Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık TP LİNK TLWN722N Wireless Adaptör-KARGO BEDAVA Satın Al 8 Aralık 2012 21:46 1 1 Satılık TP LİNK TLWN722N Wireless Adaptör-KARGO BEDAVA TP LİNK TLWN722N Wireless adaptör ile her türlü bilgisayarınızdan kablosuz modemleri görebilir ve istediğiniz modeme bağlanabilirsiniz. Bu wireless modemi masaüstü bilgisayarımdan modeme kablosuz bağlanmak için almıştım. 1 hafta kullandım ya da kullanmadım. Masaüstü bilgisayarımı satıp dizüstü bilgisayar aldım. Dizüstü bilgisayarda wireless zaten var olduğundan bu adaptör boşta kaldı.O yüzden satıyorum. 2 yıl garantisi vardır. Kurulum CD'si, kullanma kılavuzu,garanti belgesi ve 1 metre usb uzatma kablosu yanında verilecektir. Orjinal kutusu ile gönderilecektir. KARGO BEDAVA İsteyen yanında 10 metre wireless anten uzatma kablosunu da satın alabilir. İkisini sipariş ettiğinizde ürünleriniz tek kutuda kargoya teslim edilir. Fiyat : 28 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 17 Aralık 2012 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FEM YGS + LYS SAYISAL DERGİ SETİ Konu Anlatım + Soru Çözümlü YGS+LYS Set (14 Kitap)-FİYAT DÜŞTÜ INTEL 2.0 GHZ 478 PİN İŞLEMCİ[Ücretsiz Kargo] WEBJİNİ BİREYSEL AİLE FİLTRESİ
Sizler için kargo ücretini ben ödeyeceğim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FEM YGS + LYS SAYISAL DERGİ SETİ Konu Anlatım + Soru Çözümlü YGS+LYS Set (14 Kitap)-FİYAT DÜŞTÜ INTEL 2.0 GHZ 478 PİN İŞLEMCİ[Ücretsiz Kargo] WEBJİNİ BİREYSEL AİLE FİLTRESİ