işin daha kolay edebiyat veya mat calis illa bir şey çalışacaksan. Ben mf yim ama edb çok zevkli senin yerinde olsam çalışsaydim edb calisirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Tm den seçim yapacaksın işin daha kolay edebiyat veya mat calis illa bir şey çalışacaksan. Ben mf yim ama edb çok zevkli senin yerinde olsam çalışsaydim edb calisirdim

Edebiyatta sık sık eser-yazar konusu açiliyordu.Çok mu önemli bu eser yazarlar.Eğer çok önemliyse bu boş zamanlarda önce onu halledeyim sinav zamani da ezberle ugraşmam.

• Tm3 le alıyordu sanırım istediğin bölüm sen yine de bir kez daha bak, mf olduğum için yanlış söylemiş olmayayım, tm3 te edb kat sayısı çok yüksek ve edb iyi yapan ygs sıralaması çok iyi olmasa da süper yerlere çekebiliyor. Bu zamandan edb calismaya başlasan sınavda en az 50 net yaparsın. Edebiyat ezberle ini zevkli hale getirmek için de yöntemler var internette araştırıp bulursun en olmadi arkadaşımla bilgi yarışması tarzı bir şey bile yapabilirsin. Önerim eserleri yazarları dönemleri iyice kavra. Çalışırken de tek bir kaynağa bağlı kalma eksiklerini diğer kaynaklardan tamamla ki önünde çok zmn var. Test çözerek de bol bol pekistirirsin. Gazete ve kitap okumayı da unutma. Özellikle kitap. Başarılar :)

11 yazında da ygs mat biter 12 nin başı da lys mata başlarsan Allah in izniyle istediğin üniyi kazanirsin. İnternetten de hocalara geldik gibi kanallar matta işini görür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Tm3 le alıyordu sanırım istediğin bölüm sen yine de bir kez daha bak, mf olduğum için yanlış söylemiş olmayayım, tm3 te edb kat sayısı çok yüksek ve edb iyi yapan ygs sıralaması çok iyi olmasa da süper yerlere çekebiliyor. Bu zamandan edb calismaya başlasan sınavda en az 50 net yaparsın. Edebiyat ezberle ini zevkli hale getirmek için de yöntemler var internette araştırıp bulursun en olmadi arkadaşımla bilgi yarışması tarzı bir şey bile yapabilirsin. Önerim eserleri yazarları dönemleri iyice kavra. Çalışırken de tek bir kaynağa bağlı kalma eksiklerini diğer kaynaklardan tamamla ki önünde çok zmn var. Test çözerek de bol bol pekistirirsin. Gazete ve kitap okumayı da unutma. Özellikle kitap. Başarılar :)

11 yazında da ygs mat biter 12 nin başı da lys mata başlarsan Allah in izniyle istediğin üniyi kazanirsin. İnternetten de hocalara geldik gibi kanallar matta işini görür.

Hocam o zaman ben bu yaz yazar-eser ezberluyorum ve okuyabildiğim kadar kitap okuyorum.11.sinifin başinda da ciddi şekilde calişmaya başliyorum.Olur mu böyle?

• Up

• Yok mu başka tavsiyesi olan?

• Forumda çok zaman harcama.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahso

Forumda çok zaman harcama.

Sinav maratonuna başliyinca telefon bilgisayar kullanmayi birakicam zaten.
    Calişma odakli olarak napmaliyim?

• Yok mu fikir veren?

• Git hayatını yaşa bence. 4 senedir çalışan arkadaşlarımla ygsde aynı sıradayım son sene çalışmama rağmen. Çünkü erkenden çok çalışanların son sınıfta bıkkınlığı ve erken bırakması kötü oluyor. Son sınıfta bıkmam diyorsan çalış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOfAnarchy

Git hayatını yaşa bence. 4 senedir çalışan arkadaşlarımla ygsde aynı sıradayım son sene çalışmama rağmen. Çünkü erkenden çok çalışanların son sınıfta bıkkınlığı ve erken bırakması kötü oluyor. Son sınıfta bıkmam diyorsan çalış bence.

Nasil bir yöntem önerirsin peki? Ve senin ygs siralaman kac?

• Dostum git tatiline keyfine bak seneye de okul derslerini çok iyi hallet 11.sinifin 2.döneminden sonra başlarsan da olur. Çünkü şimdi çok heveslisin vs. ancak bu hevesin elbet bir zaman sonra kırılacak çok yoğun bir çekilde calisirsan. Bunun önüne geçmek icin dediğim zaman başlarsın eger temel sıkıntın varsa onu halledersin yoksa keyfine bak. Çalışmanın bir anlamı yok. Sen kendi ara derslerini iyi bir şekilde halletmeye bak gerisi kolay. Bu zamanlarını arayacaksın git kitap oku,film izle , ilgi duydugun bir konu varsa kendini geliştir bunlar hayatta daha önemli şeyler diyeceğim bu...

• Dostum konu calismayayim unuturum diye dusunme şöyle düşün sinav maratonuna baslayinca herkes konu calismakla baslayacak sen konu hatirlamakla. Bence bu buyuk bir arti. Ayrica simdiden bir calisma disiplini, kendine uygun prog yapmayi olusturman bile teferruat ama önemli seyler. Şu lys bitsin daha detaylı bilgiler alırsın forumdan.

• aktivite yap olm spordu sanattı ilim irfandı daha çok erken sınav için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.