Şimdi Ara

10 numero ilk defa oynadım ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben hiç bi numarayı tutturamadım sonuncu rakamı bile..Kağıdın arkasında hiçbir numarayı tahmin edemeyenler ikramiyey hak kazanacakdır diyo şimdi paramı verecek bu kupon ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 7 Ağustos 2008; 16:19:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

Şimdi ben hiç bi numarayı tutturamadım sonuncu rakamı bile..Kağıdın arkasında hiçbir numarayı tahmin edemeyenler ikramiyey hak kazanacakdır diyo şimdi paramı verecek bu kupon ??

oo zengin oldun
  • Bizide görürsün artık
  • quote:

Şimdi ben hiç bi numarayı tutturamadım sonuncu rakamı bile..Kağıdın arkasında hiçbir numarayı tahmin edemeyenler ikramiyey hak kazanacakdır diyo şimdi paramı verecek bu kupon ??

bence sen yanlıs okudun tekrar bi oku istersen tutturanlar olmalı orası galiba
  • hiçbir numarayı tahmin edemeyenler diyoo hacııı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzmavili -- 7 Ağustos 2008; 16:13:29 >
  • quote:

o oyunda zaten amaç hiç birini tutturmamaya çalışmaktır yani büyük ikramiye senin
  • quote:

hiçbir numarayı tahmin edemeyenler diyoo hacııı..

Şaka bir yana bence de bir kez daha oku, yanlış anlamış olabilirsin, dinlen ve tekrar oku
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ''Çekiliş sonucu belirlenen numralardan 10,9,8,7 ve 6 numarayı doğru edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanacakdır.''
  • benim bildiğim öyle birşey on numara oyununda var.
  • veya amorti kazanmıs olabilir bilet parası kadardı sanırım amorti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.