Şimdi Ara

10 KASIM - ATAMIZI SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zarangoz

Evet kanka. İnglizcede neden turkey hindi araştıran bilir. Bu ülkenin ismini de hindi koymuşlar. Ancak düşünürler. Ah o atam olmasaydı bugün türkiye uçmuş gidecekti. Bi on yıl daha yaşasaydı da müslümanlığı kökten bitirip batının medeniyeti tamamen hakim olsaydı.

Önce osmanlıdan bizi kurtardığı için Türkiyeyi kuran, yaratan Ulu önder ataturk e ardından da amerika bayrağına saygımız sonsuz.

Ataturke saygım sonsuzdur

Ama yorumun cahilce

Asıl senin zihniyetinin bitmesi gerek

Amerikan bayrağına saygısı sonsuzmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk'ü güncel politik güç / iktidar kavga aracı yapmaktan çıkarmak Atatürk'ü sevdiğini iddia edenlerin en büyük görevidir. Atatürk'ü gerçekten seviyorsan kirli kavgana alet etmeyeceksin. Bir kavgan var ise, bir derdin var ise , dünyaya yeni bir şey söylemek istiyorsan kendi cümlelerinle söyle, bunu 80 yıl önce ölmüş adamın üstünden yapma. Kendini Atatürk'ün tek sahibi ve temsilcisi gibi görme , hele hele Atatürk üzerinden toplumu aşağılamak, insanlara parmak sallayıp hizaya sokmaya çalışmak tam bir beleşçilik ve sefillik. Atatürk çıktı doğru bildiğinin peşinden gitti , o veya şu ismi arkasına almadan ilerledi. Atatürk'ün izinden gidiyorsan ve Kendine güveniyorsan takip edeceğin yol budur.
  • “Aslında 10 Kasım doğumluyum, Ama Atam’ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür.”

-Kemal Sunal

Senide unutmadik Usta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

quote:

Siren sesleri yükselip millet saygı duruşuna geçerken uzun sakallı ve takkeli Türkiye ve Atatürk düşmanı bir Arap herkesin içinde yürüyüp geçti. Tam bana doğru geliyordu birde. Gelişine çakacaktım yumruğu da neyse dedim

Atatürk büyük adam, ortak milli değerimiz ama kimse saygı duruşunda durmak mecburiyetinde değil.Şiddet ile fikirleri yok edemezsin senin yapmak istediğin despotluktan başka bir şey değil.

Konu Atatürk'ü sevip sevmemesi değil. Elbette kimse sevmek zorunda değil. Ama bu tarz kişiler Cumhuriyet'e de karşı. Kafir işi olarak gördükleri için Cumhuriyet'i de eleştiriyor ve nefret ediyorlar. Farklı görüşlere tahammülü olmayan bir karakter değilim yanlış anlaşılmasın ama bu çok farklı bir olay. Cumhuriyet ve Demokrasi istemeyen ve aynı zamanda Sözde Türk kimliği taşıyan yobazlar; Yallah Arabistan'a. Onlara yumruk atmak az bile.

Kardeşim namaz kılmadığı için birine kafir diyemeyeceğin gibi saygı duruşuna geçmeyen birinede cumhuriyet düşmanı vatan haini diyemezsin. Bende durmadım saygı duruşunda yerimde oturdum sadece. Ben şimdi cumhuriyet ı istemeyen bir vatan haini mi oldum. Ben ülkemi çok seviyorum ve herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Ayakta olanın oturana oturanın da ayaktakine saygı duyması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tawheed

quote:

quote:

Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti. Dediler ki; Biz, babalarımızı bunlara tapar kimseler bulduk. Enbiya 52-53

10 KASIM - ATAMIZI SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ

#10KASIMPUTPERESTLIKDIR!

AL SANA PUTPERESTLİK

Putperest oldugunuzu size lugat anlaminda öğreten ve bildiren zaten ALLAH CC ))) kabede ibadet etmeye izin vermis sizin putunuz hakkinda hic bir delilde yok yazik...

Yallah hadi yallah yallaaaaaaahhhhhh.

• Yasa Mustafa Kemal pasa yasa!

Atam izindeyiz.

• Tawheed T kullanıcısına yanıt
    Tabi ya.Heykeli,resmi ve tüm diğer sanat kollarını yasaklayan kendi putlarını görmeden hemen her şeye put diyen bir örümcek beyinli Atatürk heykeli önünde saygı duruşuna putperestlik der.

Siyasal islamın son çırpınışları olacak bu yüzyıl.Sonrasında ise toplumdan vebalı gibi dışlanacaksınız.
    Ülkenin kurtarıcısına saygımızı sevgimizi ifade ediyoruz tapan yok

Velev ki tapan var

Sanane yahu- inanç özgürlüğüne saygın yok mu- işine geldiğinde senin dinin sana benim dinim bana diye ağlarsın
    Kimi nereden kovuyorsun yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Kasım 2017; 19:6:7 >
    6. Filoya karşı yürüyüş yapanlara namazınızı kılıp bıçaklarla sopalarla saldırıp katlettiniz yahu. Amerika’ya gidecek varsa başta sizsiniz. Fetönün soluğu Amerika’da alması boşuna değil. Nerenizden tutsak elde kalıyorsunuz.

O lafı ben sana yazdım. (Kimi nereden kovuyorsun adam anasının babasının toprağında yaşar nokta.) Ben kimseyi kovmuyorum. Amerikaya ilk gidenler dinciler oldu onu yazdım. Kimseyi de bir yerden kovmuyorum. 6. Filoyu protesto yürüyüşlerine saldıranlar da dincilerdi dedim. O nedenle çok da şey yapma bence.

Yoksa bütün haklarına saygım var. Anayurdunda özgürce yaşama hakkın da dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 11 Kasım 2017; 20:38:30 >
    Ben de diyorum ki tarih boyunca coni meraklısı olanlar senin cenahtı. O nedenle Amerika’da soluğu alanlar da senin laflarını tekrarlayıp duranlardı.

Muhtemelen trollediğin için uzatmayacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

6. Filoya karşı yürüyüş yapanlara namazınızı kılıp bıçaklarla sopalarla saldırıp katlettiniz yahu. Amerika’ya gidecek varsa başta sizsiniz. Fetönün soluğu Amerika’da alması boşuna değil. Nerenizden tutsak elde kalıyorsunuz.

Fetoda tayyib erdoganda ikiside kafir ayni trenin vagonular. Burasi islam topraklari bu topraklar allahin nizami ile elbet yönetilecek. Rahatsiz olan coni babalari amerika hans amcalari almanyaya gitsin. Kimin topragindan kimi kovuyorsunuz siz densizler.

Cumhurbaskanina hakaret edemezsin ergen kardesim basina is alirsin dikkat et. Sonra seni o aksakalli dedeler bile kurtaramaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yemin ederim ülkenin geldiği hale bak vatandaşla dalga geçiyorlar nereden nereye , nerede o savaş sonrası gelişmeye çalışan ekonomik bağlamda ilerleyen yükselmeye çalışan Türkiye nerede bu komedi.

http://www.haberturk.com/bakan-zeybekci-turkiye-12-aralik-ta-dunyada-1-numara-olacak-1709997
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt
    Ne çok uğraştın milletin sana laf döylemesi için. Hadi ben söyleyeyim. KAPA ÇENENİ.

• Mebasta kullanıcısına yanıt
    tam bunu yapacaktım eline sağlık gecikmeden yapıştırmışsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

quote:

Siren sesleri yükselip millet saygı duruşuna geçerken uzun sakallı ve takkeli Türkiye ve Atatürk düşmanı bir Arap herkesin içinde yürüyüp geçti. Tam bana doğru geliyordu birde. Gelişine çakacaktım yumruğu da neyse dedim

Atatürk büyük adam, ortak milli değerimiz ama kimse saygı duruşunda durmak mecburiyetinde değil.Şiddet ile fikirleri yok edemezsin senin yapmak istediğin despotluktan başka bir şey değil.

Konu Atatürk'ü sevip sevmemesi değil. Elbette kimse sevmek zorunda değil. Ama bu tarz kişiler Cumhuriyet'e de karşı. Kafir işi olarak gördükleri için Cumhuriyet'i de eleştiriyor ve nefret ediyorlar. Farklı görüşlere tahammülü olmayan bir karakter değilim yanlış anlaşılmasın ama bu çok farklı bir olay. Cumhuriyet ve Demokrasi istemeyen ve aynı zamanda Sözde Türk kimliği taşıyan yobazlar; Yallah Arabistan'a. Onlara yumruk atmak az bile.

Kardeşim namaz kılmadığı için birine kafir diyemeyeceğin gibi saygı duruşuna geçmeyen birinede cumhuriyet düşmanı vatan haini diyemezsin. Bende durmadım saygı duruşunda yerimde oturdum sadece. Ben şimdi cumhuriyet ı istemeyen bir vatan haini mi oldum. Ben ülkemi çok seviyorum ve herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Ayakta olanın oturana oturanın da ayaktakine saygı duyması lazım.

Usta sana cevap vermeyi unutmuşum şimdi aklıma geldi. Sırf saygı duruşunda durmuyor veya Atatürk'ü sevmiyor diye birine şiddet uygulamak yobazca bir davranış ve konu ne olursa olsun; Din, milliyet, hayranı olduğun bir ünlü, tuttuğun takım vs vs konusunda her türlü yobazlığa karşıyım. O yumruk atma olayı Atatürk sevmeyenlere değil, bunun gibi ******Türkiye Cumhuriyeti düşmanı****

Arap yalaması olan kişiler için.

Bu tek yorumu değil. Bu konuda 4-5 yorumu daha var. Onları da oku anlayacaksın.

Atatürk'ü sevmediği halde Türkiye Cumhuriyetini seven(artık nasıl oluyorsa) insanlar var. Adam gibi sevmeyenlere elbette lafımız yok. Benim sorunum arap poposuyla aşk yaşayan şeriatçı Cumhuriyet düşmanlarıyla. O 2 gün önce yanımdan geçen insan müsveddesi de onlardan biriydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mebasta -- 12 Kasım 2017; 9:47:7 >

• nasılda rahatsızlar ama

10 KASIM - ATAMIZI SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ10 KASIM - ATAMIZI SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ
    he bu arada ATATÜRK olmak da zor

<br /><br />57 yıllık yaşama; 11 savaş, 24 madalya,7 nişan,13 kitap(yazılan) , 3997 kitap (okunan), onlarca devrim, yüzlerce atılım, 1 ülke sığdır ..hayatında hiç kitap okumamış, lise mezunu ,yabancı dili olmayan, ata binemeyen biri ya da birileri gelsin seni eleştirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 12 Kasım 2017; 12:9:1 >

• quote:

videoda gördüm herkes saygı duruşuna dururken başı türbanlı cahil bir kadın hava ata ata yürüyordu atacan irana suriyeye görecekler
    bu yönetimide atacaksın suriye'ye anlayacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 12 Kasım 2017; 12:9:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

quote:

videoda gördüm herkes saygı duruşuna dururken başı türbanlı cahil bir kadın hava ata ata yürüyordu atacan irana suriyeye görecekler

Video linki var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celest

quote:

Video linki var mı

https://twitter.com/Kutlugkaan/status/929342814235832320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 12 Kasım 2017; 13:19:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.