Şimdi Ara

10 Mart 2012 Güvender Türkiye Geneli Denemesi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
3
Favori
42.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

yanlış anlama da meraktan soruyorum tıp okuyan arkadaşa,260 lira kredi aldığını söylemiş şaka mı bu tıp kazanan adama kredi mi çıkıyor ?

1 doğru daha yapsaydım ygs veya lys'de 780 lira burs alacak olan biriyim, şu anda Hacettepe Tıp'tayım, Sabancı ve TEV burslarına başvurdum çıkmadı. KYK'den ise kredi çıktı ve 24 milyarın altına imza atarak aldım o krediyi de. Durum açık ve net olarak budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

11. sınıfım ve okulumda derece öğrencisi olarak görülüyorum. Aynı şekilde bir arkadaşım daha var. İkimizin biyolojiden toplam 3 doğrumuz var. Benimki 2 doğru 7 yanlış 4 boş. Biyoloji özürlülük budur resmen.

Arkadaşının ve senin kac netiniz var ? Bende 11.sınıfım
  • sonuclar ne zaman aciklanio
    arkadaslar blgisi olan yok mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: x0mBx

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

11. sınıfım ve okulumda derece öğrencisi olarak görülüyorum. Aynı şekilde bir arkadaşım daha var. İkimizin biyolojiden toplam 3 doğrumuz var. Benimki 2 doğru 7 yanlış 4 boş. Biyoloji özürlülük budur resmen.

Arkadaşının ve senin kac netiniz var ? Bende 11.sınıfım

Ben 94,5 bekliyorum, arkadaşım da 97 civarı.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

quote:

yanlış anlama da meraktan soruyorum tıp okuyan arkadaşa,260 lira kredi aldığını söylemiş şaka mı bu tıp kazanan adama kredi mi çıkıyor ?

1 doğru daha yapsaydım ygs veya lys'de 780 lira burs alacak olan biriyim, şu anda Hacettepe Tıp'tayım, Sabancı ve TEV burslarına başvurdum çıkmadı. KYK'den ise kredi çıktı ve 24 milyarın altına imza atarak aldım o krediyi de. Durum açık ve net olarak budur.

ilk 100 bursundan bahsediyorsun o konuda birşey demiyorum zaten,sen kyk ya da başvurmuşsun anlaşılan oradan burs çıkmaması skandal ilk 500 ü bırak on bindeki adamlar çatır çatır burs alıyor.Son olarak tıp okuyup da 24 milyarlık krediye imza atmak da biraz vurdumduymazlık bence sağı solu araştırsan en az 2 tane burs bulursun ankara gibi bir yerde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

quote:

ilk 100 bursundan bahsediyorsun o konuda birşey demiyorum zaten,sen kyk ya da başvurmuşsun anlaşılan oradan burs çıkmaması skandal ilk 500 ü bırak on bindeki adamlar çatır çatır burs alıyor.Son olarak tıp okuyup da 24 milyarlık krediye imza atmak da biraz vurdumduymazlık bence sağı solu araştırsan en az 2 tane burs bulursun ankara gibi bir yerde.

Torpil işi aga yalan değil. Neler neler yazdım TEV'in ikinci aşamasındaki paragraf sınavında ama finale kalamadım. Sabancı zaten eften püften bir şey çıktı. Aramadım açıkçası Ankara gibi bir yerde esnaf yan dükkanı söylemiyor sana, burs mu verecek?

• sonuçlar açıklandı
  • Türkiye geneli sonuclar acıklandı arkadaslar. Hayırlı olsun :)
  • ygs 5 sıram 59303..
    ygs 5 340 gelmiş. Gerçek ygs de de buna benzer bir sonuç alırsam,ege iktisat için ilk aşamada yeterli.
  • Yıllarca ara verdikten sonra, 3 aylık bir çalışma ile bu kadar olur. Ben seneye gireceğim.
  • bu arada sonuçlar açıklandı
    ygs 5=392
    genel sıralama=22.526
  • Ogrenci bilgisi yok diyor
  • 34 bin ygs 5
  • ARKADAŞLAR BANA GEÇEN YILIN GÜVENDER TÜRKİYE GENELİ DENEMESİNİ BULABİLECEK OLAN VAR MI ? ACİL..
  • 1013 ygs 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThorOdinson

1013 ygs 2

• Güvender YGS-1 Puanım 158. Oh Rahşan...
  • 16bin ygs2
  • Sınav sorularının çözümleri de yayınlanıyormu mat1 den çok soru var anlamadığım
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.