Şimdi Ara

10 kala netlerin düşmeye başlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denemelerde netlerim gitgide düşmeye basladı.1 hafta öncesine kadar 110-120'leri gorurken 100'lere düştüm.
    Çok fazla dikkat hatası yapmaya başladım.Türkçede 30 altına düsmezken 30 üstüne çıkamaz oldum.Matematikte çok basit işlem hataları,fende okuma hataları vs. acayip arttı.
    Psikolojik olarakda yapamayacakmışım gibi bir his oluştu ya artık.Kendimi veremez oldum.Aynı durumu yaşayanlae veya geçen seneden tecrübeli olanlar yardımcı olabilirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam hiç sıkıntı yapma, sadece sınavın heyecanını şimdiden yaşamaya başlamışsın bana kalırsa.
    iyi bi şey bence bi açıdan bu çünkü sınav anında o kadar fazla heyecan yapmazsın. şahsen ben geçen sene bu zamanlar gayet rahat ve zor denemelerde 130+ bandında gezinirken 2016 ygs gibi bi sınavda 125 nette kalmıştım, çünkü bütün stresim ygs de patladı. yok sanıyosun ama içten içe oluyor gayet, stres bakımından kafanı rahat tut.

tek sıkıntı moralin düşebilir, izin verme düşmesine de. ygs cidden moral bozmak için var zaten. hedefin ilk 100 falan değilse gayet çekebilirsin lys de. mesela odtü ee 2 binle kapatırken 20 binden çeken var.
  • Endemik türkçe denemelerinde +35 yaparken 2010 ygs türkçesinde 29 yaptım bende. Valla ne olcak bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odtuaski

Endemik türkçe denemelerinde +35 yaparken 2010 ygs türkçesinde 29 yaptım bende. Valla ne olcak bilmiyorum.

Hocam geçmiş yılları çözerken insan zaten bi stresle çözüyo. Kötü gelirse nolur sınavda yapamazsam vs vs diye gereksiz bi heyecana kapılıp dikkatten çok kaçırabiliyo insan. Ha bi de 2010'u hatırlamıyorum ama ösym zaten türkçede çelişkide bırakacak sorular sorduğu in piyasa kaynaklarına göre düşük gelmesi de doğal bu açıdan.

• Aynı durumdayım yaklaşık 17-18 net düşüşü var neden oluyor bilmiyorum denemeden sonra çıkan yanlışlara bakıyorum bilmediğimden değil ama bir şekilde yanlış yapıyorum bildiğim şeyi napıcam bilmiyorum moral 0
  • benimde öyleydi , ama bugün en yüksek netimi yaptım . artar sıkma canını olmadı sınavda en yüksek net yaparsın. çoğu kişi geçen sene öyle yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

benimde öyleydi , ama bugün en yüksek netimi yaptım . artar sıkma canını olmadı sınavda en yüksek net yaparsın. çoğu kişi geçen sene öyle yaptı

Hangi deneme setini cozuyosun hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

benimde öyleydi , ama bugün en yüksek netimi yaptım . artar sıkma canını olmadı sınavda en yüksek net yaparsın. çoğu kişi geçen sene öyle yaptı

Hangi deneme setini cozuyosun hocam?

karma setli bi deneme aldım . bi sürü yayın var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksibirbölüoniki

hocam hiç sıkıntı yapma, sadece sınavın heyecanını şimdiden yaşamaya başlamışsın bana kalırsa.
    iyi bi şey bence bi açıdan bu çünkü sınav anında o kadar fazla heyecan yapmazsın. şahsen ben geçen sene bu zamanlar gayet rahat ve zor denemelerde 130+ bandında gezinirken 2016 ygs gibi bi sınavda 125 nette kalmıştım, çünkü bütün stresim ygs de patladı. yok sanıyosun ama içten içe oluyor gayet, stres bakımından kafanı rahat tut.

tek sıkıntı moralin düşebilir, izin verme düşmesine de. ygs cidden moral bozmak için var zaten. hedefin ilk 100 falan değilse gayet çekebilirsin lys de. mesela odtü ee 2 binle kapatırken 20 binden çeken var.

Hedef ne kadar yüksek de olmasa ygs sonucu çevreden gelicek tepkiler olsun,moral motivasyon açısından insan iyi bişeyler yapmak istiyo.(Iyiden kastımda 15-20 bin)

Umarım dediğin gibi olur.

• garavenli11 kullanıcısına yanıt
    tabii öyle istenir hocam çevreden ziyade kendiniz de öyle istersiniz zaten. ama 1 2 yıl sonra bi daha %90 ı ile görüşmüyceksin o çevrenin veya görüşen bile ygs ile alakalı şeyler olmuycak. o yüzden rahat olmaya bakın elinizden gelen çalışmayla beraber
  • Benimde normalde mat netlerim 29 30 lardayken su an 34 35 lere cikti fakat onceden yaklasik olarak 35 olan fen ve turkce dusmeye basladi 29lara kadar ustelik eskisi kadar da hizli cozemiyorum. Sanirim gercekten sinav stresinden kaynakli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.