arkadaşlar ben annemin hattını aldım ve onun hattında 10 tane numara kayıtlı ve ben bu noların birini silip başka no eklemek istiyorum nasıl yapacağım hakkında bilgim yok. bi anlatıverirseniz çok sevineceğim...şimdiden teşekkurler
çok saollun yardımalrınız için...araştırdım kendim başka yerden size anlatayım ilk önce 7048 i arıyorsun ordan sizi yönlendiriyorlar...ayrıca 10 numara servisi Self service olarak değişmiş bilginize..
edd arkadaşımız çok doğru söylo Hiç gerek yokwww.vodafone.com.tr den beleş yapılıyor
Türk yada Kürt, Alevi yada Sünni, Laz yada Çerkez, Fener yada Cimbom, biz puzzle�ız, biz Anadolu�yuz, biz bölünemeyiz, bak bu plaka yerli, Ermeni, Rum komşumda çoktur ama aramızda hiçbir problem yoktur, politikada savaş olsa bile geçinip gideriz bize göre hava hoştur, bizde akıl var benim gibi düşünen çok, bizi bölmek isteyen var, bizi bölebilecek olan yok, bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız, biz birlikle özgürlüğün tadını almış bir toplumun torunuyuz...
DH Rap Topluluğu telsimin kendisitesinden de yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: Im RAH
edd arkadaşımız çok doğru söylo Hiç gerek yokwww.vodafone.com.tr den beleş yapılıyor
Türk yada Kürt, Alevi yada Sünni, Laz yada Çerkez, Fener yada Cimbom, biz puzzle�ız, biz Anadolu�yuz, biz bölünemeyiz, bak bu plaka yerli, Ermeni, Rum komşumda çoktur ama aramızda hiçbir problem yoktur, politikada savaş olsa bile geçinip gideriz bize göre hava hoştur, bizde akıl var benim gibi düşünen çok, bizi bölmek isteyen var, bizi bölebilecek olan yok, bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız, biz birlikle özgürlüğün tadını almış bir toplumun torunuyuz...
DH Rap Topluluğu telsimin kendisitesinden de yaparsın
Kardeş beni alıntı yapacağına yanlışlıkla imzamı alıntı yapmışsın düzeltiver bi zahmet
evet vodafone nin sitesine girip my vodafone üye ol tüm işlemlerini ordan beleşe hallet
vodafone un sitesine girdim my vodafone a da giriş yaptım ama o numaraları nereden değiştiğimiz ya da eklediğimizi bulamadım ordaki dost tlf mu bizim arama listemiz konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun zahmet olmaz sa .
My vodafone bölümüne girdiysen orda DostTel yazıyor onu tıklayarak işlemlerini yapabilirsin.
arkadaşlar bugün telsim hat aldım gündüz şu sıralar açılmıştır.... bu 10 adet numarayı vodafone'uyn sitesinden belirleyebilirmiyim ?? bu telefoncu adam 10 adet nyu 5 ytl ye kayıt ettiriyorum falan dedi ??
önceden numara eklemek ücretliydi.fakat şimdi 7048 i arayarak yapabılıyorsun yada vodafone un sitesine girip de düzeltebilirsin numaraları.ben siteden denemedim hiç ama 7048 i arayarak düzelttirmiştim.
candy peki nu noları eklemek için 100 kntr yüklemem lazımmı.. ucuz konuşmak için demiyorum bu noları eklemek için.. ??
gweçen eklemek için sitesden bişiler yaptım.... böle bi no mevcut değil dedi..acaba ille de 100 kntr yüklemek mi lazım acab a diye düşündüm
sanmıyorum knt olsada olmasada kişisel hizmet verıyorlar.ıstersen 7048 den ara cep telf.knt varsa eger.ben sıteden yapmadıgım için bilmiyorum ordan nasıl oluyor.sadece yapıldıgını duydum.
sen telsimde mi çalışıyosunn candy :P
neyse saol uğraşıcamm
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
neyse saol uğraşıcamm
internet sitesinde my vodafone dan interaktif üye olduktn sonra dost tel tanımlama bölümünden noları ücretsiz ekleyebilirsin 7048 servisi ücretli çünkü. Noları eklemek için konör yüklemek gerekmiyor ama noları ekledikten sonra indirimli görüşmeye yapabilmen için kontör yüklemen gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
neyse saol uğraşıcamm
hayır rica ederım yardımcı olabıldıysem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme