Ürünlerin fiyatları yerinde durmuyor maşallah bir aydan kısa sürede yüzde 50den fazla fiyat artırımına gittiniz alacağım yatağı alamıyorum artık maalesef |
Bağlantı: http://kargibi.com.tr/urun/viscoplus-tam-ortopedik-yatak
Ürünlerin fiyatları yerinde durmuyor maşallah bir aydan kısa sürede yüzde 50den fazla fiyat artırımına gittiniz alacağım yatağı alamıyorum artık maalesef |
Merhaba, Yaklaşık 4 ay boyunca fiyatlar artmasına rağmen 2 yıl önce oluşturduğumuz fiyat listemizi geçerli kılarak ilerledik. Ancak malum piyasa şartları sebebiyle yükseltmek zorunda kaldık. Hediye raf kampanyamız hala sürmektedir efendim, o şekilde yardımcı olmak isteriz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, Temel fark RoyalFlex sünger + viscoludur, ViscoPlus ise zonlu bölgeli paket yay + viscoludur. Daha başka soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. |
iyi akşamlar, 100*200 bebek yatağı için hangi modeli önerebilirsiniz, ve fiyatı nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar, Happybaby modelini rahatlıkla düşünebilirsiniz. Link: https://www.kargibi.com.tr/ HappyBaby Tam Ortopedik Yatak Bebek Yatakları Kargibi https://www.kargibi.com.tr/happybaby-tam-ortopedik-yatak |
Merhaba 10 yıl önce idi sanırım kargibi.comdan ilk yatağı aldığımda. 10 yıldır kullanılıyor ve herhangi bir deformasyon çökme vs olmadan hala sapasağlam. bu arada tüm tanıdıklara tavsiye ile bir çok yatak aldırdım. şimdi sıra yine kendime geldi :) artık yenisini lazım. fiyatlar çok yükseldi ama almaya ikna edecek bir kampanya var mıdır acaba ? |
Merhaba efendim :) , Sizleri memnun görmekten çok mutlu oluyoruz. Ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanız dileklerimizle. Şu anda hali hazırda bir adet ayarlanabilir yıkama ve kurutma rafı hediyemiz bulunmaktadır. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde her zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. |
Sipariş ettim. umarım yastıksız gelmez :) |
Merhaba efendim, :) Siparişiniz tarafımıza sorunsuzca ulaşmıştır. Ayarlanabilir yıkama ve kurutma rafı hediye olarak gönderilecektir efendim. Şimdiden hayırlı olması ve iyi günlerde kullanmanız dileklerimizle. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. |
Merhabalar, Sitedeki numaradan ulaşabilirsiniz. Visco'da hiç bir sorun olmamaktadır, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. |
Merhaba 67 72 kg arasındayım şu an yaylı ve sert bir Yatak kullanıyorum bu yatağı gelişi güzel bilinçsiz bir şekilde aldım ve sabahları sırt ağrılarım oluyor, bu yüzden kendine uygun olan yatağı öğrenmek istiyorum 39 yaşındayım 68 kiloyum ve yan yatıyorum bir de boyun düzlüğü rahatsızlığım var < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul_rebel -- 5 Nisan 2023; 0:54:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Öncelikle geçmiş olsun efendim, dilerim kısa sürede ağrılarınızdan arınırsınız. 2023'ün en güvenilir modelimiz olan ViscoPlus modeli rahatlıkla düşünebilirsiniz, kısa sürede ağrıların giderilmesinde uzmandır. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. |
Merhaba, Kargibi.com.tr olarak hediye raf kampanyası halen devam etmektedir. |
Merhaba, İlgili sorunun fotoğraflarını çekip info@kargibi.com.tr adresimize mail olarak sipariş kodunuzla birlikte iletebilir misiniz? Derhal yardımcı olmak isteriz. |
Merhaba efendim, Öncelikle yaşanılan sorundan dolayı özür dileriz. İlgili sünger üreticisine sorun bildirilmiştir. Bu süreç esnasında sizden yatağınızı tarafımıza karşı ödemeli olarak iade etmenizi rica ederiz. Akabinde yatağınız yenilenip size yeniden gönderimi sağlanacaktır veya dilerseniz ürününüzü iade alıp %100 ücret iadesini yapabiliriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İade süreçleriyle ilgili tarafınıza bilgi verilecektir. Soracaklarınız veya istekleriniz halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. |
Ürün yenilenmesinden kastınız nedir? Ürünün değiştirilmesi mi yoksa tamir edilmesi(bu mümkün mü bilmiyorum) mi? Nasıl bir işlem yapılacak ve işlem süresi nedir? Telefonla arayıp bilgi alacağım zaman kiminle görüşmeyi talep edeyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |