Şimdi Ara

10 Nisan Fenerbahçe - Galatasaray Maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe için çok kritik bir maç olacak çünkü berbinin yanı sıra 2.lik pozisyonunu almak için de çok önemli bir maç. İki takım da sıkıntılı günler yaşadı ama taraftarlarına bunları unutturmak için derbiyi mutlaka kazanmak istiyorlar. Ayrıca bu maç ligimizin en prestijli maçı olduğu için bir çok farklı ülkede yayınlanacak. Bu olay ligimizin marka değerinin artması için çok büyük bir fırsat. Bu yüzden bu tip maçların ayrıca bir önemi var. Burada ise devreye yayıncı kuruluş giriyor. Geçen derbinin istatistiklerine göre mevcut yayıncı kuruluş olan Beinsports maçı 50'den fazla uluslararası bölgede yayınlamış, 94 farklı ülke ve 16 saat boyunca yayın yapılmış, ekstra olarak ileri teknoloji 24 kamera ve prodüksiyon sistemleri ile maçtaki en ufak ayrıntıyı bile kaliteli bir şekilde yayınlayarak tecrübesini göstererek ligin marka değerine katkıda bulunmuştu.




    Bir diğer mesele işe maçtaki bilet sıkıntısı. Bilet bulamayanların üzülmemesini tam tersi evde maç ortamına daha iyi girerek dev derbinin keyfini çıkartmalarını diliyorum.








  • Bence de maça gidemeyenler evden izleyerek maça gitmiş gibi olur. 4k çözünürlük falan var maçın içinde gibi izlersiniz hem paranız da cebinizde kalır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.