Şimdi Ara

10 kişi toplanırsak galaxy s3 1299 müş!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

satıcı çin malı üründe satıyor fakat sonuçta istanbuldan satıcı ciddi ise nasıl organize oluruz şu an bilmiyorum ama fiyat çok cazip.

satıcı ciddi ise ben 1 tane alabilirim

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-orjinal-i9300-galaxy-s-3-inanilmaz-ama-gercek-sadece-999-tl-88469240/detay
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sanalpazar üzerinden 1370e versin birini yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

Merhaba arkadaşlar

satıcı çin malı üründe satıyor fakat sonuçta istanbuldan satıcı ciddi ise nasıl organize oluruz şu an bilmiyorum ama fiyat çok cazip.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-orjinal-i9300-galaxy-s-3-inanilmaz-ama-gercek-sadece-999-tl-88469240/detay

İLAN BU

Şahin Zembil

GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİK AMA EN KALİTELİ TELEFONLARI EN UYGUN FİYATLARLA SİZLERE GETİRDİK FARKIMIZ TARZIMIZ SATIŞ SONRASI HİZMET TOPTAN PEREKENDE SATIŞIMIZ VARDIR 11 YILLIK TECRUBEMIZLE GUVEN VE SORUNSUZ ALIŞVERİŞ MAGAZASI
    ORJİNAL GALAXY S 3 / 1.299 TL TOPTAN BAYİ FİYATI OLUP EN AZ 10 ADET ALIM İÇİN GEÇERLİDİR
    PARAKENDE SATIŞ
    FİYATI 1.399 TL DİR

ÜNLERİMİZİN TAMAMI
    ORJİNAL DİR PASAPORT KAYITLI OLUP ÇİN ÜRÜNLER GİBİ

İME SORUNU YOKTUR KAPANMAYA KARŞI 10 YIL GARANTİLİDİR

Böyle bir BIR FIYATA SIFIR S3 satılabılır mı?

• 10 kiş olursa bende alırım aklınızda olsun elden istanbuldan.
  • Takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ilan! yurt dışı ürünler zaten bu şekilde pazarlanmıyormu.

işte olduğumdan arama fırsatı bulamadım. sonuçta istanbulda gözükmekte ilan istanbuldayım gelin görün dese(bende sanmıyorum). oraya 10 dk mesafede bir çok hd üyesi vardır.

ama dediğim gibi pek güven vermedi satıcı 6-7 aylık üye ve 699 a gs2 sattığını falan yazmış.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Adam 700liraya s2 satıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav arkadaşlar karışmayayım diyorum ama sonra kötü kişi oluyorum... Bu herifler dolandırıcı...Dünya şahin 2....daha ne diyeyim....
  • aslında fiyat olması gereken seviyede söyle ki suan arabistanda 1200-1300 liraya bulmak mümkünmüş. ki bi sekilde baglantısı olup toptan alım yaptıgında satıcı
    daha uyguna bile almış olabilir diye düşünmekteyim.

yani arkadaslar, 1600-1700 gibi rakamlar zaten abartı rakamlar. 2000 liraya adıma faturalı telpa garantili cihaz alıyorum bi bu 2 hafta içinde 1800-1900 liraya inicek demek.

1600 liraya aldıgınız yurtdısı cihazın ne garantisi kesin nede adınıza faturası var. üstüne üstlük kayıt masrafınız da olucak.

ben sanalpazar üzerinden alımda 1500 lirayı gözden cıkarmıstım o da babama dün faturası üzerinden aldık cihaza bayıldım dayanamadım ondan verdim fiyatı...

yoksa 1500 liraya cihaz+100 liraya kayıt=1600 tl

tr garantili adıma/şirkete faturalı cihaz=2000 tl şirketiniz varsa düşün vergiden 1600 tl. 1500 gibi bi rakama yurtdısı almak mantıklı değil gercekten...

• takip

• avusturyada şuan 550 euro fiyatı war ürünün 1250 TL gibi bir karşılğı olur türkiyede. 1299 tl ye satılması gayet normal ki adam 10 adet alımla sınırlamış gayet güzel para kazanır ama dikkatimi çeken nokta pasaport kayıtlı demesi karşılığı 100 tl hesaplandığı zaman bu adamın yazdığı fiyat o zaman bozuluyor kayıtsız satılacaktır dese daha çok inandırıcı olurdu şahsen :) imei sorgulama sayfasından aldığı resimde i9300 ün sonradan yapıldığını sanırım bir çocuk bile anlar. dikkatli olun kendi şehrinizde ise gidin görün konuşun öyle alınd erim.
  • Arkadaşlar dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERGX

quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

Merhaba arkadaşlar

İLAN BU

Şahin Zembil

GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİK AMA EN KALİTELİ TELEFONLARI EN UYGUN FİYATLARLA SİZLERE GETİRDİK FARKIMIZ TARZIMIZ SATIŞ SONRASI HİZMET TOPTAN PEREKENDE SATIŞIMIZ VARDIR 11 YILLIK TECRUBEMIZLE GUVEN VE SORUNSUZ ALIŞVERİŞ MAGAZASI
    ORJİNAL GALAXY S 3 / 1.299 TL TOPTAN BAYİ FİYATI OLUP EN AZ 10 ADET ALIM İÇİN GEÇERLİDİR
    PARAKENDE SATIŞ
    FİYATI 1.399 TL DİR

ÜNLERİMİZİN TAMAMI
    ORJİNAL DİR PASAPORT KAYITLI OLUP ÇİN ÜRÜNLER GİBİ

İME SORUNU YOKTUR KAPANMAYA KARŞI 10 YIL GARANTİLİDİR

Böyle bir BIR FIYATA SIFIR S3 satılabılır mı?

KESİNLİKLE ASILSIZ İLANI VERİNİN İKİ TANE PROFİL YORUMU VAR O DA NEGATİF..

• quote:

Orijinalden alıntı: walkererdem

avusturyada şuan 550 euro fiyatı war ürünün 1250 TL gibi bir karşılğı olur türkiyede. 1299 tl ye satılması gayet normal ki adam 10 adet alımla sınırlamış gayet güzel para kazanır ama dikkatimi çeken nokta pasaport kayıtlı demesi karşılığı 100 tl hesaplandığı zaman bu adamın yazdığı fiyat o zaman bozuluyor kayıtsız satılacaktır dese daha çok inandırıcı olurdu şahsen :) imei sorgulama sayfasından aldığı resimde i9300 ün sonradan yapıldığını sanırım bir çocuk bile anlar. dikkatli olun kendi şehrinizde ise gidin görün konuşun öyle alınd erim.

evet o kısmı biraz sıkıntı. bende çözülmeyemedim ancak s2ye yaptıkları gibi cakma imei ile yapılabilir böyle bişey.
    yani onu yapmadan bu paraya satsa daha güzel olurdu tabi..

ve bi dolandırıcılık durumu var ancak kurye ile teslim ediyo olması şasırtıcı yada dükkana davet ediyo olması?

• bu arada beyler ben suan genpadan almıs bulunmaktayım cihazı siz kosturun hade bakiimm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amortiiii

bu arada beyler ben suan genpadan almıs bulunmaktayım cihazı siz kosturun hade bakiimm.

kaça aldınız acaba, bugün gazetede gördüm 1999 tl diyordu.
  • quote:

bu arada beyler ben suan genpadan almıs bulunmaktayım cihazı siz kosturun hade bakiimm.

Bu sefer amorti değil tam çıktı sana anlaşılan kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

quote:

Bu sefer amorti değil tam çıktı sana anlaşılan kardeşim

• Güvenmeyin bu adama arkadaş vawe almıştı telefon toplama çıktı bi ay sonra pert oldu
  • Aradım bu fiyat için bayi değilsen 20 tane alacaksın diyor.bayiysen 10 tane diyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.