Şimdi Ara

10 Sene önceki ilkokul platoniğimi arıyorum, kafayı yiyeceğim [Edit geldi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Üniversitesini buldum, üniversitenin web sitesi üzerinde dolaşırken ing muafiyet dosyasına denk geldim ismi oradaydı aynı bölümden başka birinin instagram adresini buldum ve ona durumla ilgili mesaj attım kendisi ona ulaşıp bana dönecek. En azından denemiş oldum görüşmek istemezsede sıkıntı değil.

4. Sınıfta tayin olmuştu babası bir sene kalıp gittiler oda beni seviyordu aslında ama sadece gitmeden önce açılabilmiştik. Kendisi son bir haftadır rüyalarıma giriyor ve 10 senedir bir haber alamadım ufak bir google araştırması ile sadece gittiği şehirde sbs birincisi olduğunu öğrenebildim. Çok özel bir kızdı. Saatlerde sosyal medyalarda dolaştım fakat bir hesabı yok onu bulmam gerekli sadece isim ve soyismini ve 8 sene önce yaşadığı şehri biliyorum.

Nasıl bulabilirim onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 1 Nisan 2018; 21:43:36 >

• https://pipl.com/ şurdan arat
  • olm benim rüyalarıma giriyordu, her seferinde bir hevesle sağı solu araştırıp, bulamayınca vazgeçiyordum. Son seferde buldum, bulmaz olaydım. Kezbanın tekine dönmüş, rüyamdaki haliyle bıraksaydım keşke diyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lFELICITYSMOAK

https://pipl.com/ şurdan arat

Bulamadı, tavsiye için sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

olm benim rüyalarıma giriyordu, her seferinde bir hevesle sağı solu araştırıp, bulamayınca vazgeçiyordum. Son seferde buldum, bulmaz olaydım. Kezbanın tekine dönmüş, rüyamdaki haliyle bıraksaydım keşke diyorum şuan.

10 Sene önceki ilkokul platoniğimi arıyorum, kafayı yiyeceğim [Edit geldi]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

olm benim rüyalarıma giriyordu, her seferinde bir hevesle sağı solu araştırıp, bulamayınca vazgeçiyordum. Son seferde buldum, bulmaz olaydım. Kezbanın tekine dönmüş, rüyamdaki haliyle bıraksaydım keşke diyorum şuan.

itici birine dönüşmediğinden oldukça eminim, acaba isimsoyisim.com alan ismini alıp oradan bulmasınımı beklesem?
  • Face twitter insta eski ilkokul arkadaşlarının takip ettiği tüm arkadaş listesine tek tek bak. Annesinin babasının ismini öğren onlrı faceden bul kapak fotosunu açık olan fotoları beğenenlere bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Face twitter insta eski ilkokul arkadaşlarının takip ettiği tüm arkadaş listesine tek tek bak. Annesinin babasının ismini öğren onlrı faceden bul kapak fotosunu açık olan fotoları beğenenlere bak

İlk seçeneği denedim, ailesinin ismini bilmiyorum
  • Up

• sbs birincisi olduguna dair haberde gittigi dershane belli miydi? eger belliyse dershaneye ulasip su sene dershanenizde okuyan su kisi hangi liseye gitti diye sorarsin, muhtemelen yardim ederler. lise ismini ogrenirsen de okulun sitesinde mezun listeleri yazar genelde oradan hangi universiteye gittigini ogrenirsin, yazmiyorsa yine okulu arayip ogrenmen gerekebilir. ogrendigin an da artik bir sekilde bulursun kizi.

anahtar nokta sbs dershanesi, o yaziyorsa ille bulursun.

• geçmiş bitmiş birşey yıllar önce boşuna hayallere girme bence önümüzdeki maçlara bakalım
  • Kafayı yemişsin zaten
  • Sana tavsiyem çok eşeleme.

Ama illa bulacam kafaya koydum ben manyagım dersen sana yol göstereyim. hemen geçmişe beyin kayıtlarına gir : Ordan ilkokuldaki kzıın en iyi best kankalarını hatırla ve onlarla temas kur önce.

Hatta çok taktıysan tüm ilkokul ekibiyle bir piknik görüşme kutlama vs. benzeri bir organizasyon düzenle ve herkesi davet et ve de ettir.

Ama arama yani ne gerek var herkesin ilkokulda beğendiği hoşlandıgı kızlar var. Bende buldum geçen dedim ulan bu kızımı begenmişiz
  • Puhahahhaha.

• Bende rüyamda ilkokul aşkıma açıldığımı gördüm engelledi beni

• Tek kelime Bırak hayallerinde kalsın ama sen buna takılı kalma

Askerdeyken tanistigim telefonda saatlerce konustugum kız vardı..

Abisine yakalandi baya dayak yedi filan ayrildik.benim yurtdisina gitma planlarim vardi,onun niyeti ciddiydi!!

Aradan 10 sene gecti.Halk oyunu ekibinde oldugunu hatirladim ordan okul ve isim soy isim buldum.

En son facebook tan ulastim.

Darmadagan saclar+Elinde Sigara Evlenmis+1 cocugu olmus..o hali görünce hicbirsey hissetmedim kapatasim geldi kamerayı..

Ne konusacaktik? Nasil evlendin? veya Cocuk nasil? Kocan sana ilgi gosteriyormu? Diye sormak istemedim.

Once esim bana guvenir arkadas olabiliriz dedi..

Sonra bana 2-3kez ust komsusu erkegin evinden kamera acti dedim adamla saminiyetin ne bozuldu engelledi!!

• Millet de kafayi yedi iyice yok ruyamdaki kizi ariyorum yok ilkokuldaki kizi ariyorum Zaman bol herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 25 Mart 2018; 10:13:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.