Şimdi Ara

10.SİNİF 93 NET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ata Grangeryoutube
    DERS ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜM #10 - DENEME NETİM NASIL? || BERABER TYT DENEMESİ ÇÖZELİM + CORONA TATİLİ
    https://www.youtube.com/watch?v=3z3PZairDWk&feature=youtu.be
    şu linkteki studyblogger da 10 ve 93 net yapıyor , bu nasıl olabiliyor aq . Moralim sevildi. Neyse sorum ben böyle güçlü rakipler görünce demoralize oluyorum nasıl aşıcaz bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapcak bişey yok dershanede 100-105 net arası yapan 11.sınıf görüyorum ben. Adamlar ilk 100e oynuyor kafana takma dewambe

• Kınık haklısın ama bunlar varken biz boşa çalışıyoz, ikimiz de aynı sınava giricez.

• Düzenli çalışma ile yapılmayacak şey değil gibi, 9 ve 10'da 3 okul değiştirdim adam akıllı konu bütünlüğüm yoktu 11 başında hiç fen olmadan 50 civarında başladım. Konuyu kavrayıp (soru ezberleme değil, mantığını anlama) tekrar edersen yapılır yani
  • Kanka ben şey onu dememistim , rakipler çok güçlü olunca moralinin bozulmuyor mu

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunları sıkıntı yapmaya devam edersen dediğin gibi hiçbir şey yapamazsın. Deneme vardır deneme vardır, Videodaki arkadaş belli ki basit bir denemeden bunu yapmış ayrıca diyelim ki zor deneme olsun. Bunun bir önemi yok ben 11.sınıfın Mart aylarında 75-80 civarı net yapıyordum. Yaşıtlarımdan 95-100 yapanlar vardı. Şu an hepimiz 100-110 bandındayız. Bunu bir üst sınırı var. Bir yerden sonra Ayt sınavı önem kazanır ve Ayt yi iyi yapanlar bir üst kadameye çıkar. Senin yerinde olsam şimdi arkama yaslanıp ne yapmak istiyorsam yapardım. Yaz tatilinde de Geometri ve Matematik ağırlıklı günde 1-2 saat çalışırdım. Başkalarının ne yaptığı umrumda olmamalı yoksa baştan kaybedersin.

• şovcu bana göre bu nasıl deneme çözmek adam matı çözmeden fen netini hesaplayıp video çekiyor fosforcu tayfadan bu da 10.sınıfta günde 5 saat ders çalışmak ne xdd
  • He bizim okulda da vardı bi tane 10. sınıf çocuk 4 saatte mi ne çözmüş 103 net yaptım diyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 16 Mart 2020; 16:36:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2022 de geççem bunu rez

• Thestalk T kullanıcısına yanıt
    Haklısın kanka çok takmamak gerekiyor yoksa cidden moral bozuluyor başkalarını bırakıp kendimizi geliştirmeliyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cvtmrt C kullanıcısına yanıt
    Günahını almak istemem ama bana da öyle geldi yorumlarını okuyamadım bile cringeden ve en önemlisi stabilo kalemi var dlkfnslkandlkf bir de ayrı ayrı çözmek bir anda 120 çözmek arasında fark vardır illaki

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    eklndkladjkoıjf hocam tyt sorularının hepsi çok basit zaten amaç kısa sürede yapabildiğimizi yapmak

• beraber geçeriz kanka koç tıp istiyor arkadaş da hem tm hem mf girecek kjsdnkasndkjasdas valla bana tıp olsun hakkari olsun fark etmez

• valla ben de şöyle ilk 5 k istiyorum aslında tatilde napıyosun sen

• Kanka ben grip oldum bu gece çalışmaya başlıcam okul sınavlarına kasmayı düşünüyorum obp önemli malum
  • tatil uzar diye düşünüyorum bizim de sınavlar baslıcaktı da

• bizim de başlıyordu bence de uzaktan eğitim uzar vaka artıyor
  • Denemeden denemeye cok degisir. 11in basinda Okyanus cozmustum. 108 net falan gelmisti. Baska .yauindan 80 gelmisti. Forumda konu acmistim hatta siz kac yapiyorsunuz vs diye. Amac rakiplri gormekti. Sen en azindan sanslisin. Rakiplerinin ne yaptigini biliyorsun. Onungecmek icin calis. Alfa male ol. Beta gibi tirsma. Go and get it tiger. Hirsinin seni beslemesine izin ver. Öfkeni oyle bir raddeye cikar ki millet korksun. İzole ol ve ders calis. 10 olsan bile fark etmiyor. Calismanin zamani yok. 10 da dilbilgisini bitirmemistim. 12 de de bitirmeden girdim. Sinavda 7 yanlisim cikti turkceden . Calis calisabildigin kdr. Daha 10 sun erken diyen betalara bakma. Onlari meze niyetine ye. Egoist olmayi unutma.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.