Şimdi Ara

10 LT SIRMA SU REAL DE 5 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    20 lt su 5 tl bence iyi firsat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 lt 5 tl pardon...

• çok iyi
  • Çok sıcak değil...Ama gitmişken alınır...
  • Migrosta 10 litre erikli 3,15 tl.15 tl üzeri yani 5 tanesine 3 Money veriyor. 5 adet erikli 10 L 12.75 TL'ye geliyor.Fiyat aynı tercih meselesi.
  • 12 litre kalabak su 1.70. 60 litre 8.5 lira

• Beylikdüzü TESPO markette nakit alımlarda 5Lt 1.15 TL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bimve yunuslarda(ankara)de 5 lt aoç su 1,40 tl

begendikte bozdoğan marka su 5lt 1 tl
  • Alınmaz açın musluktan için taze taze

• sapanca ve eynazlı diye bir yerden çıkardıkları suyu satıyor sırma, eynazlı dan gelen su gerçekten çok güzel. suyun lezzetini alıyorsunuz. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 12 Aralık 2014; 16:04:16 >
  • Kipadan 10 litre Nestle'yi 3 liraya aldım

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Ankara'ya kızılırmak suyu gelene kadar damacana su nedir bilmezdim, ama mecburen almaya başladık bu yüzden.

en son içtiğim de şişkinlik yapıyordu ve tadı inanılmaz kötüydü.
  • Bizim yçtoptan markette assu sapanca. 4.50 tl. 19 Lt. Olan sıcaklığı tartışılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Alınmaz açın musluktan için taze taze

ankaranın çeşme suyundan ikram edelim size
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Ankara'ya kızılırmak suyu gelene kadar damacana su nedir bilmezdim, ama mecburen almaya başladık bu yüzden.

en son içtiğim de şişkinlik yapıyordu ve tadı inanılmaz kötüydü.

hocam içmeyi bırak resmen kokuyordu ben banyo yaparken tiksiniyorudum. yazın 2 3 ay veriyor kızlırmağı sonra yine normale dönüyor. şimdi normal mesela. ama yine de içilmez o ayrı mevzxu
  • sırma su kokuyor, tadı hiç güzel değil
    Ankara'da yaşayanlara tavsiyem anadolu bulvarı üzerinde halk ekmek fabrikasının hemen yanında Sude su ve Sultan su deposu var. ordan alın 4 tane 5lt su 4.25.
    Sude ve sultan su, uludağdan çıkıyor. erikli ile aynı kaynaktan dağın bi tarafından erikli bi tarafından sude.
    Tat olarak sudeyi daha çok beğeniyorum erikli ile aynı tercih meselesi tabi ama sude ile sultan kaynakları arasında 500 m varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

sapanca ve eynazlı diye bir yerden çıkardıkları suyu satıyor sırma, eynazlı dan gelen su gerçekten çok güzel. suyun lezzetini alıyorsunuz. tavsiye ederim.

katılıyorum size sapanca olanın tadı güğzedl değil ama eynazlı gerçekten lezzetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fertile

sırma su kokuyor, tadı hiç güzel değil
    Ankara'da yaşayanlara tavsiyem anadolu bulvarı üzerinde halk ekmek fabrikasının hemen yanında Sude su ve Sultan su deposu var. ordan alın 4 tane 5lt su 4.25.
    Sude ve sultan su, uludağdan çıkıyor. erikli ile aynı kaynaktan dağın bi tarafından erikli bi tarafından sude.
    Tat olarak sudeyi daha çok beğeniyorum erikli ile aynı tercih meselesi tabi ama sude ile sultan kaynakları arasında 500 m varmış.

iyiymiş fiyat tam olarak nerde bu halk ekmek hocam
  • SIRMA SU 12*1,5 toplam 18 lt : 4,50 Liraya alıyorum. Toptancısından
  • Elmacık suyu alıyorum BIM den , 5 lt si 1.40 tl...Sırmadanda güzel sudur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.